Sizden daha kötü haldeyim üzülmeyin. Gece 3,4 bazen 5 kez uyanan 5 buçuk 6 gibi ayakta olan oğlum var. Gündüz yerine koyunca hiç uyumuyor. Uyursa hep memede ya da kucakta.. iş güç yemek zaten hayal oldu. Yani sizi çok iyi anlıyorum nasıl düzelecek ben de bilmiyorumBizim de öyleydi yani bir uyku en azından 1 saat sürerdigece şükür ki dinleniyorum yoksa tırlatırdım
3-5, her defasında maksimum 45 dkKızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor?
Her gün süpürüp silemiyorum,ama vakit oldukca yapmaya çalışıyorum,dağınıklık olmamasına da dikkat ediyorum,dağınıklık evi hem de kirli gösteriyor.Yemeyi akşam oğlum yatdıkdan sonra yapıyorumben de hep etraf dağınık toz dolu ve temizlenmesi gerek diye üzülüyordum. artık takmamaya çalışıyorum
Dün ben de çok kötüydüm,oğlum beni çok yormuşdu,uyku rutinini bozmuştu,şükür bu gün iyiyiz.Seninki de düzelir inşallah canını sıkma.Sen kötü olursan o da hiss eder,daha da kötü olur.1 saat 40 dakika uyanık kalıyor ama son 40 dakikası mızırdanıyor o hali baya yorucu oluyor daha erken uyutsam da uyumuyor. Gece şükür iyiyiz. Gündüz çok kısa uyuyor son günlerde. Yani toplam 5 uyku 25 dk 30 dakika civarı. 40 dakikaları beğenmezdim onları arar oldum. Ev işleri vs eşim yardım ediyor Allahtan tabi genel olarak yeterli değiliz ev işi ve yemek konusunda ama idare ediyoruz napalım
Bizim geceler de öyle en az 3-4 kere uyanıyoruz. Ama tabi emip uyuduğu için fazla zorlanmıyorum . Allah beterinden korusun gene dinleniyorum gece. Yoksa napardım bilmem. Valla gündüz sürekli oyalamaya çalışmaktan yoruldumSizden daha kötü haldeyim üzülmeyin. Gece 3,4 bazen 5 kez uyanan 5 buçuk 6 gibi ayakta olan oğlum var. Gündüz yerine koyunca hiç uyumuyor. Uyursa hep memede ya da kucakta.. iş güç yemek zaten hayal oldu. Yani sizi çok iyi anlıyorum nasıl düzelecek ben de bilmiyorum
İnşallah toparlarız3-5, her defasında maksimum 45 dk
Her gün süpürüp silemiyorum,ama vakit oldukca yapmaya çalışıyorum,dağınıklık olmamasına da dikkat ediyorum,dağınıklık evi hem de kirli gösteriyor.Yemeyi akşam oğlum yatdıkdan sonra yapıyorum
Dün ben de çok kötüydüm,oğlum beni çok yormuşdu,uyku rutinini bozmuştu,şükür bu gün iyiyiz.Seninki de düzelir inşallah canını sıkma.Sen kötü olursan o da hiss eder,daha da kötü olur.
O aşı markayi pek tercih edilmiyor niye yapamam diyor acabaKızlar aile hekimligindeki hemsiremiz. Sadece bexsero ve rota aşısı yaparım.nimenrixi yapamam.ben o sorumluluğu almam diyor.iyice vakit geçiyor artik
Sabhtqn öğleye kadar 2 öğleden sonrada 2 yada en fazla 3 en fazlada 40 45 dk uyurKızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor?
Sanki benim oğlumdan bahsediyorsun:) gece 1 kere uyandıktan sonra bi daha yatağında bile uyumuyor yanımızda ve yatarak mememde uyuyor ben de yarı uyur yarı uyanık yatıyorum, kendimi elbet zamanı gelicek hep böyle gitmiycek ya diye teselli ediyorum, önceden gündüz memede uyuduktan sonra yerine koyardım uyurdu şimdi o da yok, bi de uyanıkken de kendi kendine 10 dk dan fazla durmuyor sıkılıyor her şeyden oyuncak falan hak getire 2 3 dk oyalanıyor, hep iletişim kurmak kendisiyle konuşulsun istiyor, hiperaktif mi diye düşünmeye başladım artık.Sizden daha kötü haldeyim üzülmeyin. Gece 3,4 bazen 5 kez uyanan 5 buçuk 6 gibi ayakta olan oğlum var. Gündüz yerine koyunca hiç uyumuyor. Uyursa hep memede ya da kucakta.. iş güç yemek zaten hayal oldu. Yani sizi çok iyi anlıyorum nasıl düzelecek ben de bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım. Gece 3 kez uyanıyor, emip yatıyor, sabah da 5.5 -6 gibi ayaktayız bizde. Ve benim gün içinde çalışmam lazım evden 1-3 saat kadar. Babası baksa da nasıl oluyor anlamıyorum ben çalışamıyorum düzenli olara. Hepsi bir arada gerildigimi hissettiğim zamanlardayim şu an.Sizden daha kötü haldeyim üzülmeyin. Gece 3,4 bazen 5 kez uyanan 5 buçuk 6 gibi ayakta olan oğlum var. Gündüz yerine koyunca hiç uyumuyor. Uyursa hep memede ya da kucakta.. iş güç yemek zaten hayal oldu. Yani sizi çok iyi anlıyorum nasıl düzelecek ben de bilmiyorum
Çok ilginç. Nimenrix ne için yapılıyorKızlar aile hekimligindeki hemsiremiz. Sadece bexsero ve rota aşısı yaparım.nimenrixi yapamam.ben o sorumluluğu almam diyor.iyice vakit geçiyor artik
Ağır asilarmis. Ateşi yükselirmis. Filan dedi. Hastaneye gidip yaptıracağım artık. Ama içimde soru işareti oluştu. 1 aydır aşıları yaptiramiyorum. Sürekli bir şey diyip gonderiyorlarO aşı markayi pek tercih edilmiyor niye yapamam diyor acaba
Menenjit aşısıBen de aynı durumdayım. Gece 3 kez uyanıyor, emip yatıyor, sabah da 5.5 -6 gibi ayaktayız bizde. Ve benim gün içinde çalışmam lazım evden 1-3 saat kadar. Babası baksa da nasıl oluyor anlamıyorum ben çalışamıyorum düzenli olara. Hepsi bir arada gerildigimi hissettiğim zamanlardayim şu an.
Çok ilginç. Nimenrix ne için yapılıyor
benim oğlumda böyle süreklü konuşulsuj ilgi gösterilsin vs. bence ikizler burcu olmalarıyl alakalıSanki benim oğlumdan bahsediyorsun:) gece 1 kere uyandıktan sonra bi daha yatağında bile uyumuyor yanımızda ve yatarak mememde uyuyor ben de yarı uyur yarı uyanık yatıyorum, kendimi elbet zamanı gelicek hep böyle gitmiycek ya diye teselli ediyorum, önceden gündüz memede uyuduktan sonra yerine koyardım uyurdu şimdi o da yok, bi de uyanıkken de kendi kendine 10 dk dan fazla durmuyor sıkılıyor her şeyden oyuncak falan hak getire 2 3 dk oyalanıyor, hep iletişim kurmak kendisiyle konuşulsun istiyor, hiperaktif mi diye düşünmeye başladım artık.
O zamanda ağlıyor ciyak ciyakBen kusduğu için artık memede az tutmaya çalışıyorum,çok yiyor,sonra da fazlasını geri çıkartıyor sanki
Saymadım ama 1 buçuk saat arayla, 40 dk ila 1 saat arası uyuyor, bazen 10 15 dk da hemen uyanıyor, değişkenKızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor?
Ah ah birde konuşup gulusurken aniden ağlaması, aglarkende gulmesibenim oğlumda böyle süreklü konuşulsuj ilgi gösterilsin vs. bence ikizler burcu olmalarıyl alakalı
Yok artık, çok geç kalmışsın, doğduktan ikinci gün başlayacaktın, bu zamana ek gida kalirmi, sacmalamasinlar daha 4 aylik tam olmadiArkadaşlar size de çocuğa artık bişeyler yedir diye baskı yapıyorlar mı? Bana sürekli söylüyorlar
Yok artık. Kac aylık bebegin. Her şeyi geçtim. Şu an güvenli bağlanmayı memeyle sağlıyorArkadaşlar size de çocuğa artık bişeyler yedir diye baskı yapıyorlar mı? Bana sürekli söylüyorlar
Evet olabilirbenim oğlumda böyle süreklü konuşulsuj ilgi gösterilsin vs. bence ikizler burcu olmalarıyl alakalı
Çok sevindim canım maşallah . Sağlıkla büyümek nasip olsun bütün bebişlerimizeArkadaşlar bu arada çok mutluyum, kızım dün bandajindan kurtuldu, dr çok iyi görünüyor, bandaj takmasın artık ama bacaklarını ayrı O tutmaya gayret et, 1 ay sonra bir daha bakıyım dedi
Artık bişeyler yedir diiyp duruyorlar bende He he tamam diyip geçiştiriyorumYok artık, çok geç kalmışsın, doğduktan ikinci gün başlayacaktın, bu zamana ek gida kalirmi, sacmalamasinlar daha 4 aylik tam olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?