Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrik kesilir bir şey olur bence o topa girmeseydiniz keşkeBugün eşim rota aşısı aldı. Ben 2. doz eczanede kalır diye düşünüyordum. Eczacı evde buzdolabına koyun bir şey olmaz demiş eşim almış bulununca öyle yaptık. Bozulmaz mı böyle ya![]()
Levator scapula kasin spazma girmiş canım, direk orayı tarif ediyorsun. Kolcaksiz bir sandalyeye oturuyorsun. Sol tarafın ağrıyorsa sol elinle sandalyenin altından tutup sağ koltukaltina doğru bakmaya çalışıyorsun 15 sn gerip yavaşça eski haline dönüyorsun. Günde 3 kere 10 sefer 15 saniye yap lütfen fayda görürsün. Bunu yapmadan önce ılık havlu ile orayı 3 dakika yumuşatabilirsin.Arkadaşlar aramızda sağlıkçılar var bilen yardımcı olursa çok sevinirim; benim sol boyun ila omuz birleşimi (sırt) -görsel ekledim- acaip ağrıyor gün içerisinde sık sık ve bu bayağıdır var. Kas gevşetici kullanamıyorum bebek emzirdiğim için. Ortopediye randevu bulamadım. Ne yapabilirim öneriniz var mı
nedir bu yaşadığım sizce?
Bizde yapmadı ama bir kaç kişide duydum kaka sayısında çok artış oldugunu, alakası vardır belki2. Ay aşıları ishal yapar mı?
Ay evet ama artık çok geçElektrik kesilir bir şey olur bence o topa girmeseydiniz keşke
Sehir Hastanesi'ne gidiyorumEger mine hanima gidiyorsaniz dr olarak benden çok selam soyleyin![]()
Ogle yemegi yerine hazırda cevizli hurma tutabilirsin ya da daha pratik olsun dersen meyve grissini ayran ya da ciğ badem fındık vs. Ya da o ogunu kahvaltıya aktarabilirsin dicem ama oyle pek olmuyomus mesela belli bi miktar proteinin ustu karacigeri yorabiliyomus bi ogundeOo ne kadar da diyetinde sağdık birisinkahvaltı ve Akşam yemeğinde 2 ekmek yiyeyim bari ben de ya ben de öğle yemeği Yok ya zaten 12'de yapıyorum kahvaltıya öğle yemeği yemiyorum ama yemem lazım
Aptamilin ilk adımlar uygulamasında da boyle bi kısım var ama dogru mu bilemedim cunku benim kızım 25te orda 41 gibi bişey verdiYa bu boymuş başmış persantile nereden bakıyorsunuz ya
Buzdolabında saklayın diyen de var ama bize hemşireler eczanede kalsın dediBugün eşim rota aşısı aldı. Ben 2. doz eczanede kalır diye düşünüyordum. Eczacı evde buzdolabına koyun bir şey olmaz demiş eşim almış bulununca öyle yaptık. Bozulmaz mı böyle ya![]()
Eger rota varsa yapabiliyor, digerleri ates yapabilir de yapmayabilir de dediler, tek bcg bişey yapmıyomus2. Ay aşıları ishal yapar mı?
Sıcak su torbası koyabilirsin oraya, kas tutulması olmuştur diye düşünüyorumArkadaşlar aramızda sağlıkçılar var bilen yardımcı olursa çok sevinirim; benim sol boyun ila omuz birleşimi (sırt) -görsel ekledim- acaip ağrıyor gün içerisinde sık sık ve bu bayağıdır var. Kas gevşetici kullanamıyorum bebek emzirdiğim için. Ortopediye randevu bulamadım. Ne yapabilirim öneriniz var mı
nedir bu yaşadığım sizce?
Bizde yaptı , bayağı bi kaka yapmıştı o gün2. Ay aşıları ishal yapar mı?
YaaLevator scapula kasin spazma girmiş canım, direk orayı tarif ediyorsun. Kolcaksiz bir sandalyeye oturuyorsun. Sol tarafın ağrıyorsa sol elinle sandalyenin altından tutup sağ koltukaltina doğru bakmaya çalışıyorsun 15 sn gerip yavaşça eski haline dönüyorsun. Günde 3 kere 10 sefer 15 saniye yap lütfen fayda görürsün. Bunu yapmadan önce ılık havlu ile orayı 3 dakika yumuşatabilirsin.
Bizde yapmadı canım zaten günlerce kaka yapmiyordu öylede devam etti2. Ay aşıları ishal yapar mı?
Canım soğuk almissindir farketmeden gece hızlı donmussundur boşluğa gelmiştir boynun çocuğu emzirirken başını eğip bebeğe çok bakmissindir o kadar sık ve o kadar doğal bir ağrı ki o hele ki şu dönemde. Bebeğin gazını alırken başını ona yaslamissindir her şey her şey olabilir bir iki güne bu egzersizi yaparsan rahatlarYaaay hemen deneyeceğim sağlıkçı tanıdık olması ne güzelmiş çok teşekkür ediyorum
peki neden olur yani bayağıdır ağrıyor bide
Ayy çok ama çok teşekkür ediyorum hemen yaptım bile gerçekten işe yaradı Allah razı olsunCanım soğuk almissindir farketmeden gece hızlı donmussundur boşluğa gelmiştir boynun çocuğu emzirirken başını eğip bebeğe çok bakmissindir o kadar sık ve o kadar doğal bir ağrı ki o hele ki şu dönemde. Bebeğin gazını alırken başını ona yaslamissindir her şey her şey olabilir bir iki güne bu egzersizi yaparsan rahatlar![]()
Senden de canım, ne demek çok geçmiş olsunAyy çok ama çok teşekkür ediyorum hemen yaptım bile gerçekten işe yaradı Allah razı olsun![]()
Doğru dedin kız büyük beyinlilerDoktor bana kafası büyük diye ve bana güvenmediği için sezaryen yapalım dedidaha sonra araştırdığımda başlangıçtakinden ziyade aylık büyümesini değerlendirmek gerekiyormuş diye biliyorum ondan üzülmedim merak etme
Ben bundan o kivi kafasına şapka bulamıyormuşumparis hilton'un çocuğunun da kafası büyük o bu durumu beyni büyük diye açıklıyor biz de öyle diyelim
koca kafalı out Büyük beyin in
şaka bir yana sağlıklı olsunlar hepsii
![]()
Canim ben bakardım ama uyuyor bizimki su an o yuzden bisey demedim dr bana orayi aralama ve temizleme dedi söyle üstten siliyorum sadece oranin florasini bozmamak için o yuzden hiç aralayıp bakmadim ama uyanirsa bakarim yazarim sana
Rota yoktu. Verem zatürre karma var. Sabah aşı oldu akşam 3 defa ishal şeklinde kaka yaptı. Aşıdan mı diye düşündümOgle yemegi yerine hazırda cevizli hurma tutabilirsin ya da daha pratik olsun dersen meyve grissini ayran ya da ciğ badem fındık vs. Ya da o ogunu kahvaltıya aktarabilirsin dicem ama oyle pek olmuyomus mesela belli bi miktar proteinin ustu karacigeri yorabiliyomus bi ogunde
Aptamilin ilk adımlar uygulamasında da boyle bi kısım var ama dogru mu bilemedim cunku benim kızım 25te orda 41 gibi bişey verdi
Buzdolabında saklayın diyen de var ama bize hemşireler eczanede kalsın dedi
Eger rota varsa yapabiliyor, digerleri ates yapabilir de yapmayabilir de dediler, tek bcg bişey yapmıyomus
Ertesi gün geçti mi?Bizde yaptı , bayağı bi kaka yapmıştı o gün
akşamdan beri kakası ishal şeklinde inşallah devam etmez ya.Bizde yapmadı canım zaten günlerce kaka yapmiyordu öylede devam etti
He tamam ben de O uygulamadan Bakıyorum da başka bir yer var mı acaba dedim doktorların falan söylediği bir yer var mı? Benim kızımın ikinci ay verilerine göre Baş 93 kilo 87 boy 83 müşSana onerdigim baby + uygulamasinda buyume basligi altinda cocugun verilerini girdigimiz kisim var ya oranin icinde grafik olarak çıkan yer persentil oluyor.
Ayrica asi karti verdiyse hastaneniz onun arkasinda falanda var.
hadi bunlarin hiçbirini bulamadin diyelim, google'da persentil diye aratinca cikiyor (boy, bas, kilo değerlerinin kendisiyle ayni aydaki cocuklara gore orani persentil oluyor. Misal ilay'in basi 97 persentil, bu demek oluyor ki Ilay'la ayni yastaki / aydaki 100 cocuktan 97'sinin başi Ilay'dan kucuk)
![]()
Dengeli bi persentil Simoş kuzununki.He tamam ben de O uygulamadan Bakıyorum da başka bir yer var mı acaba dedim doktorların falan söylediği bir yer var mı? Benim kızımın ikinci ay verilerine göre Baş 93 kilo 87 boy 83 müş