Yatış 19 muYaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Kahvaltı 12
Uyuma 13-15
Yürüyüş 16-17
Ek gıda 18
Yatış 19
Gün etkinlik yapamadan bitti
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallahmerhaba sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorumbana hep uzun kollu al, üşür vs dediler. eski fotolara bakıyorum kat kat giydirmişim bebeğimi. farkına varana kadar pişik olmuştu bence doğar doğmaz bile kısa kol giyebilir. sıfır kol yine giydirememiştim ben koltuk altları pişiyordu. tekrar bebeğim olsa yaz boyu yarım kol zıbınla gezdirirdim gece biraz serinlerse pijama giydirirdim. geçen yaz aşırı sıcaktı. kısaca birkaç tane uzun kol işini görür
Son uyku ve akşam uyuturken zorluyor. Kalkmaya çalışıyor bir mücadele bazen çok inat ederse ağlama krizine giriyor. Uyutmaktan bu yüzden nefret ediyorum.Merhba ben hep ya sallayarak ya da emzirerek uyutuyordum bugün öglen uykusuna ystirdim bakalim zorlasa da aglaya aglaya uyudu anne yüregi dayanmiyor ama ilerid dönük zorlar
3 uyku yapıyoruz . Biz hala yarım saat uyuyoruz. Bazen beraber uyursak 2 uykuya düşüyor. Uzun uyku bize ne zaman uğrayacak acabaKızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
Benimki 2 yapıyo bi tanesi çok kısa bi tanesi de gereğinden fazla uzun
3 olması gerekmez mi yoksa normal Mİ artık bu aylarda
Evet öğlen uzun uyuyo ama benimki de gece çook geç uyuyo 12 gibiSon uyku ve akşam uyuturken zorluyor. Kalkmaya çalışıyor bir mücadele bazen çok inat ederse ağlama krizine giriyor. Uyutmaktan bu yüzden nefret ediyorum.
3 uyku yapıyoruz . Biz hala yarım saat uyuyoruz. Bazen beraber uyursak 2 uykuya düşüyor. Uzun uyku bize ne zaman uğrayacak acaba
Evet genel de 19 , bazen en geç 21:30 u buluyor. Bu düzeni bebeğim oturttu. Sabah 6 da uykusunu almış şekilde uyanıyor. Yatakta oyalanıyoruz, 7 de tekrar uyuyup 10 da kalkıyoruz.Yatış 19 muah ya benimki de 8 de uyurdu dengesi şaştı iyice
7de uyuyup 10 a kadar uyuyor mu aralarda beslenme hariç
Bu ara uykusunu düzenlemeye çalışıyorum çünkü çoook geç uyuyor öğlen uykusundan o kalkmadan kaldırsam mı bilemiyorum çok uzun uyuyo ilk uykusunu çünkü
10 gün filan giydirdik. Ama sonra Ankara da havalar çok ısındı. O yüzden kısa kollu zibina geçtik. Akşam dışarı çıkarırken şort tişört hafif takımlar giydirdik . Ama sürekli annemle kalın ince tartışması yaşadıkMerhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bir an önce çıksın da kurtul bu derttenBenimki de 24 Haziran, 7 doldurmuş oluyor. Hayırlı olsun dişiniz. Darısı başımıza
Bunlardan beden olarak 3 aylık aldım. Koca yazı 3 4 parça ile idare ettik. Hava da çok sıcaktı hemen kuruyordu. Bir de a101 e dofi marka zibinlar geliyor. Büyük beden al . E bebek zibinindqn daha iyi.Merhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
İki battaniye et koy yere.Ben yere çok az koydum şimdi de soğuk diye koyamıyorum. Bahara kaldı inşallah
Valla iyiymiş maşallah. Benimki sabah uyuyo öğlen de güzel uyuyo ama gece maalesef çok geç yatıyoEvet genel de 19 , bazen en geç 21:30 u buluyor. Bu düzeni bebeğim oturttu. Sabah 6 da uykusunu almış şekilde uyanıyor. Yatakta oyalanıyoruz, 7 de tekrar uyuyup 10 da kalkıyoruz.
Emzirmek için uyandırmıyorum ama kendisi mutlaka 3-3,5 saatte uyanıp emiyor . Bir kaç defa 5-6 saat aralıksız uyudu çok güzeldi.keşke hep öyle olsa.
Beterin beteri var canım o yüzden sitem etmeValla iyiymiş maşallah. Benimki sabah uyuyo öğlen de güzel uyuyo ama gece maalesef çok geç yatıyo
Diş zamanı bozuldu düzen eskiden uyurdu en geç 9 da
Bugünden başladım bakalımİki battaniye et koy yere.
Hadi hayırlı olsun. Yine soğuk dersen bir kat daha at battaniye canim. Artık bebegin ihtiyacı var sürünmeye filan. Hem sende dinlenirsinBugünden başladım bakalım
Bence de öyle, elim vardiyalı çalışıyor genelde de evde. Ben koyuyorum biraz mızmızlanınca ,o kaldırıp koltuğa koyuyor. Bir fikir birliği sağlayamadık.Hadi hayırlı olsun. Yine soğuk dersen bir kat daha at battaniye canim. Artık bebegin ihtiyacı var sürünmeye filan. Hem sende dinlenirsin
Yatirinca benimki de miz miz. Biraz yatiriyorum. Mizmizlaninca oturuyorum yere oyuncak veriyorum el8ne. Aman erkek milleti aynı ya takma onu kafana.Bence de öyle, elim vardiyalı çalışıyor genelde de evde. Ben koyuyorum biraz mızmızlanınca ,o kaldırıp koltuğa koyuyor. Bir fikir birliği sağlayamadık.
Mesela şimdi izinli evde neden bebeği erken uyutmuşum , uyandıracakmışım da gece rahat uyusunmuş.
Gece nasıl uyuduğundan haberi bile yok ama fikri var.
.
bugün geçti canım çok şükür. gerçekten korkunç ağrılıymış hiçbirimizin başına gelmesin inşallahBenim göğsün tam altında oldu büyük beze ve ağrılıydi. Geçmezse git kesin Doktora
ne zaman uykuyla ilgili bi şey yazacak olsam aklıma sen geliyorsunBeterin beteri var canım o yüzden sitem etme
bugün ben lahmacun içi hazırlarken on defa fikirBence de öyle, elim vardiyalı çalışıyor genelde de evde. Ben koyuyorum biraz mızmızlanınca ,o kaldırıp koltuğa koyuyor. Bir fikir birliği sağlayamadık.
Mesela şimdi izinli evde neden bebeği erken uyutmuşum , uyandıracakmışım da gece rahat uyusunmuş.
Gece nasıl uyuduğundan haberi bile yok ama fikri var.
.
Ben de sabah d vit ver dedim. Zaten rafta 2 şişe var, biri sarı- diğeri kırmızı etiketli. Markalar bile farklıbugün ben lahmacun içi hazırlarken on defa fikir
verdi en son bırakıp geç kendin hazırla dedimay bu erkekler neden böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?