- 30 Mayıs 2015
- 5.231
- 12.894
- 448
- 34
ben hiç kundak yapmadım. ilk günler kolunu kurtarana kadar uyumuyordu. sonra da büyüdü zaten şimdi asla izin vermez. bi kundak aldım havalar soğuyunca deneyeceğim inşallah dururGece kundak vs yapıyor musunuz? Klima açılıyor diye yapıyorum ben. Ağzı burnu açık mı göreyim diye abajur açıyorum herkes karanlıkta mı uyutuyor?
Şuanda uyku sorunu yaşamıyoruz. 15 gün öncesine kadar gece gündüz ayrımı yoktu. Şimdi o sorunumuz düzeldi çok şükür. İnsaAllah sizinde bu sorun düzelir çok zor canim.kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyo geçen hafta 1-2 saat uyuyan bebeğimi şimdi 30 dk zor uyutuyorum hatta çoğu zaman koyduğumdan 10 dk sonra uyanıyo tavsiyeniz var mı
Ellerine bakıyor. Yumruk yapıp elini ağzına sokuyor benimkiBebeği 3 aylık olanlar bebeğiniz elleriyle oynamaya başladı mı? Yani iki elini birleştirip oynuyor mu ya da oyuncaklara uzanıyor mu
Benimde büyük kızlarım var onlar olmasa isim çok zordu. Allah onlardan razı olsun kardeslerie çok güzel bakiyorlar ilgileniyorlar. Ama her boş anında kucağıma alıyorum. İlk 3 ay ten teması çok oenmli güvenli baglanma için.1 ay kadar ablamlar yanımdaydı selim o kucaktan o kucağa gidiyordu yeğenlerim çok oynuyorlardı kart gösteriyorlar hikaye falan anlatıyorlardı. ablam birazcık kilolu kucağına alıp direkt uyutuyordu. şimdi selim bunlara öyle alıştı ki gittikleri gün sünnet oldu bir de. hep üst üste geliyor canım oğlum. depremi de hem karnımda hem dünyada yaşadı/yaşıyor. bazen bebişime çok mu yükleniyorum diyorum
şimdi yalnızız hep kucak istiyor. kollarımı bugün hissetmiyorum. benim kollarım çok güçsüz on kilo bile taşıyamam şimdi saatlerce kucağımda kalması beni mahvediyor.
kendimi şöyle teselli ediyorum yarın bir gün sürününce kucağa gelmek istemeyecek ki…
yine de pazartesi okul açıldığında benim kollarımı bulamayacak bir travma daha mı yaşatıcam acaba
Aynen fotoğraf çekmek için telefonu cikardigimda sanki anlıyor ve poz veriyor. Hamileyken tv telefon belli yaşa kadar yasaktı. Bu bebekler bizi hep yanıltıyorara sıra dene canım benimki de başta hiç ilgilenmiyprdu bu günlerde vakit geçirmeye başladı
tv ve telefonu hiç söylemiyorum çok korkuyorum ya fotoğrafını çekmek için telefonu yaklaştırdığımda fokuslanıp ona bakıyor
O tişört yeme olayı bizdede varBenimki de eliyle tişörtünü tutup ağzına götürüyor. Bazen yanağımı filan da emmeye calisyir
Annemde kilolu onda çok güzel uyuyor bebeğim1 ay kadar ablamlar yanımdaydı selim o kucaktan o kucağa gidiyordu yeğenlerim çok oynuyorlardı kart gösteriyorlar hikaye falan anlatıyorlardı. ablam birazcık kilolu kucağına alıp direkt uyutuyordu. şimdi selim bunlara öyle alıştı ki gittikleri gün sünnet oldu bir de. hep üst üste geliyor canım oğlum. depremi de hem karnımda hem dünyada yaşadı/yaşıyor. bazen bebişime çok mu yükleniyorum diyorum
şimdi yalnızız hep kucak istiyor. kollarımı bugün hissetmiyorum. benim kollarım çok güçsüz on kilo bile taşıyamam şimdi saatlerce kucağımda kalması beni mahvediyor.
kendimi şöyle teselli ediyorum yarın bir gün sürününce kucağa gelmek istemeyecek ki…
yine de pazartesi okul açıldığında benim kollarımı bulamayacak bir travma daha mı yaşatıcam acaba
Emziren anneler bebişleriniz gün içersinde ne kadar sürede bir emiyorlar ve kaç dakika?
aynen öyle gerçekten ablam kucağına aldığında direkt gözlerini kapatıyordu napıyosun büyü mü yaptın oğluma eter mi koklatıyorsun diyordumAnnemde kilolu onda çok güzel uyuyor bebeğim
Anneme diyoruz ki Aras senin döşünü seviyorkanguru denesene ben havalar serinlesin alacağım hemen. Mecburuz canım bırakacağız. Ücretsiz izin kullanmayacak misn
maksimum 15 dk sürüyor o da uyuklarsaEmziren anneler bebişleriniz gün içersinde ne kadar sürede bir emiyorlar ve kaç dakika?
Gündüz uyanıksa 1 saatte bir emziriyorum. Gece de 3.4 saat sonra emziriyorum. Uykudan uyandığın da emzirdigim de en güzel o zaman boşaltıyor.Emziren anneler bebişleriniz gün içersinde ne kadar sürede bir emiyorlar ve kaç dakika?
Sıcak ve uykusuzluk birleşince zaten huzursuzlanıyorlae. Ben o yüzden serinl3sin diye bekliyorum. Hayırlısı canım iş konusunda.aynen öyle gerçekten ablam kucağına aldığında direkt gözlerini kapatıyordu napıyosun büyü mü yaptın oğluma eter mi koklatıyorsun diyordum
bende sling var kanguru da ablamdan aldım ama ikisinde de hiç durmadı inşallah sıcak diye durmuyordur
alamayacağım yaa çok borç yaptıkbir de bi yerde başlanacak nasıl olsa diyorum
Canım burnunu temizlerken benim bebede de çıkıyor. Özelden fotosunu at istersen tiksinmem. Aynı şey mi bakayım bir.Kızlar bebeğimin burnundan şeffaf upuzun sümük çıktı 2-3 kere başına gelen var mı
Sümük gibi de değil yapışkan değişik bir şey baya uzundu ama
Benimde aynı bir düzenimiz yok.sakinl3stirmek için meme vermeyin bırakın ağlayıp enerjisnj atsın diyorlar ama meme dışında sakinlestigi bir şey yok. Aglarken bir anda kıpkırmızı oluyorbazen 1 saat bazen 3 bazen 45 dkda bir ben her istediğinde veriyorum. Geceleri 4-5 saati buluyor.15 dk emdiği de oluyor 30 dk boyunca da çok değişiyor.
bizde de aynı durum. gün içerisinde o kadar çok ağlıyor ki, çok yoruluyorum.biz şu an 11. haftadayız atak olabilir mi hiç durmadı bugün sürekli huzursuz kafayı yicem
benimki de telefonu çok hızlı fark ediyor. direk kameraya bakıyor bir de yerini biliyormuş gibi.ara sıra dene canım benimki de başta hiç ilgilenmiyprdu bu günlerde vakit geçirmeye başladı
tv ve telefonu hiç söylemiyorum çok korkuyorum ya fotoğrafını çekmek için telefonu yaklaştırdığımda fokuslanıp ona bakıyor
çok değişken. bazen sık sık emiyor, bazen uzun aralıklarla. dakikası da öyle.Emziren anneler bebişleriniz gün içersinde ne kadar sürede bir emiyorlar ve kaç dakika?
Benimki benden baskasina gidince ağlıyor ortamda ben varsam daha cok ağlıyor yoksam yine mizmizlaniyor ama ağlamıyor o kadar.bebeğim bu aralar atakta sanırım. çok ağlıyor ve özellikle bendeyken ağlıyor. sizde de bu durumu yaşayan var mı? babasında, annemde falan sakin sakin dururken ben alınca ya da beni görünce, ben kucağıma alınca ağlıyor.( bugün oldu bu özellikle.
Benimkinde sanki telefonu bana ver der gibi bakıyo, sanki biliyor kameraya bakıyor foto çekinceara sıra dene canım benimki de başta hiç ilgilenmiyprdu bu günlerde vakit geçirmeye başladı
Ben de hiç izin kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıcam ücretsiz izin, benim bebeğim saatte bir emmek istiyor nasıl çalışabilirim ki1 ay kadar ablamlar yanımdaydı selim o kucaktan o kucağa gidiyordu yeğenlerim çok oynuyorlardı kart gösteriyorlar hikaye falan anlatıyorlardı. ablam birazcık kilolu kucağına alıp direkt uyutuyordu. şimdi selim bunlara öyle alıştı ki gittikleri gün sünnet oldu bir de. hep üst üste geliyor canım oğlum. depremi de hem karnımda hem dünyada yaşadı/yaşıyor. bazen bebişime çok mu yükleniyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?