Sırt üstü yatarken boşluga düşer gibi birden kollarını kaldırıp indiriyor. Eskiden daha sık yapıyordu. Şimdi azaldı ama hala içim rahat etmiyor.
Canım bebeğini biraz rahat bırak. Arkadaş tavsiyesi olarak düşün lütfen. Bunlar bebeğini çok etkiliyir.Merhaba benim bebis kac gecedir kipirdiyordu uykusunda eeg cektirdik temiz cikti elhamdullzllah
Gözün aydın hayırlı olsun ilk dişiKızlar şimdi aklımın etmediği bir şey var. Benim oğlum 20 haziran doğumlu. 20 ocakta 7 aylık mı oluyor . 7 ayı doldurmuş mu oluyor. İkisi de aynı şey mibu arada oluşumun tek dişi göründü iki üç gündür yakında diğeri de çıkar.
Benimki temmuzda doğdu ilk 10 gün uzun kollu giydirdim havalar çok sıcak gitti sonrasında tek zıbınla durdu tshirt tarzı bile giydiremedim o derece ev yanıyordu haziranda ne olur bilemem ama ilk 10 günü uzun kollu ayarlayınMerhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Benimki de 24 Haziran, 7 doldurmuş oluyor. Hayırlı olsun dişiniz. Darısı başımızaKızlar şimdi aklımın etmediği bir şey var. Benim oğlum 20 haziran doğumlu. 20 ocakta 7 aylık mı oluyor . 7 ayı doldurmuş mu oluyor. İkisi de aynı şey mibu arada oluşumun tek dişi göründü iki üç gündür yakında diğeri de çıkar.
Benim bebeğim 24 Haziran doğumlu. Bulunduğumuz yer çok sıcak. 3 takım uzun kollu almıştım. Yıkayıp giydirdim en fazla 10 gece . Yaz bitinceye kadar evde askılı zıbınla kaldı.Merhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
tebrik ederim canım diş hayırlı olsun kolayca çıkarsınKızlar şimdi aklımın etmediği bir şey var. Benim oğlum 20 haziran doğumlu. 20 ocakta 7 aylık mı oluyor . 7 ayı doldurmuş mu oluyor. İkisi de aynı şey mibu arada oluşumun tek dişi göründü iki üç gündür yakında diğeri de çıkar.
merhaba sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorumMerhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Yaaa çok geçmiş olsun , tıkanmıştır kanallar. Benim de olmuştu çok acıyordu. Ucunda sivilce ucu gibi tıkanıklık vardı. Steril iğne ucu ile açtım . İçinden minicik süt incisi çıktı ama 2-3 gün ne çektim ben bilirim. Bol bol emzirin .kızlar sol mememde bir sertlik oluştu. akşamüstü bebişle beraber yarım saat kestirdim kalktığımdan beri var. bebeğimi emzirdim geçmedi. böyle iki parmak kalınlığında bi sertlik. yaşayan var mı ne yapmalıyım bir de acıyor
Koltuk altı tutuş pozisyonunda emzirince hemen açılıyor. Agrı şişlik gidiyorkızlar sol mememde bir sertlik oluştu. akşamüstü bebişle beraber yarım saat kestirdim kalktığımdan beri var. bebeğimi emzirdim geçmedi. böyle iki parmak kalınlığında bi sertlik. yaşayan var mı ne yapmalıyım bir de acıyor
Jakarlı mi diyorlar öyle zıbın giydirdim uzun kollu ama kumaş kendiliğinden delikli delikli. Galiba ebebekten almıştım. Yaz boyunca uzun kollu olarak onu giydirdim ihtiyaç duyduğumda. İlk ayın tamamında uzun kollu jakarlı giydirdim. İlerleyen zamanda hava çok sıcak olduğu için sadece bezle durduğu çok oldu. Ama çorap yine de giydirdim genelde. Jakarlı askılı da almıştım ilk aydan sonra onları da giydirdim çıplak olmayacağı zaman.Merhabalar arkadaşlar ,2024haziran anne adayıyım tecrübelerinize dayanarak bebeğinizin yeni doğan kiyafetlerini uzun kollu mu tercih ettiniz kızım kış bebegiydi şimdi ki bebeğim Haziran ayında doğacak olunca nasıl bir alışveriş yapicak diye ikilemde kaldım tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
kızlar sol mememde bir sertlik oluştu. akşamüstü bebişle beraber yarım saat kestirdim kalktığımdan beri var. bebeğimi emzirdim geçmedi. böyle iki parmak kalınlığında bi sertlik. yaşayan var mı ne yapmalıyım bir de acıyor
Süt yeterince boşalmayımca beze oluşuyor. Benim de aynı oldu geçen gün bol masaj yap. Sıcak banyo ve sağ o memeni benim 2 güne gitti.kızlar sol mememde bir sertlik oluştu. akşamüstü bebişle beraber yarım saat kestirdim kalktığımdan beri var. bebeğimi emzirdim geçmedi. böyle iki parmak kalınlığında bi sertlik. yaşayan var mı ne yapmalıyım bir de acıyor
bunu tam anlayamadım canım bebeği karşımızda koltuk altlarından tutarak mı emziriyoruzKoltuk altı tutuş pozisyonunda emzirince hemen açılıyor. Agrı şişlik gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?