2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Yaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Kahvaltı 12
Uyuma 13-15
Yürüyüş 16-17
Ek gıda 18
Yatış 19
Gün etkinlik yapamadan bitti
Yatış 19 mu ah ya benimki de 8 de uyurdu dengesi şaştı iyice
7de uyuyup 10 a kadar uyuyor mu aralarda beslenme hariç
Bu ara uykusunu düzenlemeye çalışıyorum çünkü çoook geç uyuyor öğlen uykusundan o kalkmadan kaldırsam mı bilemiyorum çok uzun uyuyo ilk uykusunu çünkü

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah bir kac uzun kollu ihtiyac ama dediğiniz gibi insana illa üşüyor mu acaba gibi geliyordur pişik olmasida kaçınılmaz olmuştur bende aynı yaparım gibi geliyor ya hadi hayırlısı

Merhba ben hep ya sallayarak ya da emzirerek uyutuyordum bugün öglen uykusuna ystirdim bakalim zorlasa da aglaya aglaya uyudu anne yüregi dayanmiyor ama ilerid dönük zorlar
Son uyku ve akşam uyuturken zorluyor. Kalkmaya çalışıyor bir mücadele bazen çok inat ederse ağlama krizine giriyor. Uyutmaktan bu yüzden nefret ediyorum.
Kızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
Benimki 2 yapıyo bi tanesi çok kısa bi tanesi de gereğinden fazla uzun
3 olması gerekmez mi yoksa normal Mİ artık bu aylarda
3 uyku yapıyoruz . Biz hala yarım saat uyuyoruz. Bazen beraber uyursak 2 uykuya düşüyor. Uzun uyku bize ne zaman uğrayacak acaba

Evet öğlen uzun uyuyo ama benimki de gece çook geç uyuyo 12 gibi
Dün 21.30 da uyudu diye napcağımızı şaşırdık mesela sevinçten

Evet genel de 19 , bazen en geç 21:30 u buluyor. Bu düzeni bebeğim oturttu. Sabah 6 da uykusunu almış şekilde uyanıyor. Yatakta oyalanıyoruz, 7 de tekrar uyuyup 10 da kalkıyoruz.
Emzirmek için uyandırmıyorum ama kendisi mutlaka 3-3,5 saatte uyanıp emiyor . Bir kaç defa 5-6 saat aralıksız uyudu çok güzeldi.keşke hep öyle olsa.

10 gün filan giydirdik. Ama sonra Ankara da havalar çok ısındı. O yüzden kısa kollu zibina geçtik. Akşam dışarı çıkarırken şort tişört hafif takımlar giydirdik . Ama sürekli annemle kalın ince tartışması yaşadık biraz al sonrasını duruma göre alirsin

Bunlardan beden olarak 3 aylık aldım. Koca yazı 3 4 parça ile idare ettik. Hava da çok sıcaktı hemen kuruyordu. Bir de a101 e dofi marka zibinlar geliyor. Büyük beden al . E bebek zibinindqn daha iyi.

Eklentiler

• Screenshot_20240119_190805_Google.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20240119_190638_Google.webp
    34 KB · Görüntüleme: 35
Valla iyiymiş maşallah. Benimki sabah uyuyo öğlen de güzel uyuyo ama gece maalesef çok geç yatıyo
Diş zamanı bozuldu düzen eskiden uyurdu en geç 9 da

Ben şimdiye kadar yalnızken hep kanguru kullandım. Artık bebeğim büyüdü, ağırlaştı . En fazla 2 ay daha birlikte yürüyebiliriz diye tahmin ediyorum.,Bebek arabamız travel sistem. Ben bi türlü adapte olup kullanamadım. Kullanışlı yer kaplamayan memnun kaldığınız bebek arabası öneriniz var mı?

Hadi hayırlı olsun. Yine soğuk dersen bir kat daha at battaniye canim. Artık bebegin ihtiyacı var sürünmeye filan. Hem sende dinlenirsin
Bence de öyle, elim vardiyalı çalışıyor genelde de evde. Ben koyuyorum biraz mızmızlanınca ,o kaldırıp koltuğa koyuyor. Bir fikir birliği sağlayamadık.
Mesela şimdi izinli evde neden bebeği erken uyutmuşum , uyandıracakmışım da gece rahat uyusunmuş.
Gece nasıl uyuduğundan haberi bile yok ama fikri var.
.

Yatirinca benimki de miz miz. Biraz yatiriyorum. Mizmizlaninca oturuyorum yere oyuncak veriyorum el8ne. Aman erkek milleti aynı ya takma onu kafana.

bugün ben lahmacun içi hazırlarken on defa fikir
verdi en son bırakıp geç kendin hazırla dedim ay bu erkekler neden böyle ya

bugün ben lahmacun içi hazırlarken on defa fikir
verdi en son bırakıp geç kendin hazırla dedim ay bu erkekler neden böyle ya
Ben de sabah d vit ver dedim. Zaten rafta 2 şişe var, biri sarı- diğeri kırmızı etiketli. Markalar bile farklı . Özellikle sarı şişe dememe rağmen 3 kez sordu
Çok iş yapıyormuş ama bana yaranamıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…