Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Suyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildim 😭😭😭😭😭😭😭 ağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar

Suyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildim 😭😭😭😭😭😭😭 ağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Canım üzme kendini Allah'ın izniyle herşey güzel olacak demek ki bebişin gelmek için bugünü seçmiş. Şuan senin de bebek içinde moral çok önemli. Sağlıklıcakla yavrunu kucağına al inşallah 🙏

Belliydi canım su olduğu ayy senin yerine heyacan yaptım kuzum sen demiştin ya her şey veriyorlar orda Türkiye gibi diğilki o avantajın var şimdi bebeğine odaklan izin vermiyorlar iyi yapıyorlar takipte kal bu bebekleri bilmek olmuyor gerçekten☺️

Bebek ve sen iyisin gerisini düşünme moralmen toparlanmalisin normal doğacak degilmi
Kız daha dün dedim ilk ben doguracam diye🤗🤗🤗 görüyor musun nasip diye bişi var
bir çırpıda olur inşallah sıkma canını Bebek gelisimini tamamladı zaten

Ay bi panikledim. Julettae senin doğurmana ben hazır değilim. Senden beklemiyordum 😀 suyun geliyorsa geliyordur venüs 😍 elim ayağım boşaldı kendimmiş gibi ya

Balım hiç bir şeyi kafana takma hazır olan ne varsa eşin gidip ayarlamaya çalışsın valizi daha vakti var eksikleri tamamlamaya çalışsın panik yapma daha önce 2kere normal doğum yapmış bir annesin neyle karşılasacagını biliyorsun bu doğumun kolay olacak büyük ihtimal bu gün bebeğine kavuşacaksın❤️ olumsuz hiç birşey düşünme hazır olan ne varsa onlar yeter yeterki bebekte sende iyi ol Rabbim bir avazda kurtarsın

Kızlar mide yanmasına çözümü olan var mı? Gaviscon fayda etmiyor artık, ne yatabiliyorum en oturabiliyorum berbat haldeyim 😔 mideyi hafif yatıştıracak şeyler yiyip içiyorum ama yarım saat sonra yine aynı, hiçbir şey yaramıyor 😔 2-3 kez üst üste gaviscon içiyorum yanma geçmiyor sanki yemek boruma ateşli çubuk sokuyorlar. Ooof of sabahlar olmuyor vallahi 😔
Soğuk süt anlık iyi geliyor, başka çözüm bulamadım bende malesef :((

Çok şükür iyileşme sürecindeyim ben ama bebek erkem doğduğu için küveze alındı:( kendi kendine solunumunu yapabiliyormuş şu an çok şükür, en kısa zamanda kavuşmayı bekliyorum
Geçmiş olsun, Rabbim analı babalı büyütsün❤️
Bir an önce toparlanıp çıkar inşaallah. Sen bu güzel anların tadını çıkarmaya bak güzel anne💕
Ayy çok heyecanlandımmm, biz aynı gidiyorduk Venüs kızımız artık gelmek istiyor 😍❤️ Temizliği vs düşünme hiç önemli değil, sizin sağlınız önemli. Doktorlar izin vermiyorsa var bir bildikleri, evden birşey ihtiyacın varsa eşine söyle o halletsin. Çocukları'da aile ferdlerine bıraksın sizde rahatça doğum sürecine odaklanırsınız. 3. kez anne olucaksın güzel insann🥰

Kızlar ben çok duygulandim 🥹 anne olmak ne güzel ne kutsal bir duygu iyiki kadın olarak geldik dünyaya Allahim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin artık yavaş yavaş doğum haberleri almaya başlıyoruz şimdi julettae 2yavrusu dışarda diğerini kucağına almayı bekliyor bir yandan dışarda olan çocukları diğer yandan dünyaya gelecek bebeğini düşünüyor diğer arkadaşların kalbi kuvezdeki bebekleri için çarpıyor onların yanına geleceği gün için sabırsızlanıyor bizler gün sayip doğumu bekliyoruz her gün bir adım daha yaklaşıyoruz biz Cook güçlü varlıklariz Rabbim bu duyguyu bizlere yaşattığı için hamdolsun anne olmayı hakeden bütün kadınlara bu güzel duyguları yaşatsın inşallah 🤲

Ben kan sulandırıcı kullanıyorum canım bir de daha önce düşüklerim oldu normal doğum her zaman için daha riskli dedi hiç riske girmeyelim dedi
Benim de iki kürtajı var kalp atışı olmamıştı şu an 33+2 kan sulandırıcı kullanıyorum her şey yolunda bebiş baş aşağı dönmüş durumda ben normal doğum istiyorum ama doktorum da sezeryan öneriyorum dedi illa normal ist3rsen olur dedi ben de çok kararsız kaldım

Back
X