- 30 Mayıs 2015
- 5.231
- 12.894
- 448
- 34
maalesef öyle ülke ve ekonomik koşullar bizi çalışmaya zorluyorBen de hiç izin kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıcam ücretsiz izin, benim bebeğim saatte bir emmek istiyor nasıl çalışabilirim ki
Ben hep ücretsiz izindeyim.Ben de hiç izin kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıcam ücretsiz izin, benim bebeğim saatte bir emmek istiyor nasıl çalışabilirim ki
rabbim bir kolaylık versin inşallah hepimizeBen hep ücretsiz izindeyim.Doğum izni filan yok. Biraz daha dişimizi sikacagiz artık.
Ne bibs ne Avent kazanan minik parmak çetesi..
Ne bibs ne Avent kazanan minik parmak çetesi..
Maşallah bebelerinize bizimki komple elini sokuyor
Canim bende kabız olmamak için kayısı suyu içiyordum. Bebek ishal oldu. Zamanla düzelir. Şu kaybı için de bol bol emzirme yazıyordu yazılar da. Aklına takilacaksa bir doktora goturkızlar oğlum ishal gibi olmuş ve ben deki gece önce çok dondurma yedim annem o yapmıştır diyor. şimdi bebeğim de zorla ve sıvı kaka yapıyor acaba nasıl geçer
Benimki de yerde ağlıyor kucakta ağlıyor emmemek için direniyor sadece gezerek emzirebiliyorum. Ağlamadığı maks süre 15 dkbebeğim bu aralar atakta sanırım. çok ağlıyor ve özellikle bendeyken ağlıyor. sizde de bu durumu yaşayan var mı? babasında, annemde falan sakin sakin dururken ben alınca ya da beni görünce, ben kucağıma alınca ağlıyor.( bugün oldu bu özellikle.
Bu akşam bir tane okurum, Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun.Selam arkadaşlar teyzemin eşi İbrahim vefat etti Yasin okuyabilecek arkadaşlarım var mı
Başkasında ağlamıyor ama dün bana gelince ağlıyordu hep ya da beni ortamda görünce başkasında ağlıyordu. Sanırım güven duyduğu kişide ağlamak istemesinden kaynaklanıyor bu. Anneyi istiyor stresini atabilmek için diye okumuştum bir yerde. Şimdi daha iyi çok şükür.Benimki benden baskasina gidince ağlıyor ortamda ben varsam daha cok ağlıyor yoksam yine mizmizlaniyor ama ağlamıyor o kadar.
13 Haziran doğumlu. Bugün sürekli ağladı. En son gazını yapıp rahatladı. Gazmış yani sorunu anladık ki.Benimki de yerde ağlıyor kucakta ağlıyor emmemek için direniyor sadece gezerek emzirebiliyorum. Ağlamadığı maks süre 15 dkseninki hangi tarihte doğmuştu
benimki 16 haziran doğumlu son 3 gündür fenalardayız. gündüz uykusu popişine kaçtı. 10 dk uyusun diye 1 saat uyutmaya çalışıyorum kaka da yapamadı ağla ağla bi hal oldu atak da var çok yorgunum çokBaşkasında ağlamıyor ama dün bana gelince ağlıyordu hep ya da beni ortamda görünce başkasında ağlıyordu. Sanırım güven duyduğu kişide ağlamak istemesinden kaynaklanıyor bu. Anneyi istiyor stresini atabilmek için diye okumuştum bir yerde. Şimdi daha iyi çok şükür.
13 Haziran doğumlu. Bugün sürekli ağladı. En son gazını yapıp rahatladı. Gazmış yani sorunu anladık ki.
Bir de çok stresi olduğunda, çok fazla kişi gördüğünde falan böyle oluyor.
başınız sağ olsun allah rahmet eylesin canımSelam arkadaşlar teyzemin eşi İbrahim vefat etti Yasin okuyabilecek arkadaşlarım var mı
Başkasında ağlamıyor ama dün bana gelince ağlıyordu hep ya da beni ortamda görünce başkasında ağlıyordu. Sanırım güven duyduğu kişide ağlamak istemesinden kaynaklanıyor bu. Anneyi istiyor stresini atabilmek için diye okumuştum bir yerde. Şimdi daha iyi çok şükür.
13 Haziran doğumlu. Bugün sürekli ağladı. En son gazını yapıp rahatladı. Gazmış yani sorunu anladık ki.
Bir de çok stresi olduğunda, çok fazla kişi gördüğünde falan böyle oluyor.
benimki 16 haziran doğumlu son 3 gündür fenalardayız. gündüz uykusu popişine kaçtı. 10 dk uyusun diye 1 saat uyutmaya çalışıyorum kaka da yapamadı ağla ağla bi hal oldu atak da var çok yorgunum çok
Benimki 20 haziran doğumlu bugün uyku uyumuyor. Kucaktan inmiyor .yatirinca agliyor. Atak başladı mi acaba . Erken daha amabenimki 16 haziran doğumlu son 3 gündür fenalardayız. gündüz uykusu popişine kaçtı. 10 dk uyusun diye 1 saat uyutmaya çalışıyorum kaka da yapamadı ağla ağla bi hal oldu atak da var çok yorgunum çok
Belki günlük bişeydir bazen bizede oluyor öbür yün bişey kalmıyoBenimki 20 haziran doğumlu bugün uyku uyumuyor. Kucaktan inmiyor .yatirinca agliyor. Atak başladı mi acaba . Erken daha ama
Belki günlük bişeydir bazen bizede oluyor öbür yün bişey kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?