2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Yaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Kahvaltı 12
Uyuma 13-15
Yürüyüş 16-17
Ek gıda 18
Yatış 19
Gün etkinlik yapamadan bitti
arada bir şeylerle ilgilensin beni salsın diye böyle bant/boya/oyuncak bir şeyler hazırlıyorum. ama hiç ilgisini çekmiyor böyle boş boş gezip etrafı dağıtmak istiyor. mesela mutfakta yere koyuyorum yerde çivi gibi bir şey var gidip gelip ona bakıyor bizim bebiş biraz büyük haziranın başında doğdu ve sürünmeye başladı. ondan sanırım hareketler çoğaldı. çoğunlukla mutfakta yanımda yere koyuyorum. geçen gün yerdeki ıspanak poşetini yerken yakaladım. hareket arttıkça tehlike artıyor ama büyüyor ya güzel bir his

bu arada 5 yıllık hasret sonrası tüp bebekle olduğu için… biz hep hayata geç kalmış gibisin diyoruz çok erken diş çıkardı erken sürünmeye başladı..

Ben yere çok az koydum şimdi de soğuk diye koyamıyorum. Bahara kaldı inşallah

Yaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Kahvaltı 12
Uyuma 13-15
Yürüyüş 16-17
Ek gıda 18
Yatış 19
Gün etkinlik yapamadan bitti
eğer oturabiliyorsa ya da yerde biraz vakit geçiriyorsa bu paylaştıklarımı hazırlaması 5 dk sürmez bantı tersten çekiyorsun ve oyuncak yapıştırıyorsun
bizim de şöyle oldu günlerimiz
uyanış 8-9
kahvaltı 11-12
uyku 12-1
dışarı çıkabilirsek (ki iki haftadır çıkamıyoruz) 3-4
uyku 5-6
ek gıda 7-8
meyve 9-10
uyku 11-12 ay artık söylemeye utanıyorum ama kabullendim. bu saatlerden önce yatmıyor
burada birkaç haftadır hava aşırı soğuk ve gezilecek hiçbir yer kalmadı.. ben evde çok sıkılıyorum o yüzden eşim gelince akşam avmye gidiyoruz dört beş günde 1.. o da akşam 8-10 arası oluyor..

Ben yere çok az koydum şimdi de soğuk diye koyamıyorum. Bahara kaldı inşallah
ağlamıyorsa koyabilirsin canım ben arada yelek ve 2 kat pantolon giydiriyorum üşürse diye. ama üşümüyor aslında üşümeyi bile sonradan öğreniyorlar ne garip…
ben çok çelimsiz kısa boylu biriyim kollarım aşırı güçsüz. doğumdan sonra da çokkilo verdim. bebiş sling ve kanguruda durmadığı için mecbur hep yere koymaya çalıştım. şimdi aşağıdakilerin doğalgazı yakmadığı odada yaşıyoruz ona rağmen bebiş üşümüyor. benim ayaklarım buz kesiyor ona bakıyorum üşümüyor..
ama belki senin bebiş sürünmeden direkt yürür o daha güzel

Ben hava aşırı rüzgar olmadığı sürece yağmur çamur kar fırtına demeden 10 dk olsa çıkarıyorum. Rüzgarı sevmiyor bebeğim.
Geçen yere minder üzerine sırt üstü koymuştum ağladı gidip baktım minderden 20 cm uzağa halıya gelmişti ama yine sırt üstüydü. Nasıl geldi göremedim. Biraz daha koysam çabalayacak herhalde. Ama kesinlikle karın üstü durmak istemiyor

çok iyi yapıyorsun gerçekten benim bebiş de kanguruda dursaydı hep çıkardım şimdi üşeniyorum bir de rüzgarda bebek arabasında çok kötü oluyor.. 10 dk bile olsa bebeğe çok iyi geliyor dışarı çıkmak. tabi bize de.
karın üstü durmaya zamanla alışıyorlar.. ben çoktandır deniyorum.. karşısında oyuncaklar oynatabilirsin ayna gösterebilirsin kitap gösterebilirsin aynı zamanda konuşup oyalamak gerekiyor tabi ki
yuvarlanmış olabilir kuzucum

Benim göğsün tam altında oldu büyük beze ve ağrılıydi. Geçmezse git kesin Doktora

Kızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
Benimki 2 yapıyo bi tanesi çok kısa bi tanesi de gereğinden fazla uzun
3 olması gerekmez mi yoksa normal Mİ artık bu aylarda

Ya bi de ben bebeğimin küçük halini özledim normal mi, yani herkes özler de eski fotoğraflarına bakıp ağlıyorum bazen kucağıma daha çok alsaydım diyorum hele ilk doğduğu gün sersemlikten bebeğimi alamadım çok vicdan yapıyorum hep.

Çok tesekkur ederim tavsiyeniz için benim evimde baya sıcak oluyor bakalim sağlıkla doğsun da inşallah

Teşekkür ederim canım tavsiyen için çok iyi oldu bende acaba sıcak mi olur diyordum ama illa ki uzun kollu ya bir müddet ihtiyacımız olucak anlaşılan. Sağlıkla büyüsün bebekleriniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…