2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Uykuya nasıl geçiriyorsunuz?

bitti annem doğum yapmayacaksın en azından dedim küçücük çocuğa

P prense
kendi yatağına götürüyorum,1-2 defa bebek arabasında da uyudu,o zaman dokunmadım

Uykuya nasıl geçiriyorsunuz?
Onu Tracy gibi yapamıyorum☺Ağzına emzik koyuyorum,tutuyorsa uykuya geçecek demektir,çünki benim bebeğim emzik sevmiyor,uykuya daldıktan bir az sonra da emziyi çıkarıyor .Sonra kucağımda pışpışlayarak sallıyorum.Mızmızlanıyor sonra uykuya geçiyor. Yatağına koyduğumda uyanırsa yatağını sallıyorum,pış-pış yapıyorum.Kucakta çabuk uykuya geçiyor,yatakda zor oluyor.Benim oğlumun gündüz uyku süreleri az,4-5 kez yatırıyorsam da her defasında 30-45 dk arası uyuyor.Ben de bundan muzdaribim.
Gece uykusu iyi ama,1 kez uyanıyordu,son günler 2 defa uyanıyor,bu gün öğlenden sonra akşama kadar uyumadı,uykuya da zor geçiyor,ayakta dur öyle salla,oturma diyor,damakları kaşınıyor sanırım.Ya 4.ay atağı,uyku gerilemesi başlıyor ola bilir

Memede uyuyor benimkide. Eğer şekerleme yapacaksa ya memede yada ayakta sallanma ile oluyor. Ama uzun uyku olacaksa memeden sonra yerine yatırıyorum. Kendisi uyumaya devam ediyor.

Sabah geç uyandığı için gece de uykuya geç yatıyor ola bilirmi?
Bu da uykuyla ilgili
bu kitabın ismi ne?30-45 dk'lık uykular için ne öneriyor?

Memede uyuyor benimkide. Eğer şekerleme yapacaksa ya memede yada ayakta sallanma ile oluyor. Ama uzun uyku olacaksa memeden sonra yerine yatırıyorum. Kendisi uyumaya devam ediyor.
beim bebeğimde reflü var sanırım,her yemek sonrası çıkarıyor,yiyip yatırdığım zamanlarda boğulur gibi oldu,o yüzden korktuğum için memede uyumaya başladığı zaman uyandırıyorum.Ama geceleri emip direkt uyuyor,hiç bir şey olmuyor,gündüzler sıkıntılı

Sabah geç uyandığı için gece de uykuya geç yatıyor ola bilirmi?

Bebeğim aşırı derecede parmağını emiyor hiç hoşuma gitmiyor bu durum napmalıyım? Emziği veriyorum atıyor parmağını emiyor

Kızlar benim oğlum artık nerdeyse kendi kendine uyuyor ama nasıl
Kızımın veli toplantısına gittim bebişimle uyudu uyandı kucağımda tutıyordum o sırada bi anne biraz ben tutayım dedi dinlen dedi bende verdim kadın kapalı şalı var omuzundan aşağı doğru benim oğlum şalı tuttu yüzünü kapadı spnra uyudu ben şok çünkü gündüz çok uyumaz ve yeni uyanmıştı ama normalde de uyurken eliyle gözünü kapatıyodu yada kucağımdaysa gömülüyodu göğsüme doğru sonra eve gelince küçük bi mendille gözünü kapadım uyudu o günden sonra uykusu gelince emziği veriyorum örtüyü kpyuyprm uyuyor

Merhaba arkadaşlar bugün yine özel aşıları yaptiramadik.ve aklımı çok karıştırdılar. Aşıların dozu konusunda çok tedirginim.. Bir de 3 aylık olcumlerde bebeğinizin baş çevresi ne kadar cikmisti

40 çıkmıştı bizim sizin ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…