2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
😅😅 sarılıp ağlayalım
Ne yapabiliriz bilemiyorum akşamları banyo yaptırmayı denedin mi sen
Ben cesaret edemiyorum üşütür mü diye ama acaba denesem mi bilemedim
Canım ben kızımı günün her saatinde banyo yaptırırım gündüz gece o gün nasıl kolayima gelirse, saçını ve kulak arkasını güzel kuruladigim sürece hiç üşütme olmadı bence sen de her saatte banyo yaptırmaya alıştır

Teşekkür ederim. Ama bebek inanılmaz bı gece geçirdi dün gece. Heralde doğduğundan beri böyle bir gece yaşamadık..

Yarım saatte Bir çığlık atarak uyandı. Memeyi almak istemedi. Geçirdiği hastalıkla mı alakalı yoksa huy mu değiştirdi anlamadım. Normalde 8 saate kadar bile uyurdu. Dün şok etti beni. Benim de 20lik dişim çok ağrıyo. Resmen acı çekiyorum ve grip oldum 😞😞😞😞😞
Aksilik üstüne aksilikaynı durumlardan geçiyoruz inşallah bian önce toparlarız

Benimki de aynı günlerdir huysuzdu dün geceye de taşındı huysuzluğu kaç defa çığlık atarak uyandı , emmiyor da ayakta bile direniyor ama biberonu güzel emiyor anlamadım valla memeyi bi alıyor bi bırakıyor bana bakıp gülüyor çoğu zamanda kendini aşırı sıkıp kaskatı yapıyor atak haftasında da değiliz, 4 aya az kaldı hafif ateşleniyor bi de bende dişten şüpheleniyorum kabar kabar olmuş zaten dişleri
Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ama dün benim kızım sağ memeyi almadı aç bıraktım belki alır almadı , azıcık mama verdim belki biraz doyar sonra alır almadı gezdirerek verdim almadı ters taraftan verdim almadı , pes ettim en son sağdım verdim

Benim nildigim tüm bezlerde olan fark gibi yani biri düz öbürü daha yumusagı diye dusun

Onu diyecektim kontrol ettin mi hiç

Ben de ebebekten aldım cassiope marka sadece kolları biraz zor giyilir gibi gorunuyor ama o kadar kalın ki içine ince uzun kollu faşan giyer zaten
Dün annem geldi baktı belki diş etleri kaşınıyor dedi ama diş çıkarmıyor

Ara öğünde bir tatlı kaşığı muhallebisine katıyordum.hiç kansızlık çekmedi.bırakalı çok oldu inşallah üzüm pekmezi de öyle fayda eder.

Salon Kadini Salon Kadini sevindim canısı darısı bize. Oğlanı götürünce ben de baktırayım
Sağol canım bende ek gıdaya başlayınca yapiyim madem

Aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ama dün benim kızım sağ memeyi almadı aç bıraktım belki alır almadı , azıcık mama verdim belki biraz doyar sonra alır almadı gezdirerek verdim almadı ters taraftan verdim almadı , pes ettim en son sağdım verdim
İnan bende öyle yaptım tüm gün direndi almadı aç bıraktım yine almadı akşama düzeldi çok şükür bugün de aldı, bi sıkıntıları belli ama ne 🥹

Teşekkür ederim. Ama bebek inanılmaz bı gece geçirdi dün gece. Heralde doğduğundan beri böyle bir gece yaşamadık..

Yarım saatte Bir çığlık atarak uyandı. Memeyi almak istemedi. Geçirdiği hastalıkla mı alakalı yoksa huy mu değiştirdi anlamadım. Normalde 8 saate kadar bile uyurdu. Dün şok etti beni. Benim de 20lik dişim çok ağrıyo. Resmen acı çekiyorum ve grip oldum 😞😞😞😞😞
Geçmiş olsun canım , inşallah bebeğin bir geceye mahsus öyle yapmıştır , bir yeri ağrıyor ola bilir , sonuçta bizim nasıl kolumuz başımız bazen nedensiz ağrıyor ben bebeklerinde aynı şeyi yaşadığını düşünüyorum, inşallah tabi öyle değildir

Kızlar uyku tulumu aldım , dün gece giydirdim 2 tog , içine sadece kollu bir zıbın giydirdim , oda sıcaklığımız 22 oluyor , anlamadım uyku tulumundan mı acaba gece 12 uyudu hala uyuyor , tabi benim kız her 2saate bir emer 😅😅 ama uyanmadı emdi tekrara uyudu daha da uyuyor , bir ilki yaşıyoruz 💃💃💃💃

Kızlar uyku tulumu aldım , dün gece giydirdim 2 tog , içine sadece kollu bir zıbın giydirdim , oda sıcaklığımız 22 oluyor , anlamadım uyku tulumundan mı acaba gece 12 uyudu hala uyuyor , tabi benim kız her 2saate bir emer 😅😅 ama uyanmadı emdi tekrara uyudu daha da uyuyor , bir ilki yaşıyoruz 💃💃💃💃
Görseli atsana Kıbrıs daha bende alamadım

😅😅 sarılıp ağlayalım
Ne yapabiliriz bilemiyorum akşamları banyo yaptırmayı denedin mi sen
Ben cesaret edemiyorum üşütür mü diye ama acaba denesem mi bilemedim
Denedim hiç bir değişiklik olmadı🤣🤣 hayır 3 gündür gece de daha fazla uyanmaya başladı bir de sabah erken kalkmaya ;(( kitaplar okudum 4. Aydan sonra uyku eğitimi verilebilirmiş. Şuan hala yenidoğanlar ne isterse yapacağız hala 4. Aydan sonra düzelir inş diye umuyorum

Dün gece 12 gibi yattık 3 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktık tabi her uyanması emzirip geri uykuya döndürmesi.. toplasak kaç saat uyuduk hiç bilmiyorum 😵‍💫
Beni tarif etmişsin yine 8de de komple uyandı 🤣 bir de gece kaka yaptı alt değiştirmeyle filan zaman iyice uzadı 😭😭

Kızlar burun temizliği ile ilgili faydalı bir video 🌸

Ayy asla böyle yapamam Allah zorda bırakmasın tabi.. ben şu hazır flakonlardan 1 sıkım bir deliğe 1 skım diğer deliğe bebeği ters çevir tamam bitti gitti.. sonrada azcık aspiratörle çekerim görünen bir şey varsa..

Kıbrıs o kadar soğudu mu yaa

Üşüyormuş demekki senim kız 😂😂

Daha iyiyiz kuzum teşekkür ederim aman Kıbrıs misafirden bi süre uzak dur salgın var

Kızlar bu arada uyuz yönünden çok salgın varmış okullarda özellikle
Allahım korusun , valla annemler geldi eşimin ailesi burda kaynımın sevgilisi ama ev kalabalık oldu öyle yani yabancı değil
Ama dün arkadaşım aramış bana diyor ay çok hastayız yeni iyileşiyoruz ama bana gelmek istiyordu 😢😢😢 dedim kv burda evde değiliz dışarıya çıkıcaz sonra gel 🤣🤣🤣 hasta hasta nereye geliyor anlamadım 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Back
X