2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Merhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Benimki temmuzda doğdu ilk 10 gün uzun kollu giydirdim havalar çok sıcak gitti sonrasında tek zıbınla durdu tshirt tarzı bile giydiremedim o derece ev yanıyordu haziranda ne olur bilemem ama ilk 10 günü uzun kollu ayarlayın

Benimki de 24 Haziran, 7 doldurmuş oluyor. Hayırlı olsun dişiniz. Darısı başımıza

Benim bebeğim 24 Haziran doğumlu. Bulunduğumuz yer çok sıcak. 3 takım uzun kollu almıştım. Yıkayıp giydirdim en fazla 10 gece . Yaz bitinceye kadar evde askılı zıbınla kaldı.

tebrik ederim canım diş hayırlı olsun kolayca çıkarsın
7 ayı doldurmuş oluyor ve 7 aylık diyoruz

merhaba sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorum bana hep uzun kollu al, üşür vs dediler. eski fotolara bakıyorum kat kat giydirmişim bebeğimi. farkına varana kadar pişik olmuştu bence doğar doğmaz bile kısa kol giyebilir. sıfır kol yine giydirememiştim ben koltuk altları pişiyordu. tekrar bebeğim olsa yaz boyu yarım kol zıbınla gezdirirdim gece biraz serinlerse pijama giydirirdim. geçen yaz aşırı sıcaktı. kısaca birkaç tane uzun kol işini görür

kızlar sol mememde bir sertlik oluştu. akşamüstü bebişle beraber yarım saat kestirdim kalktığımdan beri var. bebeğimi emzirdim geçmedi. böyle iki parmak kalınlığında bi sertlik. yaşayan var mı ne yapmalıyım bir de acıyor

Yaaa çok geçmiş olsun , tıkanmıştır kanallar. Benim de olmuştu çok acıyordu. Ucunda sivilce ucu gibi tıkanıklık vardı. Steril iğne ucu ile açtım . İçinden minicik süt incisi çıktı ama 2-3 gün ne çektim ben bilirim. Bol bol emzirin .

Koltuk altı tutuş pozisyonunda emzirince hemen açılıyor. Agrı şişlik gidiyor

Jakarlı mi diyorlar öyle zıbın giydirdim uzun kollu ama kumaş kendiliğinden delikli delikli. Galiba ebebekten almıştım. Yaz boyunca uzun kollu olarak onu giydirdim ihtiyaç duyduğumda. İlk ayın tamamında uzun kollu jakarlı giydirdim. İlerleyen zamanda hava çok sıcak olduğu için sadece bezle durduğu çok oldu. Ama çorap yine de giydirdim genelde. Jakarlı askılı da almıştım ilk aydan sonra onları da giydirdim çıplak olmayacağı zaman.

Sıcak uygulayabilirsiniz sıcak su ile duş alabilirsiniz faydası olur ama açmak için en etkili çözüm emzirmek. Sagarak ama acamadim. Sıcak duş vs yaptım sagdim yine olmadi. Sıcak uygulama sonrası bebeğe verdim 2 dkda açtı. Başlarda çok yaşadım ben de artık olmuyor

Süt yeterince boşalmayımca beze oluşuyor. Benim de aynı oldu geçen gün bol masaj yap. Sıcak banyo ve sağ o memeni benim 2 güne gitti.

ay kızlar çok teşekkür ederim bebeğin emmesi biraz iyi geldi ama tam geçmedi. eskiden az emince göğsüm şişer yine rahatsız ederdi ama bu defa beze gibi tam kalbimin üstünde anlamadım G gofret-pati Hksu P prenses_01 S Sadecefikrim
yarın geçmezse doktora gideceğim bebeği kucaklarken aşırı acıyor

Koltuk altı tutuş pozisyonunda emzirince hemen açılıyor. Agrı şişlik gidiyor
bunu tam anlayamadım canım bebeği karşımızda koltuk altlarından tutarak mı emziriyoruz
gerçi durmaz da benimki pozisyonu kendi seçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…