Onlar ortalama değerler öyle düşün her bebek aynı şekilde gelişim göstermiyor normal dendiyse takılma çok39.5cm erkek bebeklerde 40.5 cm yazıyor tablolarda
Ses etmeyin ulan başım ağrıyorrBöyle iştebazen de ağlarken eline veriyoruz susuyo uyuyo
Teşekkür ederim. Çok evham yaptım.Onlar ortalama değerler öyle düşün her bebek aynı şekilde gelişim göstermiyor normal dendiyse takılma çok
Bizimki beşiği olmadan uyuması için ağlaya ağlaya yorgun düşmesi gerek, bizim beşik alaturka, ona yatırıp kundak yapmazsam ve tıngır tıngır sallamazsam uyumuyor agliyorkızlar bebişleriniz gündüz uyursa oturduğunuz yere mi bırakıyorsunuz yoksa yatak odasına kendi yatağına mı? ben iki gündür yatak odasında kendi beşiğinde yatırıyorum. acaba gece ve gündüzü karıştırır mı endişelendim
Benim kızda öyle, gündüz emiyor, yavaşça kaldırıyorum sarsmadan, gazini çıkartıyor pesine kusmuk ama gece öyle değil, emiyor gazını çıkarıyorum uyuyorbeim bebeğimde reflü var sanırım,her yemek sonrası çıkarıyor,yiyip yatırdığım zamanlarda boğulur gibi oldu,o yüzden korktuğum için memede uyumaya başladığı zaman uyandırıyorum.Ama geceleri emip direkt uyuyor,hiç bir şey olmuyor,gündüzler sıkıntılı
Benim kızda öyle, yumruklarını elinden gelse komple tikacak ağzına, birde ses cikariyorki cop cop cop diyeBebeğim aşırı derecede parmağını emiyor hiç hoşuma gitmiyor bu durum napmalıyım? Emziği veriyorum atıyor parmağını emiyor
Benim oğlum da öyle,emziği çıkarıp ellerini emiyor,bence damakları kaşınır,çünki ellerini yumruk gibi büküyor damaklarına sürtüyor kaşıyor sankiBebeğim aşırı derecede parmağını emiyor hiç hoşuma gitmiyor bu durum napmalıyım? Emziği veriyorum atıyor parmağını emiyor
Ben kusduğu için artık memede az tutmaya çalışıyorum,çok yiyor,sonra da fazlasını geri çıkartıyor sankiBizimki beşiği olmadan uyuması için ağlaya ağlaya yorgun düşmesi gerek, bizim beşik alaturka, ona yatırıp kundak yapmazsam ve tıngır tıngır sallamazsam uyumuyor agliyor
Benim kızda öyle, gündüz emiyor, yavaşça kaldırıyorum sarsmadan, gazini çıkartıyor pesine kusmuk ama gece öyle değil, emiyor gazını çıkarıyorum uyuyor
Benim kızda öyle, yumruklarını elinden gelse komple tikacak ağzına, birde ses cikariyorki cop cop cop diye
3 ya da 4Kızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor?
ben de hep etraf dağınık toz dolu ve temizlenmesi gerek diye üzülüyordum. artık takmamaya çalışıyorumBir de kızlar bebeğe yalnız bakmaktan korkmayın,ben de 10 gündür yalnız bakmaya başladım,eşim de akşam geç geliyor,bazen yardım ediyor bazen edemiyor.Kolay deyil,ama imkansız da değil.İşlerimi o uyuduğu zaman yapa biliyorum,uyanıkken yanımdan gitme diyor
Ben de o dağınıklıktan çok yoruluyorum ruhumu yoruyor evin hali ama bi süre böyleyiz yapacak birşey yok sağlık olsunben de hep etraf dağınık toz dolu ve temizlenmesi gerek diye üzülüyordum. artık takmamaya çalışıyorum
Benim ki bildiğin parmağını meme gibi emiyorBenim oğlum da öyle,emziği çıkarıp ellerini emiyor,bence damakları kaşınır,çünki ellerini yumruk gibi büküyor damaklarına sürtüyor kaşıyor sanki
4.ay uyku gerilemesine girmiş olabilir mi? bu ay benimki de farklı davranıyor. inşallah büyüme krizleridir geçer gider sabırlı ol canımKızlar çok yoruldum inanın bu kız hiç uyumuyor 20 dakika 25 dakika en fazla ne oldu anlamıyorum. Zaten çok uzun uyumazdı ama en azından bir kere falan 1 saati geçerdi uyuduğu . Çok yoruldum… neden uyumuyor acaba. Rota aşısı olduk 15inde acaba ondan mı bir derdi var. Hafif ishal ve arada kusuyor 2 gündür. Ama rota aşısının etkisi bu kadar zaman sonra çıkar mı? Valla çok korkuyorum böyle olucak sürekli diye. Gündüz uykularını nasıl düzelticem bilmiyorumağlamaktan da mahvoldum bugun çok moralim bozuk
Ya inşallah öyledir gerçekten bir de 4 ay uyku gerilemesi değilse daha ne kadar gerilicek bilmiyorum4.ay uyku gerilemesine girmiş olabilir mi? bu ay benimki de farklı davranıyor. inşallah büyüme krizleridir geçer gider sabırlı ol canım
iş yapıcam yemek yok falan diye düşünüp kendini sıkma. her şey bi şekilde hallolur ben bebiş durmayınca en çok aklıma onlar geliyor diye daha çok bunalıyordum. eşin geldiğinde 1 saat de olsa ona bırak dinlen. gece uyuyor mu minik kuşYa inşallah öyledir gerçekten bir de 4 ay uyku gerilemesi değilse daha ne kadar gerilicek bilmiyorumhiç uyumıcak mı bu çocuk yıldım gerçekten.
1 saat 40 dakika uyanık kalıyor ama son 40 dakikası mızırdanıyor o hali baya yorucu oluyor daha erken uyutsam da uyumuyor. Gece şükür iyiyiz. Gündüz çok kısa uyuyor son günlerde. Yani toplam 5 uyku 25 dk 30 dakika civarı. 40 dakikaları beğenmezdim onları arar oldum. Ev işleri vs eşim yardım ediyor Allahtan tabi genel olarak yeterli değiliz ev işi ve yemek konusunda ama idare ediyoruz napalımiş yapıcam yemek yok falan diye düşünüp kendini sıkma. her şey bi şekilde hallolur ben bebiş durmayınca en çok aklıma onlar geliyor diye daha çok bunalıyordum. eşin geldiğinde 1 saat de olsa ona bırak dinlen. gece uyuyor mu minik kuş
geçenlerde 1-2 gün bizim de öyle oldu hiç uyku konusunda problem yaşamazdım çok şaşırdım ama bi gün baktım tekrar eskisi gibi uyuyor1 saat 40 dakika uyanık kalıyor ama son 40 dakikası mızırdanıyor o hali baya yorucu oluyor daha erken uyutsam da uyumuyor. Gece şükür iyiyiz. Gündüz çok kısa uyuyor son günlerde. Yani toplam 5 uyku 25 dk 30 dakika civarı. 40 dakikaları beğenmezdim onları arar oldum. Ev işleri vs eşim yardım ediyor Allahtan tabi genel olarak yeterli değiliz ev işi ve yemek konusunda ama idare ediyoruz napalım
Bizim de öyleydi yani bir uyku en azından 1 saat sürerdigeçenlerde 1-2 gün bizim de öyle oldu hiç uyku konusunda problem yaşamazdım çok şaşırdım ama bi gün baktım tekrar eskisi gibi uyuyor
bu da öyledir lütfen üzülme
bu arada benim 3-4 uyku dediğim 2 ya da 3ü kısa en fazla 25 dk bir uykusu uzun 1-1.5 saat
gece uyusun da dinlen en azından ben öyle düşünüyorumgündüz o uyusa da insan kalkıp iş yapıyor içi rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?