2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar g cen yazmistim bebeğim ishal oldu diye. Dün du heralde akıl kalması artık bende. Kaka tahlilinde adenovirus pozitif çıktı. Musahedede serum taktılar iki tane. Probiyotik ve çinko verdiler. Bebeğin genel durumu ve beslenmesi iyi olduğu için taburcu olduk. Dua edin atlatalim su hastaligi.
Kendimi bı taraftan çok kötü hissediyorum. Dördüncü ayından bu yana her ay bı kere mutlaka hastalandı. Bu virüsde hijyenik olmayan ortamlarda falan olurmuş. Ya evimi gelip görseniz tertemiz bı insanım. Her gün süpürge açarım en fazla üç günde bir yerleri silerim. Oyuncaklarını 10 günde bir falan karbonatlı suda bekletiyorum. Ama tqbiki bazen kaşla göz arası kumandayı alıyor ağzına sokuyor, ne bileyim ya ev terliği o bile ağzına sokmaya çalışıyor. Sehpanın ayağını bile ısırmaya çalışıyor. Herşeyi ağzına sokmaya çalışıyor kısaca.

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah hemen iyileşir kuzucuk
tek sebep bunlar mıymış yani ben anlattığın kadar dikkat edemiyorum temizliğe. hiç kendinde suç bulma bebek temiz kirli demiyor ki.

Çok geçmiş olsun, kendinizi suçlamayın, misafir gelen birinden de geçmiş olabilir.Ya da virüsü taşıyan birinin dokunduğu şeye dokunmuştur. Çok kolay yayılan bir virüs

Ben gebeyken fazla kilo almayayım bir de sağlıksız diye paketli ürün yemedim. Meyve günlük 1-2, tatlı ve hamur işini haftada bir iki yedim. Sebze yemeklerini (pırasa, karnabahar, brokoli, lahana ,kereviz vs) çok severim zaten , severek de yedim. Haftada 2-3 kez balık , et ürünlerini de mecburen ama ayırt etmeden yedim. Şimdi kızıma ek gıda hazırladığımda meyveli, irmikli muhallebi tarzında şeyleri sevmiyor. Ama kıymalı pırasa, karnabahar , vs sebze yemeklerini , balığı çok severek yiyor. Anne karnından alışkın olabilir mi?
Sizlerin bebekleri de böyle seçici davranıyor mu?

Benim bebeğimde dermatit olmuştu doktor fito ve anestol verdi ama bence yaramadı prospektüste de böyle olabileceği yazıyordu sirke su karşımıyla sildim trosyd diye bi krem kullandımiyi geldi, size hangi kremleri verdi acaba, benim kayınpederim de sanki kaynana gibi her şeye karışır ekim de oğlum çok fena hasta olmuştu kulakta iltihaplanma başlangıcı demişti doktor, kayınpederim kan alıyorlar diye test yaptırmak istemedi, eşim babasının yanında bacak bacak üstüne bile atamaz ama o zaman oğlum hakkında en doğru kararı ben veririm sen karışma diye ters yapmıştı, doktora gitmeyip ilacı zamanında kullanmasaydık çocuk acı çekicekti ki kendi oğullarının yani eşimin çocukken kulakları hep problemliymiş doktor doktor gezmişler.

Ben hamileyken eşim sürekli portakal suyu sıkardı, oğlum portakal suyuna bayılıyor yeter diye çekince ağlamaya başlıyor, yani dediğin gibi olabilir, yumurtada yine öyle çok seviyor, ete bayılıyor.

Çok geçmiş olsun, kendinizi suçlamayın, misafir gelen birinden de geçmiş olabilir.Ya da virüsü taşıyan birinin dokunduğu şeye dokunmuştur. Çok kolay yayılan bir virüs
Ablaları okula gidiyor . Onlar taşımış da olabilir. Bı ara hastaneye gitmiştim belki orda bulaşmıştır. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım bebeklerimiz sağlıkla buyur.
Aynı senin dediğin gibiydin ama ben bilerek değil paketli gıdalardan tiksindim . Çok sağlıklı beslendim. Sebze et favori yiyecegimdi. Meyve çok yiyemedim midemde rahatsizlik yaptı. Şimdi benim bebeğimde hep sebze yemekleri yemek istiyor muhallebi hiç sevmiyor meyve sevmiyor. Çorba çeşitleri, aklımıza gelen bütün sebze yemekleriyle çok iyi. Tatliyla arası hiç yok.

Geçmiş olsun canım. Kötü hissetme kendini illaki bir yerden kapmistir. Bebeler ne bulsa ağzına götürüyor
. Valla ben mucad3le etmiyorum al ısır diyorum artık.

Buharda pisirdigimiz hiç bir şeyi begenmedi. Onun dışında ne varsa ağzına götürüyor. Benim eşim sucuğu severdi ve bende hamilelikte sürekli sucuk yedim bakalım oğlum ilerde çok sevecek mi?

Merhaba hanımlar. Bebeğim tam 7 aylık oldu. Son 1 haftadır dudaklarında Pamukçuk gibi beyazlıklar var. Daha önce hiç olmamıştı. 7 aylık bebekte pamukçuk olır mu? Başına gelen var mı

bence çok etkiliyor anne karnındayken yediklerimiz. ben asla kuzu kıyma yemedim kokusu bile midemi bulandırır oğlum da yemedi ve full öğürdü
ben de hamileyken daha çok sebze yiyordum sebzeleri genel olarak seviyor. meyveleri de seviyor şimdilik beğenmediği tek şey kuzu kıyma. nefretimizsin kuzu kıyma

Buharda pisirdigimiz hiç bir şeyi begenmedi. Onun dışında ne varsa ağzına götürüyor. Benim eşim sucuğu severdi ve bende hamilelikte sürekli sucuk yedim bakalım oğlum ilerde çok sevecek mi?
ben artık normal haşlıyorum ya. biz de buharda pişmiş yemedik belki ondan

Dün bir video da izledim. İzlemesem bile tv sesi etkiliyormus.
Aa niye acaba. Gerçi duymuştum karışık sesler de etkiler diye de Ben bazen telefondan Müge anlı açıp dinliyorum yine de ..
Bugün de menenjit aşısı yaptırdık ebe bi ton konuştu yok o saatte bebek mi uyur yok büyüme hormonu alamaz…. Sanki ben diyorum geç uyu diye

ebeye arkadaşın bebeği var hiççç uyumuyor başka bir arkadaşın bebeği de gece 1-2de uyuyormuş de E ebruvaryok senle ben

Benim kız an itibariyle uyudu. Bakalım uyanacak mı belki aşı etkisiyle uyanmaz ayyyy keşke uyanmasa ama umudum çook az
ayyy ciddi misin hayalim çocuğumun böyle erkenden yatması deyip nazar ediyormuşum şaka şaka inşallah güzelce uyur minik kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…