2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Selam arkadaşlar, kızımın pisigi var demistin ya, geçmeyince dr a götürdüm meğer dermotit miş, şuan kortizonlu kremler kullanıyorum, hafif soldu gibi ama çok fena olduğu için zamanla geçecek galiba, birde altını açınca kaşımaya başlıyor ciğerlerim sökülüyor üzüntüden, kaynanalar her şeyi bilmiyor kızlar onlara tecrübeli diye güvenmeyin, içinize sinmiyorsa çaresine bakın, oğlum 2 buçuk aylıkken grip oldu, hastane mikrop dolu diye dr a gondermedi, çocuk ağlaya ağlaya omzunda bayılana kadar, bronşit oldu, hala çekiyoruz aşırı hassas, kiziminda pişik geçer bi iki güne diye diye azcik olan kızarıklık tüm poposunu sardı, artık gidecem ben bu pişik değil deyince bisey diyemedi, çok kızıyorum kendime neden ilk anda götürmedim

Kızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
Benimki 2 yapıyo bi tanesi çok kısa bi tanesi de gereğinden fazla uzun
3 olması gerekmez mi yoksa normal Mİ artık bu aylarda
Benim bebeğimde ayın 14 ünde 7 aylık oldu. İki uyku yapıyor canim
Arkadaşların dediği gibi ilk 10 gün uzun kollu giydirdim. Buna bile pişmanım koltuk altında çıbanlar cikti yavrumun. Çok sıcaktan olmuş . Ardından sadece zibinla durdu. Yenidoğan alt üst takımlar oluyor ya belki 15 tane vardı evde hiçbirini giyemedi. Zibinla koca yazı gecirdik. Sadece bı yere giderken akşamları giymesi için şort tişört alabilirsin canim. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
Benimki 2 yapıyo bi tanesi çok kısa bi tanesi de gereğinden fazla uzun
3 olması gerekmez mi yoksa normal Mİ artık bu aylarda
Kızım 2 saat ara ile uyuyor saymadım kaç kere uyuduğunu, uyuma sürelerine göre 3 bazen 4 bazende 2 defa uyuyor, genelde ortalama 3 defa felan

al işte bak çocuk olsa daha az yorucu olurdu

Ahh sorma , dün akşam uykusuna karışıyordu erken uyuttun diye , şimdi 11:45 te uyuttuğum bebeyi çok uyuttun uyandır diye diretiyor. Tamam desem hemen uyandıracak
kocalar kapatılsın
ben hemen diyorum ki bu konu hakkında kaç kitap okudun da fikrin var

Kaynanayq güvenilir mi ya. Tecrübeli filan da değiller. Kendileri büyütmüş saolsun bebelere de hayata tutunmuş. Valla gerektiği yer de gotur hemen doktora

Canım hiç bilmiyorum ki bebekler kaç saat uyur .tecrubeme göre hiç uyumazlar
Gece de mi uyumuyor benimki gece çoook geç uyuyo ama uyudu mu 8-9 saat uyanmaz
Şöyle 11 de uyusa bile razıyım, 9 da uyuduğunda yine eşimle sosyalleşiyoduk ama artık maalesef anneme bırakasım gelmiyo ağlar falan diye

Kızlar kızım 4-5 gündür sık sık kaka yapıyordu. Ek gıdaya geçince kakası baya kıvamlı olmuştu ve günde 1 kere yapıyordu ama 4-5 gündür günde çok sık kaka yapıyor ve sadece anne sütü alıyor gibi yapıyordu yani baya sulu. Ama bugün bı anda poposu pişik olmaya başladı kakası poposunu yakıyordu. Akşama doğru bı daha yaptı bı de ne göreyim çimen yeşili kaka yapmış şok oldum. Kesin bagirsaklari enfeksiyon kaptı yavrumun. Yarın acile gideceğim. Başına gelen varmı?

Canım kesintisiz iki üç saat uyusa bayram ilan ederim. O yüzden şükret. Gerçekten bizi çok zorluyor

Senin yediklerinden filan olabilir mi. Ben yeşillik ya da bir şey daha yediğimde yesilimsi yapıyor kakayi.yediklerini hatırlamaya çalış.

Canım kesintisiz iki üç saat uyusa bayram ilan ederim. O yüzden şükret. Gerçekten bizi çok zorluyor
İnşallah düzelir ya, ki kesin düzelecek bi yerden sonra
Şükrediyorum uyuduğunda gerçekten problemim yok gündüz de gece de uzun uyur
Ama uyuyana kadar zor işte. Hele akşam dövmüşüz gibi ağlıyo uykuya geçerken. Gündüzleri kendi kendine uyur
Nedir bu bebelerin uykuya geçiş zorluğu anlamadım uyuyun işte missssss gibi

Bizimki başından beri öyleydi,bezini değiştrip çöpe atıb elimi yıkayıp gelene kadar ağlıyordu,şimdi de yanına bir az geç gitsem ağlamaya başlıyor
Hiç bilmiyordum. Anlatilmamasini gerektiğini buraya yazınca biraz rahatladım acikcasi
kötü rüya görünce kimseye anlatma,ya sa suya anlat derler bizde.

Instagramda videolar var. Oğlumun uyku düzeni oturmuştur ama artık karısının yanında diye oyle bir video çekeceğim artik bebeğim diş filan mı çıkarıyor ya da gündüz tv ,telefon filan mı izliyor

suya anlat derler sen söyleyince geldi aklıma. Rahatlamak için yazdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…