2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben annemlerdeyim. Eve gitmeyi erteliyorum. Belki de ilişkiye girmemek için. çok korkuyorum su an ilişkiye girmeyi

Kızlar gece çok uyanıyor bebeğim, anne sütü ile besliyorum doymadığından mı uyanıyor diye bir de gece bir kez mama vereceğim golden goat. Kaç cc yapıyorsunuz?

Kızlar gece çok uyanıyor bebeğim, anne sütü ile besliyorum doymadığından mı uyanıyor diye bir de gece bir kez mama vereceğim golden goat. Kaç cc yapıyorsunuz?
Üstünde yazmıyor mu? Birde golden goat keçi sütü olan mı? Veriliyor mu ki bu aylarda. Bir de kilo alımı normalse verme . Bende doymuyor diye veriyordum. Biraz kilo fazla olunca doktorlar sürekli mamayi bırak dedi

Cansu Merve canim sana birşey sormak istiyorum. Benim kızım biberon reddine başladı. Gündüz 3-4 sefer kandırarak tutturuyorum ama gece asla kabul etmiyor. Bu sebepten çiş sayisida eskisine göre azaldı. Merak ettiğim şu gece çok şık beslenmeye kalkmiyorsa bebeğin cisi az oluyor mu? Bı taraftan eğer doymasa huzursuzluk yapar diyorum hiç huzursuzluk yapmıyor ama çiş az gibi geliyor gozume. Mama yerken ki o doluluğu göremedim

Gece gunduze gore daha az çiş yapıyor dun gece dort gibi aldim bezini dolu değildi iki kez belki anca yapmıştır canim. Sabahlari guzel dolduruyor bezi onun dışında genelde kakali bezini aldığım için çişi cok mu az mi tam kestiremiyorum ama için rahat olsun doymasa ortalığı yıkar biz öyleyiz yani.

mathildays canım senin oğlunun sünnet yeri nasıl? İyilleşti mi biraz? Benüm oğlumun pipisinden biraz iltihap gibi akıntı gelmişti sanki bugün. Biraz ucu kızarık şiş

doymuyor olsaydı gündüz de hep ağlardı anne sütü hızlı sindirildiği için çok uyutmazmış bebekleri.

mathildays canım senin oğlunun sünnet yeri nasıl? İyilleşti mi biraz? Benüm oğlumun pipisinden biraz iltihap gibi akıntı gelmişti sanki bugün. Biraz ucu kızarık şiş
daha iyi canım 12 gün oldu bugün. birazdan değişirken tekrar bakayım. dikişleri düşüyor düşerken hafif ağlamaları ve bölgede kızarıklık oluyor. ama iltihaba denk gelmedim istersen özelden fotoğraf atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…