- 1 Nisan 2022
- 14.553
- 16.714
- 248
Yaaaa canım hep böyle mutlu ol annelik çok çok farklı bir duyğu Allah isteğen her kese nasip etsinEvett muazzam bi şeymiş, burda ilk anne olacak kızlar çektiğiniz her şeye değecek bi şeyle karşılacaksınız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa canım hep böyle mutlu ol annelik çok çok farklı bir duyğu Allah isteğen her kese nasip etsinEvett muazzam bi şeymiş, burda ilk anne olacak kızlar çektiğiniz her şeye değecek bi şeyle karşılacaksınız.
Canım üzme kendini Allah'ın izniyle herşey güzel olacak demek ki bebişin gelmek için bugünü seçmiş. Şuan senin de bebek içinde moral çok önemli. Sağlıklıcakla yavrunu kucağına al inşallahSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Belliydi canım su olduğu ayy senin yerine heyacan yaptım kuzum sen demiştin ya her şey veriyorlar orda Türkiye gibi diğilki o avantajın var şimdi bebeğine odaklan izin vermiyorlar iyi yapıyorlar takipte kal bu bebekleri bilmek olmuyor gerçektenSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına al inşallahEvett muazzam bi şeymiş, burda ilk anne olacak kızlar çektiğiniz her şeye değecek bi şeyle karşılacaksınız.
En fazla 24 saat sonra başlıyomuş canım doğum, suni sancı verirler belkiSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahÇok şükür iyileşme sürecindeyim ben ama bebek erkem doğduğu için küveze alındıkendi kendine solunumunu yapabiliyormuş şu an çok şükür, en kısa zamanda kavuşmayı bekliyorum
Bebek ve sen iyisin gerisini düşünme moralmen toparlanmalisin normal doğacak degilmiSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Ay bi panikledim. Julettae senin doğurmana ben hazır değilim. Senden beklemiyordumSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Balım hiç bir şeyi kafana takma hazır olan ne varsa eşin gidip ayarlamaya çalışsın valizi daha vakti var eksikleri tamamlamaya çalışsın panik yapma daha önce 2kere normal doğum yapmış bir annesin neyle karşılasacagını biliyorsun bu doğumun kolay olacak büyük ihtimal bu gün bebeğine kavuşacaksınSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Soğuk süt anlık iyi geliyor, başka çözüm bulamadım bende malesefKızlar mide yanmasına çözümü olan var mı? Gaviscon fayda etmiyor artık, ne yatabiliyorum en oturabiliyorum berbat haldeyimmideyi hafif yatıştıracak şeyler yiyip içiyorum ama yarım saat sonra yine aynı, hiçbir şey yaramıyor
2-3 kez üst üste gaviscon içiyorum yanma geçmiyor sanki yemek boruma ateşli çubuk sokuyorlar. Ooof of sabahlar olmuyor vallahi
![]()
Geçmiş olsun, Rabbim analı babalı büyütsünÇok şükür iyileşme sürecindeyim ben ama bebek erkem doğduğu için küveze alındıkendi kendine solunumunu yapabiliyormuş şu an çok şükür, en kısa zamanda kavuşmayı bekliyorum
Ayy çok heyecanlandımmm, biz aynı gidiyorduk Venüs kızımız artık gelmek istiyorSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Bende hep takıldım kaldım burda biz diyorduk doğurucaz bak bizden önce acele etti prensesAklım burda kaldı elimde telefonjulettae dünden zaten hiç halim yok demiştin iyi haberlerini bekliyoruz
![]()
Hiç sorma canım planların bir önemi yok bu hayattaBende hep takıldım kaldım burda biz diyorduk doğurucaz bak bizden önce acele etti prenses![]()
Sağlıkla gelsin inşallah güzel yavrunSuyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildimağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Benim de iki kürtajı var kalp atışı olmamıştı şu an 33+2 kan sulandırıcı kullanıyorum her şey yolunda bebiş baş aşağı dönmüş durumda ben normal doğum istiyorum ama doktorum da sezeryan öneriyorum dedi illa normal ist3rsen olur dedi ben de çok kararsız kaldımBen kan sulandırıcı kullanıyorum canım bir de daha önce düşüklerim oldu normal doğum her zaman için daha riskli dedi hiç riske girmeyelim dedi