2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bizim de öyleydi yani bir uyku en azından 1 saat sürerdi gece şükür ki dinleniyorum yoksa tırlatırdım
Sizden daha kötü haldeyim üzülmeyin. Gece 3,4 bazen 5 kez uyanan 5 buçuk 6 gibi ayakta olan oğlum var. Gündüz yerine koyunca hiç uyumuyor. Uyursa hep memede ya da kucakta.. iş güç yemek zaten hayal oldu. Yani sizi çok iyi anlıyorum nasıl düzelecek ben de bilmiyorum

Kızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor?
3-5, her defasında maksimum 45 dk
ben de hep etraf dağınık toz dolu ve temizlenmesi gerek diye üzülüyordum. artık takmamaya çalışıyorum
Her gün süpürüp silemiyorum,ama vakit oldukca yapmaya çalışıyorum,dağınıklık olmamasına da dikkat ediyorum,dağınıklık evi hem de kirli gösteriyor.Yemeyi akşam oğlum yatdıkdan sonra yapıyorum
Dün ben de çok kötüydüm,oğlum beni çok yormuşdu,uyku rutinini bozmuştu,şükür bu gün iyiyiz.Seninki de düzelir inşallah canını sıkma.Sen kötü olursan o da hiss eder,daha da kötü olur.

Kızlar aile hekimligindeki hemsiremiz. Sadece bexsero ve rota aşısı yaparım.nimenrixi yapamam.ben o sorumluluğu almam diyor. iyice vakit geçiyor artik

Bizim geceler de öyle en az 3-4 kere uyanıyoruz. Ama tabi emip uyuduğu için fazla zorlanmıyorum . Allah beterinden korusun gene dinleniyorum gece. Yoksa napardım bilmem. Valla gündüz sürekli oyalamaya çalışmaktan yoruldum ağlayınca cinlerim tepeme çıkıyor

İnşallah toparlarız

Sanki benim oğlumdan bahsediyorsun:) gece 1 kere uyandıktan sonra bi daha yatağında bile uyumuyor yanımızda ve yatarak mememde uyuyor ben de yarı uyur yarı uyanık yatıyorum, kendimi elbet zamanı gelicek hep böyle gitmiycek ya diye teselli ediyorum, önceden gündüz memede uyuduktan sonra yerine koyardım uyurdu şimdi o da yok, bi de uyanıkken de kendi kendine 10 dk dan fazla durmuyor sıkılıyor her şeyden oyuncak falan hak getire 2 3 dk oyalanıyor, hep iletişim kurmak kendisiyle konuşulsun istiyor, hiperaktif mi diye düşünmeye başladım artık.

Ben de aynı durumdayım. Gece 3 kez uyanıyor, emip yatıyor, sabah da 5.5 -6 gibi ayaktayız bizde. Ve benim gün içinde çalışmam lazım evden 1-3 saat kadar. Babası baksa da nasıl oluyor anlamıyorum ben çalışamıyorum düzenli olara. Hepsi bir arada gerildigimi hissettiğim zamanlardayim şu an.
Kızlar aile hekimligindeki hemsiremiz. Sadece bexsero ve rota aşısı yaparım.nimenrixi yapamam.ben o sorumluluğu almam diyor. iyice vakit geçiyor artik
Çok ilginç. Nimenrix ne için yapılıyor

Kızlar ben hasta oldum. 38 derece ateş ve titreme. Aşırı bir halsizlik.
Emzirmeye devam ediyorum ama ya geçerse diye de tedirginim biraz.
Siz hasta olduğunuz dönemlerde neler yaptınız

Menenjit aşısı

benim oğlumda böyle süreklü konuşulsuj ilgi gösterilsin vs. bence ikizler burcu olmalarıyl alakalı

Ben kusduğu için artık memede az tutmaya çalışıyorum,çok yiyor,sonra da fazlasını geri çıkartıyor sanki
O zamanda ağlıyor ciyak ciyak
Kızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor?
Saymadım ama 1 buçuk saat arayla, 40 dk ila 1 saat arası uyuyor, bazen 10 15 dk da hemen uyanıyor, değişken
benim oğlumda böyle süreklü konuşulsuj ilgi gösterilsin vs. bence ikizler burcu olmalarıyl alakalı
Ah ah birde konuşup gulusurken aniden ağlaması, aglarkende gulmesi
Arkadaşlar size de çocuğa artık bişeyler yedir diye baskı yapıyorlar mı? Bana sürekli söylüyorlar
Yok artık, çok geç kalmışsın, doğduktan ikinci gün başlayacaktın, bu zamana ek gida kalirmi, sacmalamasinlar daha 4 aylik tam olmadi

Evet olabilir ama sadece anne babasına bu alaka, dayılarını amcasını her gördüğünde 2 3 dk inceliyor sonra onlardan sa sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…