2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçen eşimin horlamasından ben uyuyamamıştım ( genelde ondan önce uyurum) dün de oğlumu zar zor uyuttum babası başladı horlamayı uykudan uyandı 🤯 ay aşırı sinirlendim ama işte git başka yerde uyu da diyemiyorsun 🥲
Ben diyorum ya 🙄 zaten zar zor uyuyor oğluşum her horlamaya uyanıyor bende sinir olup uyandiriyorum eşimi gidip salonda rahat rahat uyuyor oda iyi mi kötü mü bilemedim

Geçen gün eşim oğluma soruyordu oğlum biz evlendiğimizde annen böyle değildi ne yaptın sen annene diye😂😂
Benim eşimin arkadaşı geldi bize , ( tabi çok eskiden tanıyoruz birbirimizi aile dostumuz ) düğün fotoğraflarını gördü duvarda , dedi yenge ne geldi sana , fotoğrafla alakan yok , dedi senalıştığın zaman güzeldin ne oldu sana böyle 🤣🤣🤣🤣 tır çarptı dedim 🤣🤣🤣 ana oldum ana dedim 😄😄 kolay değil hele ilk aylar 😎

Benim eşimin arkadaşı geldi bize , ( tabi çok eskiden tanıyoruz birbirimizi aile dostumuz ) düğün fotoğraflarını gördü duvarda , dedi yenge ne geldi sana , fotoğrafla alakan yok , dedi senalıştığın zaman güzeldin ne oldu sana böyle 🤣🤣🤣🤣 tır çarptı dedim 🤣🤣🤣 ana oldum ana dedim 😄😄 kolay değil hele ilk aylar 😎
Tam bir hırtmış bir bardak su vermem ben olsam kahvesine tükürürüm 😂

Arkadaşlar aramızda sağlıkçılar var bilen yardımcı olursa çok sevinirim; benim sol boyun ila omuz birleşimi (sırt) -görsel ekledim😀- acaip ağrıyor gün içerisinde sık sık ve bu bayağıdır var. Kas gevşetici kullanamıyorum bebek emzirdiğim için. Ortopediye randevu bulamadım. Ne yapabilirim öneriniz var mı 🥺 nedir bu yaşadığım sizce?
Canım bu ağrılardan bi kaç hareket var kurtula bilirsin ,çok başını aşama doğru tutuyorsun ondan ola bilir , omuzlarını kaldır arkaya doğru çevir bırak 10 tane arkaya 10 tane öne , bi kaç hareket var ama nasıl antiğim bilmiyorum , ben üniversitedeyken olmuştu böyle

Goonseverler toplanın, bebekbezidunyasından aldığım 2 paket 2 numara goon birbirinden farklı cıktı😅 ikisi de disneyli ama birinin boyu daha uzun ve desenleri farklı. İç dokuları aynı sanırım ama dışta uzun olan sanki bi tık daha naylonumsu, idrar gostergesinin rengi daha soluk ve goon yazısı da daha oyle. Valla yok mu bu bezlerin bi standardı naptım sahte goon falan mı aldım ben😅 bu zamana kadar aldıgım diger goonlar hep aynıydı. Gerçi işime geldi boyu kısa mı bunun ya diye dertleniyodum ama😅 bu uzun olanın uretim yılı 2022, obur paketlere dikkat etmedim hiç.

Arkadaşlar aramızda sağlıkçılar var bilen yardımcı olursa çok sevinirim; benim sol boyun ila omuz birleşimi (sırt) -görsel ekledim😀- acaip ağrıyor gün içerisinde sık sık ve bu bayağıdır var. Kas gevşetici kullanamıyorum bebek emzirdiğim için. Ortopediye randevu bulamadım. Ne yapabilirim öneriniz var mı 🥺 nedir bu yaşadığım sizce?
Kendisine boyun fitigi diyoruz. Ben de 4 tane var, ikisi ilk bebeden diger ikisi ikinci bebeden armagan.

Fizik tedavi ve agri kesici disinda tedavisi ameliyat ama ameliyati da yapacak doktorlar dahi onermiyor.

Bu arada ortopedi degil norolojiye basvurmalisin. Gecmis olsun cicim ❤️

Sen bir de kilolarını verdin Biz ne yapalım davul gibiyiz

Rota yoktu. Verem zatürre karma var. Sabah aşı oldu akşam 3 defa ishal şeklinde kaka yaptı. Aşıdan mı diye düşündüm

Ertesi gün geçti mi?

akşamdan beri kakası ishal şeklinde inşallah devam etmez ya.
2 gün sürdü ama ilk gün daha fazlaydı

Goonseverler toplanın, bebekbezidunyasından aldığım 2 paket 2 numara goon birbirinden farklı cıktı😅 ikisi de disneyli ama birinin boyu daha uzun ve desenleri farklı. İç dokuları aynı sanırım ama dışta uzun olan sanki bi tık daha naylonumsu, idrar gostergesinin rengi daha soluk ve goon yazısı da daha oyle. Valla yok mu bu bezlerin bi standardı naptım sahte goon falan mı aldım ben😅 bu zamana kadar aldıgım diger goonlar hep aynıydı. Gerçi işime geldi boyu kısa mı bunun ya diye dertleniyodum ama😅 bu uzun olanın uretim yılı 2022, obur paketlere dikkat etmedim hiç.
Bende kullandım cidden kaliteli bez ama arkadaşların dediği gibi iç lastiği aşırı iz yaptı ki benim oğlum etli butlu değil , migrostan almıştık bizde disneyliydi

Gerci bi dk sanırım bunlar ebebekten aldıgıma kıyasla daha uzun. Desen farklılığınu anlamadım. Neyse sahteyse de pişik ve sızma yapmadı😅😂
Ha bu arada hatırlattığın iyi oldu😄 bizde sızma yaptı hemde kaç defa , önden daha uzun bağlamak zorunda kaldım hep bu seferde kaka yapınca arkadan taştı ki bez küçük değil bilemedim dokusu falan güzeldi ama emiciliği pek yok gibi

Kızlar owlinin bu uyku tulumundan alan kullanan var mı? 0-36 ay kullanılıyor bana baya kullanışlı geldi. Kundak, genişletilmiş kundak, torba uyku tulumu ve ayaklı uyku tulumu olarak kullanılabiliyormuş. Evimiz genelde 23 24 derece oluyor. 0.5 tog tam olur gibi sanki. Nasıl sizce iyi midir, kullanıp memnun kalan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20231130_085539_Trendyol.webp
    Screenshot_20231130_085539_Trendyol.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar owlinin bu uyku tulumundan alan kullanan var mı? 0-36 ay kullanılıyor bana baya kullanışlı geldi. Kundak, genişletilmiş kundak, torba uyku tulumu ve ayaklı uyku tulumu olarak kullanılabiliyormuş. Evimiz genelde 23 24 derece oluyor. 0.5 tog tam olur gibi sanki. Nasıl sizce iyi midir, kullanıp memnun kalan var mı?
Ben almıştım il dışındaydım iade ettim Burda bi arkadaş kullanışlı değil boyun kısmı dedi deneyemeyeceğim diye. ama o zaman bizim bebeler kafasını tutamıyordu hangi tulumu alsak da aynı olacaktı bence baya övüyorlar bu markayı.

Ben diyorum ya 🙄 zaten zar zor uyuyor oğluşum her horlamaya uyanıyor bende sinir olup uyandiriyorum eşimi gidip salonda rahat rahat uyuyor oda iyi mi kötü mü bilemedim
Bizde de durum aynen böyle. eşimin horlamasina bebek uyanıyor, bizim zaten uyuyabildigimiz kısacık bir zaman var, onda da horlama sesinden uyuyamayinca sinir oluyorum başka odaya git diyorum

Kızlar selam bayagıdır giremiyordum size bir sorum var benim bebiş 72 günlük oldu kalça ultrasonu cekilmesi gerekiyor ama hangi bölümden ramdevu almam gerekiyor cocuk doktoruna mı götürmeliym

Ben alıp iade ettim. Beğenmedim bebeğe giydirince boyun kısmı bebeğe rahat olmuyor toplanıyor. Kol kısmı filan çok kat kat olduğu için.. tredyolda fotoğraflı görseller var. Aynen öyle durmuştu. Hatta attığın görselde bile fermuar az yukarı toplanmış. Bebek hareket edince qynen öyle yukarı toplanıp ağzına değiyor orası. Tulumu güvenli uyku için giydirirken qğzını kapatan tulum bana mantıklı gelmedi. Burdan başka biri daha alıp memnun kalmamıştı.

Back
X