Yeşil sebze olarak bugün carlistoj biber yedik sadece onun dışında her zaman yediğim şeyler.Senin yediklerinden filan olabilir mi. Ben yeşillik ya da bir şey daha yediğimde yesilimsi yapıyor kakayi.yediklerini hatırlamaya çalış.
Rabbim acil şifalar versinSelam arkadaşlar, kızımın pisigi var demistin ya, geçmeyince dr a götürdüm meğer dermotit miş, şuan kortizonlu kremler kullanıyorum, hafif soldu gibi ama çok fena olduğu için zamanla geçecek galiba, birde altını açınca kaşımaya başlıyor ciğerlerim sökülüyor üzüntüden, kaynanalar her şeyi bilmiyor kızlar onlara tecrübeli diye güvenmeyin, içinize sinmiyorsa çaresine bakın, oğlum 2 buçuk aylıkken grip oldu, hastane mikrop dolu diye dr a gondermedi, çocuk ağlaya ağlaya omzunda bayılana kadar, bronşit oldu, hala çekiyoruz aşırı hassas, kiziminda pişik geçer bi iki güne diye diye azcik olan kızarıklık tüm poposunu sardı, artık gidecem ben bu pişik değil deyince bisey diyemedi, çok kızıyorum kendime neden ilk anda götürmedim
Vallaha tövbe etmiştim, nasıl oldu bilmiyorum kandım yineKaynanayq güvenilir mi ya. Tecrübeli filan da değiller. Kendileri büyütmüş saolsun bebelere de hayata tutunmuş. Valla gerektiği yer de gotur hemen doktora
mesajını görmemişim canım resmen benim bebişi tarif etmişsinBayadır kimse yazmamış. Ben yazayımoğlum 9 gün sonra 8 aylık olacak..son birkaç gündür aşırı derecede ayrılık kaygısı başladı. O otururken tuvalete bile gitsem aglıyor. Mutfaktan bir şey almaya gidip gelene kadar kıyamet kopuyor çok uyuyormuş gibi bu gece yarım saatte bir uyandı ya kucakta sallanarak ya da 5 dk emerek geri daldı. Hani büyüdükçe kolaylaşıyordu
Umarım bir şey çıkmaz gereksiz telaş ediyorsundurYeşil sebze olarak bugün carlistoj biber yedik sadece onun dışında her zaman yediğim şeyler.
Valla bugün benimde aklıma geldi neler yapıyo acaba hem hamile hem bebişleKizlqrrr bizim grupta ikinciye hamile kalan biri vardı. Kimdi o . Haber var mı nasıl geçiyor acaba
Doktor bana atak ve diş dönemi degilse uyku eğitimine başla demişti geçen ay. Ebe Tülin bulur var .ama fiyat nasıl bilmiyorum şu an.Kızlar aranızda uyku eğitimi alan var mı ya ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum martta işe başlıcam bu şekilde nasıl sabah işe giderim valla bilmiyorum saat başı uyanır mı ya artık saat başına döndük
Benden bir hafta sonra doğum yapan arkadaşım aldı , bana pdf ve videolarını attı. YouTube da ve internette olanlardan farklı değil.Bebeği ağlatarak uyutan bir sistem.Kızlar aranızda uyku eğitimi alan var mı ya ben ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum martta işe başlıcam bu şekilde nasıl sabah işe giderim valla bilmiyorum saat başı uyanır mı ya artık saat başına döndük
Bazen yapıyor benim ki . Ya çok sıcaklamış ya da üşümüş oluyor.Kizlarr sizin bebeklerde de uykusunda inlemeli var mı?
Benim ki akşam 5 ten sonraya kalırsa uykusu , uyutursam gece 12 ye kadar uyumuyor.Ne bileyim bebek dediğin en geç 9 da uyumaz mı öyle biliyodum benöğleyin ilk uykusunu 2 saat uyuyo en az ondan mı gece uyumuyo bilmiyorum ki
Saat an itibariyle 00.37 hala uyanık
Güvenilir birini bulmak zor ya. Belli onda da hazır dokümanlar vardı gönderiyor millete . Bende iki aydır çalışmaya başladım. Annemler uyutmaya çalışıyor. Ama çok zorlanıyorlar.bizde de aynı meme de uyuyor . Umarım bir gun bizim de kendi kendie uyuyan bebelerimiz olurBenden bir hafta sonra doğum yapan arkadaşım aldı , bana pdf ve videolarını attı. YouTube da ve internette olanlardan farklı değil.Bebeği ağlatarak uyutan bir sistem.
Eğitmen telefon ve mesajlara cevap vermemiş bu yüzden memnun kalmamış.
Benim bebeğim emerek uyuyor, emzirmesem yorgunluktan bayılsa da uyumuyor. Bir kaç defa eşim uyutsun memesiz öğrensin diye denedik farklı bir ağlama şekli öğrendi, çok ağladı sakinleştiremedikbenim için çok üzücüydü .
Ben çalışmıyorum, bebeğimi onun istediği şekilde uyutmayı kabullendim .
İnşallah, Sana ayrıca dua ediyorum senin ki gece de uyumuyorGüvenilir birini bulmak zor ya. Belli onda da hazır dokümanlar vardı gönderiyor millete . Bende iki aydır çalışmaya başladım. Annemler uyutmaya çalışıyor. Ama çok zorlanıyorlar.bizde de aynı meme de uyuyor . Umarım bir gun bizim de kendi kendie uyuyan bebelerimiz olur
Dişlerinin biri çıktı diğeri geliyo. Aynı anda çıkmadı benimkinin ondan mı bilemedimInstagramda videolar var. Oğlumun uyku düzeni oturmuştur ama artık karısının yanında diye oyle bir video çekeceğim artikbebeğim diş filan mı çıkarıyor ya da gündüz tv ,telefon filan mı izliyor
Ben de eskiden 5 de kaldırmış oluyodum en geç. 8-9 uyurdu uyanmazdıBenim ki akşam 5 ten sonraya kalırsa uykusu , uyutursam gece 12 ye kadar uyumuyor.
O yüzden eğer 16 da uyutup 17 de uyanmamışsa 17-18 de uyutmuyorum. Hemen dışarı çıkarıyorum. İşi gücü bırakıp onunla oyun oynatıyorum,oyalıyorum. 18:30 -45 de uyumaya götürüyorum, uyutuyorum. Aralarda kısacık uyanıyor 5-10 dk, karanlıkta odadan çıkarmadan emziriyorum . Tekrar dalıyor. 11-12 den sonra kısa uyanmaları bitiyor.3-4 saatte bir emmek için uyanıyor
Saol canımİnşallah, Sana ayrıca dua ediyorum senin ki gece de uyumuyor
Dün bir video da izledim. İzlemesem bile tv sesi etkiliyormus.Dişlerinin biri çıktı diğeri geliyo. Aynı anda çıkmadı benimkinin ondan mı bilemedim
Telefon hiç izlemedi tv açmamaya çalışıyoruz açık olsa bile izlemiyo çok sevmedi tv yi
Gittiğim yerlerde açık oluyo kapatın demiyorum çok müdahale etmiyorum şimdilik
Gece yine 2 ye gelirken uyudu. Sabah 8 de uyandı, 9 da uyudu 11 de geri uyandı
Böyle olunca da gece geç yatıyo işte sabah erkenden kaldırsam da değişmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?