Ne bileyim bebek dediğin en geç 9 da uyumaz mı öyle biliyodum benBeterin beteri var canım o yüzden sitem etme
Benim bebeğimde ayın 14 ünde 7 aylık oldu. İki uyku yapıyor canimKızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
Benimki 2 yapıyo bi tanesi çok kısa bi tanesi de gereğinden fazla uzun
3 olması gerekmez mi yoksa normal Mİ artık bu aylarda
Arkadaşların dediği gibi ilk 10 gün uzun kollu giydirdim. Buna bile pişmanım koltuk altında çıbanlar cikti yavrumun. Çok sıcaktan olmuş . Ardından sadece zibinla durdu. Yenidoğan alt üst takımlar oluyor ya belki 15 tane vardı evde hiçbirini giyemedi. Zibinla koca yazı gecirdik. Sadece bı yere giderken akşamları giymesi için şort tişört alabilirsin canim. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsinAmin canım inşallah çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallahbir kac uzun kollu ihtiyac ama dediğiniz gibi insana illa üşüyor mu acaba gibi geliyordur pişik olmasida kaçınılmaz olmuştur bende aynı yaparım gibi geliyor ya hadi hayırlısı
Kızım 2 saat ara ile uyuyor saymadım kaç kere uyuduğunu, uyuma sürelerine göre 3 bazen 4 bazende 2 defa uyuyor, genelde ortalama 3 defa felanKızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
al işte bak çocuk olsa daha az yorucu olurduBen de sabah d vit ver dedim. Zaten rafta 2 şişe var, biri sarı- diğeri kırmızı etiketli. Markalar bile farklı. Özellikle sarı şişe dememe rağmen 3 kez sordu
Çok iş yapıyormuş ama bana yaranamıyormuş
Ahh sorma , dün akşam uykusuna karışıyordu erken uyuttun diye , şimdi 11:45 te uyuttuğum bebeyi çok uyuttun uyandır diye diretiyor. Tamam desem hemen uyandıracakal işte bak çocuk olsa daha az yorucu olurdu
Benim de böyle genelde.2 uyku yapıyorKızlar bebeğiniz kaç öğle uykusu yapıyo?
kocalar kapatılsınAhh sorma , dün akşam uykusuna karışıyordu erken uyuttun diye , şimdi 11:45 te uyuttuğum bebeyi çok uyuttun uyandır diye diretiyor. Tamam desem hemen uyandıracak
İnsanların şükür sebebeiyimne zaman uykuyla ilgili bi şey yazacak olsam aklıma sen geliyorsun
Canım hiç bilmiyorum ki bebekler kaç saat uyur .tecrubeme göre hiç uyumazlarNe bileyim bebek dediğin en geç 9 da uyumaz mı öyle biliyodum benöğleyin ilk uykusunu 2 saat uyuyo en az ondan mı gece uyumuyo bilmiyorum ki
Saat an itibariyle 00.37 hala uyanık
Kaynanayq güvenilir mi ya. Tecrübeli filan da değiller. Kendileri büyütmüş saolsun bebelere de hayata tutunmuş. Valla gerektiği yer de gotur hemen doktoraSelam arkadaşlar, kızımın pisigi var demistin ya, geçmeyince dr a götürdüm meğer dermotit miş, şuan kortizonlu kremler kullanıyorum, hafif soldu gibi ama çok fena olduğu için zamanla geçecek galiba, birde altını açınca kaşımaya başlıyor ciğerlerim sökülüyor üzüntüden, kaynanalar her şeyi bilmiyor kızlar onlara tecrübeli diye güvenmeyin, içinize sinmiyorsa çaresine bakın, oğlum 2 buçuk aylıkken grip oldu, hastane mikrop dolu diye dr a gondermedi, çocuk ağlaya ağlaya omzunda bayılana kadar, bronşit oldu, hala çekiyoruz aşırı hassas, kiziminda pişik geçer bi iki güne diye diye azcik olan kızarıklık tüm poposunu sardı, artık gidecem ben bu pişik değil deyince bisey diyemedi, çok kızıyorum kendime neden ilk anda götürmedim
Gece de mi uyumuyorCanım hiç bilmiyorum ki bebekler kaç saat uyur .tecrubeme göre hiç uyumazlar
Canım kesintisiz iki üç saat uyusa bayram ilan ederim. O yüzden şükret. Gerçekten bizi çok zorluyorGece de mi uyumuyorbenimki gece çoook geç uyuyo ama uyudu mu 8-9 saat uyanmaz
Şöyle 11 de uyusa bile razıyım, 9 da uyuduğunda yine eşimle sosyalleşiyoduk ama artık maalesef anneme bırakasım gelmiyo ağlar falan diye
Senin yediklerinden filan olabilir mi. Ben yeşillik ya da bir şey daha yediğimde yesilimsi yapıyor kakayi.yediklerini hatırlamaya çalış.Kızlar kızım 4-5 gündür sık sık kaka yapıyordu. Ek gıdaya geçince kakası baya kıvamlı olmuştu ve günde 1 kere yapıyordu ama 4-5 gündür günde çok sık kaka yapıyor ve sadece anne sütü alıyor gibi yapıyordu yani baya sulu. Ama bugün bı anda poposu pişik olmaya başladı kakası poposunu yakıyordu. Akşama doğru bı daha yaptı bı de ne göreyim çimen yeşili kaka yapmış şok oldum. Kesin bagirsaklari enfeksiyon kaptı yavrumun. Yarın acile gideceğim. Başına gelen varmı?
İnşallah düzelir ya, ki kesin düzelecek bi yerden sonraCanım kesintisiz iki üç saat uyusa bayram ilan ederim. O yüzden şükret. Gerçekten bizi çok zorluyor
Kağıt peçete, telefon,kumanda koysaydın, tencere koysaydın kesin ilgilenirdi
Bizimki başından beri öyleydi,bezini değiştrip çöpe atıb elimi yıkayıp gelene kadar ağlıyordu,şimdi de yanına bir az geç gitsem ağlamaya başlıyorBayadır kimse yazmamış. Ben yazayımoğlum 9 gün sonra 8 aylık olacak..son birkaç gündür aşırı derecede ayrılık kaygısı başladı. O otururken tuvalete bile gitsem aglıyor. Mutfaktan bir şey almaya gidip gelene kadar kıyamet kopuyor çok uyuyormuş gibi bu gece yarım saatte bir uyandı ya kucakta sallanarak ya da 5 dk emerek geri daldı. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu
kötü rüya görünce kimseye anlatma,ya sa suya anlat derler bizde.Hiç bilmiyordum. Anlatilmamasini gerektiğini buraya yazınca biraz rahatladım acikcasi
Instagramda videolar var. Oğlumun uyku düzeni oturmuştur ama artık karısının yanında diye oyle bir video çekeceğim artikİnşallah düzelir ya, ki kesin düzelecek bi yerden sonra
Şükrediyorum uyuduğunda gerçekten problemim yok gündüz de gece de uzun uyur
Ama uyuyana kadar zor işte. Hele akşam dövmüşüz gibi ağlıyo uykuya geçerken. Gündüzleri kendi kendine uyur
Nedir bu bebelerin uykuya geçiş zorluğu anlamadım uyuyun işte missssss gibi
suya anlat derler sen söyleyince geldi aklıma. Rahatlamak için yazdım vallaBizimki başından beri öyleydi,bezini değiştrip çöpe atıb elimi yıkayıp gelene kadar ağlıyordu,şimdi de yanına bir az geç gitsem ağlamaya başlıyor
kötü rüya görünce kimseye anlatma,ya sa suya anlat derler bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?