- 30 Mayıs 2015
- 5.196
- 12.803
- 448
- 34
Yaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Erken başlamış yaramazlıklara maşallah
arada bir şeylerle ilgilensin beni salsın diye böyle bant/boya/oyuncak bir şeyler hazırlıyorum. ama hiç ilgisini çekmiyor böyle boş boş gezip etrafı dağıtmak istiyor. mesela mutfakta yere koyuyorum yerde çivi gibi bir şey var gidip gelip ona bakıyorYaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Kahvaltı 12
Uyuma 13-15
Yürüyüş 16-17
Ek gıda 18
Yatış 19
Gün etkinlik yapamadan bitti
Ben yere çok az koydum şimdi de soğuk diye koyamıyorum. Bahara kaldı inşallaharada bir şeylerle ilgilensin beni salsın diye böyle bant/boya/oyuncak bir şeyler hazırlıyorum. ama hiç ilgisini çekmiyor böyle boş boş gezip etrafı dağıtmak istiyor. mesela mutfakta yere koyuyorum yerde çivi gibi bir şey var gidip gelip ona bakıyorbizim bebiş biraz büyük haziranın başında doğdu ve sürünmeye başladı. ondan sanırım hareketler çoğaldı. çoğunlukla mutfakta yanımda yere koyuyorum. geçen gün yerdeki ıspanak poşetini yerken yakaladım. hareket arttıkça tehlike artıyor ama büyüyor ya güzel bir his
eğer oturabiliyorsa ya da yerde biraz vakit geçiriyorsa bu paylaştıklarımı hazırlaması 5 dk sürmez bantı tersten çekiyorsun ve oyuncak yapıştırıyorsunYaa ne güzel etkinlik yapıyorsunuz. Biz uyanıyoruz saat 10
Kahvaltı 12
Uyuma 13-15
Yürüyüş 16-17
Ek gıda 18
Yatış 19
Gün etkinlik yapamadan bitti
ah kuzum benim fırfır nasıl yakışmışBiz bu köşede günü bitiriyoruz
ağlamıyorsa koyabilirsin canım ben arada yelek ve 2 kat pantolon giydiriyorum üşürse diye. ama üşümüyorBen yere çok az koydum şimdi de soğuk diye koyamıyorum. Bahara kaldı inşallah
Ben hava aşırı rüzgar olmadığı sürece yağmur çamur kar fırtına demeden 10 dk olsa çıkarıyorum. Rüzgarı sevmiyor bebeğim.eğer oturabiliyorsa ya da yerde biraz vakit geçiriyorsa bu paylaştıklarımı hazırlaması 5 dk sürmez bantı tersten çekiyorsun ve oyuncak yapıştırıyorsun
bizim de şöyle oldu günlerimiz
uyanış 8-9
kahvaltı 11-12
uyku 12-1
dışarı çıkabilirsek (ki iki haftadır çıkamıyoruz) 3-4
uyku 5-6
ek gıda 7-8
meyve 9-10
uyku 11-12ay artık söylemeye utanıyorum ama kabullendim. bu saatlerden önce yatmıyor
burada birkaç haftadır hava aşırı soğuk ve gezilecek hiçbir yer kalmadı.. ben evde çok sıkılıyorum o yüzden eşim gelince akşam avmye gidiyoruz dört beş günde 1.. o da akşam 8-10 arası oluyor..
çok iyi yapıyorsun gerçekten benim bebiş de kanguruda dursaydı hep çıkardımBen hava aşırı rüzgar olmadığı sürece yağmur çamur kar fırtına demeden 10 dk olsa çıkarıyorum. Rüzgarı sevmiyor bebeğim.
Geçen yere minder üzerine sırt üstü koymuştum ağladı gidip baktım minderden 20 cm uzağa halıya gelmişti ama yine sırt üstüydü. Nasıl geldi göremedim. Biraz daha koysam çabalayacak herhalde. Ama kesinlikle karın üstü durmak istemiyor
deneyeyim canım çok teşekkür ederim
Benim göğsün tam altında oldu büyük beze ve ağrılıydi. Geçmezse git kesin Doktoraay kızlar çok teşekkür ederim bebeğin emmesi biraz iyi geldi ama tam geçmedi. eskiden az emince göğsüm şişer yine rahatsız ederdi ama bu defa beze gibi tam kalbimin üstünde anlamadımG gofret-pati Hksu P prenses_01 @Sadecefikrim
yarın geçmezse doktora gideceğim bebeği kucaklarken aşırı acıyor
Çok tesekkur ederim tavsiyeniz için benim evimde baya sıcak oluyor bakalim sağlıkla doğsun da inşallahBenimki temmuzda doğdu ilk 10 gün uzun kollu giydirdim havalar çok sıcak gitti sonrasında tek zıbınla durdu tshirt tarzı bile giydiremedim o derece ev yanıyordu haziranda ne olur bilemem ama ilk 10 günü uzun kollu ayarlayın
Teşekkür ederim canım tavsiyen için çok iyi oldu bende acaba sıcak mi olur diyordum ama illa ki uzun kollu ya bir müddet ihtiyacımız olucak anlaşılan. Sağlıkla büyüsün bebekleriniz teşekkürlerJakarlı mi diyorlar öyle zıbın giydirdim uzun kollu ama kumaş kendiliğinden delikli delikli. Galiba ebebekten almıştım. Yaz boyunca uzun kollu olarak onu giydirdim ihtiyaç duyduğumda. İlk ayın tamamında uzun kollu jakarlı giydirdim. İlerleyen zamanda hava çok sıcak olduğu için sadece bezle durduğu çok oldu. Ama çorap yine de giydirdim genelde. Jakarlı askılı da almıştım ilk aydan sonra onları da giydirdim çıplak olmayacağı zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?