- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
Aynen canım başka yerde rahat edemiyorben de ışığı açarak odaya götürmeye karar verdimdaha rahat yatıyor sanki kendi yerinde
Uykuya nasıl geçiriyorsunuz?Siz bebeğe günlük rutin oluşturdunuzmu?Tracy Hogg'un kitabındaki rutini uyguladım ben ilk aydan.Yani beslenme,aktivite,uyku,uyandığında yine beslenme,aktivite,uyku sırasıyla gitdim,şimdi uykusu gelince esniyor,gözlerini kaşıyor,kucağımdaysa yüzünü göğsüme,koluma sürtüyor,oyun oynuyorsak ağlamaya başlıyor,biliyorum ki artık uykusu gelmiş
bizim o dr tanıdıktı. ameliyathanede de başka kimse yoktu cümbür cemaat içeri girdik ne olduğunu şaşırdım valla kötüydüama dediğim gibi geçiyor, enseyi karartmayalım erkek bebişin de tek sorunu buydu geçti gitti inşallah
kendi yatağına götürüyorum,1-2 defa bebek arabasında da uyudu,o zaman dokunmadımkızlar bebişleriniz gündüz uyursa oturduğunuz yere mi bırakıyorsunuz yoksa yatak odasına kendi yatağına mı? ben iki gündür yatak odasında kendi beşiğinde yatırıyorum. acaba gece ve gündüzü karıştırır mı endişelendim
Onu Tracy gibi yapamıyorum☺Ağzına emzik koyuyorum,tutuyorsa uykuya geçecek demektir,çünki benim bebeğim emzik sevmiyor,uykuya daldıktan bir az sonra da emziyi çıkarıyor .Sonra kucağımda pışpışlayarak sallıyorum.Mızmızlanıyor sonra uykuya geçiyor. Yatağına koyduğumda uyanırsa yatağını sallıyorum,pış-pış yapıyorum.Kucakta çabuk uykuya geçiyor,yatakda zor oluyor.Benim oğlumun gündüz uyku süreleri az,4-5 kez yatırıyorsam da her defasında 30-45 dk arası uyuyor.Ben de bundan muzdaribim.Uykuya nasıl geçiriyorsunuz?
Memede uyuyor benimkide. Eğer şekerleme yapacaksa ya memede yada ayakta sallanma ile oluyor. Ama uzun uyku olacaksa memeden sonra yerine yatırıyorum. Kendisi uyumaya devam ediyor.Emerken uyumasına izin vermeyin,kulağını,ayaklarını dürtün,aktivite olarak gezdirin,bezini değişmek gerekiyorsa değişin,oyun oynayın ve uyku sinyallerini bekleyin,sinyaller gelince yatırın.Bu video ve sonrakileri izleyin
Sabah geç uyandığı için gece de uykuya geç yatıyor ola bilirmi?Kızım sağlık ocağına gittiğimiz de 2.ay 9 günlük gittik 60.5 cm kilosu 6.170 dedi. Şimdi 84 günlüğüz Dr yarın gideceğiz bakalım doğru mu orantılar. Gece uykusuna çok gec yatıyoruz biz11. 12 30 arası gibi o kadar zor dalıyor ki çıldırıyorum. 1 saat uğraşıyorum en büyük şansım gece uykusu yoksa ne yapardım bilmiyorum. Gece 2 kez emiyor tekrar yatıyoruz. Sabah 9.ve 10 gibi uyanıyoruz. Uykumuzu alıyoruz şükürler olsun
bu kitabın ismi ne?30-45 dk'lık uykular için ne öneriyor?Bu da uykuyla ilgili
beim bebeğimde reflü var sanırım,her yemek sonrası çıkarıyor,yiyip yatırdığım zamanlarda boğulur gibi oldu,o yüzden korktuğum için memede uyumaya başladığı zaman uyandırıyorum.Ama geceleri emip direkt uyuyor,hiç bir şey olmuyor,gündüzler sıkıntılıMemede uyuyor benimkide. Eğer şekerleme yapacaksa ya memede yada ayakta sallanma ile oluyor. Ama uzun uyku olacaksa memeden sonra yerine yatırıyorum. Kendisi uyumaya devam ediyor.
Sabah geç uyandığı için gece de uykuya geç yatıyor ola bilirmi?Kızım sağlık ocağına gittiğimiz de 2.ay 9 günlük gittik 60.5 cm kilosu 6.170 dedi. Şimdi 84 günlüğüz Dr yarın gideceğiz bakalım doğru mu orantılar. Gece uykusuna çok gec yatıyoruz biz11. 12 30 arası gibi o kadar zor dalıyor ki çıldırıyorum. 1 saat uğraşıyorum en büyük şansım gece uykusu yoksa ne yapardım bilmiyorum. Gece 2 kez emiyor tekrar yatıyoruz. Sabah 9.ve 10 gibi uyanıyoruz. Uykumuzu alıyoruz şükürler olsun
OlabilirSabah geç uyandığı için gece de uykuya geç yatıyor ola bilirmi?
MasaAllah ya uykusuna desteği seçmiş kendisi.Böyle iştebazen de ağlarken eline veriyoruz susuyo uyuyo
Ya ne tatlı maşallahBöyle iştebazen de ağlarken eline veriyoruz susuyo uyuyo
40 çıkmıştı bizim sizin ne kadarMerhaba arkadaşlar bugün yine özel aşıları yaptiramadik.ve aklımı çok karıştırdılar. Aşıların dozu konusunda çok tedirginim.. Bir de 3 aylık olcumlerde bebeğinizin baş çevresi ne kadar cikmisti
39.5cm erkek bebeklerde 40.5 cm yazıyor tablolarda40 çıkmıştı bizim sizin ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?