Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
kızlar hepinize cevap veremiyorum nstye bağladılar 30 dk bakacaklar sonra test yapacaklar ama su akıyor hala:( ağlama krizine girdim hazır değilim ne ev ne çocuklar ne eşya . Temizde değildim saçma sapan bir jilet yaptım geldim neyseki kalp atışı var şükürler olsun:(
en son dert edeceğin şey temizlik olsun 🌸 Haber et bize mutlaka dualarımızdasın ❤️

Kızlar benim 34+2 de sancım geldi 3 cm açılmam oldu bi anda bebek ters dihe sezaryenle doğuma alındım. Eylül annesi olmayı beklerken ağustos annesi oldum. Dualarınızı bekliyorum
Ay gecmıs olsunn gozun aydınn nasılsın benegın nasıl ıyısınızdır ınsallhh

Kızlar benim 34+2 de sancım geldi 3 cm açılmam oldu bi anda bebek ters dihe sezaryenle doğuma alındım. Eylül annesi olmayı beklerken ağustos annesi oldum. Dualarınızı bekliyorum
Aaa doğurdun mu 😳 küveze alındı mı , allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun, gözünüz aydın. Bebek ve sen nasılsınız şu an?

Canim benim sen kv hiç takma. Bazen biz de yükseliyoruz. Sonra diyorum ki o kv yani o en fazla bu kadar olabilir diyorum. Sen de yetisemediysen yarım gün tutabiliyorsan birini tutsan evi silse supurse bile yetiyor ya da yakın bir dost. Benim burada kimsem yok gurbetteyim herkes uzağımda. Kendi donemleri ile kıyaslama zaten kaçınılmaz. Sen de ay ben yapamam de çık aradan deliye vur 😂 ben arada yapıyorum 🤣

Sağlıkla büyüsün inşallah. Gelmek istemiş erkenden güzellik. Sen iyi misin 🙏
Aşkım geçen hafta iki kadın tuttum temizliği yaptırdım hatta ev geri kirlendi mesele bu değil mesele onun bir kere arayıp ne lazım yada Bebek nasıl diye sormamasi ilgilenmemesi
kadın tutuyor olmama da ayrıca bozuluyor sanırım
Çalışmaya başlayınca Bebek bakıcısı bulacam asla gel bak demeyecem eşime de dedim bu iznim bitince hayatta bakmaz belli yani bana surekli annem bakar diyip durma kusura bakma ağız Eymem eyvallah etmem dedim tamam dedi

Evet alındı :( ciğerlerinden dolayı. Ama çok şükür iyiye gidiyor her şey, sadece çok küçük doğdu
Hiçç düşünme onu bak çok şükür kendi kendine solunum yapıyormuş. Haftasundan ve küçük olduğundandır. Benim kızım 1 hafta kaldı. Hemen çıkıyorlar sen kendini o ara toparlamaya çalış, sütünü sağ

kızlar hepinize cevap veremiyorum nstye bağladılar 30 dk bakacaklar sonra test yapacaklar ama su akıyor hala:( ağlama krizine girdim hazır değilim ne ev ne çocuklar ne eşya . Temizde değildim saçma sapan bir jilet yaptım geldim neyseki kalp atışı var şükürler olsun:(
Önemli olan sen ve bebeğinin iyi olması canım çocuklara bakan olur evide önemseme.İnşallah herşey güzel olacak 🙏

Hiçç düşünme onu bak çok şükür kendi kendine solunum yapıyormuş. Haftasundan ve küçük olduğundandır. Benim kızım 1 hafta kaldı. Hemen çıkıyorlar sen kendini o ara toparlamaya çalış, sütünü sağ
Sürekli sağmaya çalışıyorum evet umarım sütüm artar

Canım temizliği boş ver sonuçta doktorda biliyor beklemiyordun şimdi doğum olucak hazırlıklı diğilsin yeterki bebek iyi olsun kalb atışıda var gerisini boş ver ağlama asla bebeğin erken gelmek istemiş belkide

Çok şükür iyileşme sürecindeyim ben ama bebek erkem doğduğu için küveze alındı:( kendi kendine solunumunu yapabiliyormuş şu an çok şükür, en kısa zamanda kavuşmayı bekliyorum
Canım benim kızımda da gelişim geriliği var bebeğim çok küçük doktor dedi ki önemli olan doğunca kendi kendine solunumu yapabilmesi. Çok şükür onu yapıyorsa hemen kavuşursun yavruna inşallah.

Back
X