- 30 Mayıs 2015
- 5.220
- 12.871
- 448
- 34
Bizde bir şey çıkmadı. Dr sorduğum da veremezsin aşısı sonradan izi çıkıyor diye.. şüphe duymuştum acaba aşı boş mu diye demek ki daha zamanımız var.kızlar 2 ay aşısından sonra bebeğinizin kolunda sivilce gibi iz çıktı mı? bizim bir haftadır çıktı doktor normal dedi. bugün yıkarken sivilce gibi patladı internette baktık normal yazıyor ama size de sormak istedim
Evet canım oldu. Normal dye bildiğim için sormadım doktorakızlar 2 ay aşısından sonra bebeğinizin kolunda sivilce gibi iz çıktı mı? bizim bir haftadır çıktı doktor normal dedi. bugün yıkarken sivilce gibi patladı internette baktık normal yazıyor ama size de sormak istedim
Bende tamam diyip konuyu direk kapatıyorum hiç enerjim yok hayır daha vakit var dr önermiyor vs vs uzun uzun konuşmayaay bunu ek gıda için mi söylüyorlar hiç aklıma gelmedi hahahaha
bana da bir komşu söylemişti artık tadını kokusunu alsın ağzına sür diye tmm dedim
ben de bu kadar geç çıkmaz herhalde diye korktum⁸
Bizde bir şey çıkmadı. Dr sorduğum da veremezsin aşısı sonradan izi çıkıyor diye.. şüphe duymuştum acaba aşı boş mu diye demek ki daha zamanımız var.
Artık sadece anne sütü yetmez diyor hepsi gerçekten enerjim yok tamam diyip konuyu kapatıyormbebiş memeyi daha zor tutmaya başladığından beri annem doymuyor mu acaba? şiirini okuyor. kocam neden emzirmiyosun diyoayyy en yakınlarım olduğu için gülüp geçiyorum. başkası söylese bozulurum.
doyuyor o doymasa yeteri kadar çiş yapmaz doktorlar öyle söylüyor diyebilirsin
valla en iyisi kimseyi değiştiremeyiz zaten gerek de yok. keşke herkes konuşmadan önce bunu söylememin kime ne faydası var diye düşünseBende tamam diyip konuyu direk kapatıyorum hiç enerjim yok hayır daha vakit var dr önermiyor vs vs uzun uzun konuşmaya
Aynen valla sanki bebeyi aç bırakcam ben aklıma hiç de gelmemişti ek gıda vermekvalla en iyisi kimseyi değiştiremeyiz zaten gerek de yok. keşke herkes konuşmadan önce bunu söylememin kime ne faydası var diye düşünse
gerçekten öyle zaten zorla emziriyoruz ek gıdaya geçince rahat edeceğiz diye umuyorumAynen valla sanki bebeyi aç bırakcam ben aklıma hiç de gelmemişti ek gıda vermek
İnşallah canımgerçekten öyle zaten zorla emziriyoruz ek gıdaya geçince rahat edeceğiz diye umuyorum
Kan damlası 4. Ayda mı verliyor? Henüz bize verilmediArkadaşlar, sağlık ocağının verdiği kan damlasını mı yoksa dışarıdan aldığınızı mı kullanıyorsunuz?
EvetKan damlası 4. Ayda mı verliyor? Henüz bize verilmedi
Kırmızı ve biraz kabartılı bizimki, kırmızı olması normal mi bilmiyorum.kızlar 2 ay aşısından sonra bebeğinizin kolunda sivilce gibi iz çıktı mı? bizim bir haftadır çıktı doktor normal dedi. bugün yıkarken sivilce gibi patladı internette baktık normal yazıyor ama size de sormak istedim
normalmiş biraz googlea sormuştumKırmızı ve biraz kabartılı bizimki, kırmızı olması normal mi bilmiyorum.
benimki daha vermedi bugün aşı kartına baktım 4. ay kontrolüne 9 ekim yazmışlar. senin ne zaman doldu? aşıları oldunuz mu?Arkadaşlar, sağlık ocağının verdiği kan damlasını mı yoksa dışarıdan aldığınızı mı kullanıyorsunuz?
Benimki de yarım saat uyuyor hep bakalım bende yarın denemeye başlıcamrutin ve uyku düzeni olmazsa da,uzun süre zorluk çekersiniz.Düzen her zaman iyidir.Bu uygulama da sabır gerektiriyor,ben deneyeceğim.
Dün tam dört aylık olduk çarşamba günü aşıya çağırdılar damlayı da verdi o zaman bi kaç gün önce olmuş olduk aşıyı haftada Bi gün açıyorlarmış aşıyıbenimki daha vermedi bugün aşı kartına baktım 4. ay kontrolüne 9 ekim yazmışlar. senin ne zaman doldu? aşıları oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?