- 9 Ağustos 2022
- 5.201
- 6.700
- 128
- 31
Makine adını bilmiyorum , atışlı lazer ama soğuk hava üflüyor ve hiç acı yok , buz lazere de gittim ama bu en iyisi , hiç bişey his etmiyorum ve sonuç harikaAciya çok dayaniksizimm. Çok mu acıyo kiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makine adını bilmiyorum , atışlı lazer ama soğuk hava üflüyor ve hiç acı yok , buz lazere de gittim ama bu en iyisi , hiç bişey his etmiyorum ve sonuç harikaAciya çok dayaniksizimm. Çok mu acıyo kiii![]()
Senin önerinle almıştım :)
Bana o acı keyif veriyordu evet aciyor ama tüylerin gidecek olması çok keyifliAciya çok dayaniksizimm. Çok mu acıyo kiii![]()
Evet evet qlıştım tak çık uğraşmıyorum iyi oluyormemnun musun balım
Kızım da 5800 Molfix püre soft 3 numara kullanıyorum. 1 paket daha aldım sonra 4 numaraya geçeriz sanırımKızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj![]()
Bizim de tam tersi kaka sayısı azaldı ya her bebeğe farklı etki mi ediyor acaba.İshal yapmadı ama kaka sayısı artmıştık iki üç gün
sabahtan beri sadece 1 kez kakasını yaptı zorlanıyor ama yapamıyor normalde sık yapıyordu2 gün sürdü ama ilk gün daha fazlaydı
Büyük ihtimal öyle geçici durum ama bir kaç gün sürüyor sadeceBizim de tam tersi kaka sayısı azaldı ya her bebeğe farklı etki mi ediyor acaba.
Molfix 3 numara alabilirsin canımKızlar doğumdan önce baby turco almıştım. 3 numara şu an kızım 5800 sıkıyor. Bu 6 kilo civarında olup da hangi bez hangi numarayı kullanıyorsunuz? Kalıptan emin olamıyorum artık. Ben farklı farklı kullandım şu an yolu bulamıyorum sjsjdj![]()
Dayanırsın abartı bir acı durumu yok zaten seviyeleri de var belirtirsin durumuna göreAciya çok dayaniksizimm. Çok mu acıyo kiii![]()
İnşallah sorunsuz uykuya başlar sende dinlenirsinKızlar kızım uykuya dalmak ta çok zorluk çekiyordu , şimdi ayağımda sallanıyorum YouTube dan ninni açıyorum , iki elini tutuyorum kendini güvende his etsin diye sonra hemen uyuyor , şimdilik işe yarıyor
Kızım da 5800 Molfix püre soft 3 numara kullanıyorum. 1 paket daha aldım sonra 4 numaraya geçeriz sanırım
Teşekkür ederim kızlar az bir baby turco kaldı bitsin onu alayımMolfix 3 numara alabilirsin canım
Ben buzcuyum öbürü cok acıtıyor, tavuguj tuylerini ocakta yakarlar ya tek tek yaptıklarını dusun ates atıyor gibi, öbüründe sogukluk yanması hissediyosun ve daha kısa sürüyor işlem. Bitirmesine bi yorum yapamıyorum ikisine de gitttim aralarda atıs yaptırdım falan cok cok iyi. Ama ben hiçbir zaman tamamen işe yaradıgını dusunmuyorum yine de yuzde 90 95 gibi cok iyi sonuc aldım ama diyemem net ondan ya da bundanKızlar ben epilasyona gitmek istiyorum. Ama pek bilgim yok hangi başlığı önerirsiniz alexandrite varmış. Yada bildiğiniz başka var mı. Kullanıp memnun kaldığınız.
Cevap pilisss ,![]()
Hadi ya ters mi etki etti acabasabahtan beri sadece 1 kez kakasını yaptı zorlanıyor ama yapamıyor normalde sık yapıyordu
Ben slingte uyutuyorum o arada yemeğimi yapıp temizlik işini hallediyorum. Büyük kızım anaokuluna gittiği için yemek olayına takıntılıyım biraz, bağışıklığı güçlü olsun hastalanmasın diye pek işe yaramıyor ama olsunİki gündür eşim evde ben de güzel yemek yapayım, ortalık toplayayım derken uyku saatlerine dikkat etmedim. Akşam 5 te bir başlıyor ağlamaya saat 20.30-21.00 kadar. İş yapmak bana haram akşama kadar yanında oturacağım evi de bok götürsün ne yapayım![]()
Yenidoğan donemimi zor yoksa işler gittikçe daha da zorlaşıyor mu, bir yenidoğan bebeği bir anaokul çocuğu olan bir anne bulmuşken sorayımBen slingte uyutuyorum o arada yemeğimi yapıp temizlik işini hallediyorum. Büyük kızım anaokuluna gittiği için yemek olayına takıntılıyım biraz, bağışıklığı güçlü olsun hastalanmasın diye pek işe yaramıyor ama olsun![]()
İletişim candır diyerek büyüdükçe işler kolaylaşıyor diyorum. Banada hep dediler bir emeklemeye başlasın gör bir yürüsün görürsün diye. Hiç öyle değil dönsün emeklesin gaz derdi bitiyor yürüsün kucaktan iniyor. 2 yaş sendromu zor dediler 3 4 5 bile zor gelişim sancılı ama eğlenceli. 5.5 yaşındaki kızımın büyümesine tanık olan çevrem ikinci cesaretine şaşırıyor ben aksine balayı gibi görüyorum. Sürekli ağlamasını severim onunYenidoğan donemimi zor yoksa işler gittikçe daha da zorlaşıyor mu, bir yenidoğan bebeği bir anaokul çocuğu olan bir anne bulmuşken sorayım![]()