2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
civilde beyaz gri mavi ve pembe uzun kollu zıbınlar 30 tl idi. her yerde böyle mi bilmiyorum buraya yeni açıldı haber vermek istedim

Bizde bir şey çıkmadı. Dr sorduğum da veremezsin aşısı sonradan izi çıkıyor diye.. şüphe duymuştum acaba aşı boş mu diye demek ki daha zamanımız var.

Evet canım oldu. Normal dye bildiğim için sormadım doktora

Bizde bir şey çıkmadı. Dr sorduğum da veremezsin aşısı sonradan izi çıkıyor diye.. şüphe duymuştum acaba aşı boş mu diye demek ki daha zamanımız var.
ben de bu kadar geç çıkmaz herhalde diye korktum

Artık sadece anne sütü yetmez diyor hepsi gerçekten enerjim yok tamam diyip konuyu kapatıyorm

Bende tamam diyip konuyu direk kapatıyorum hiç enerjim yok hayır daha vakit var dr önermiyor vs vs uzun uzun konuşmaya
valla en iyisi kimseyi değiştiremeyiz zaten gerek de yok. keşke herkes konuşmadan önce bunu söylememin kime ne faydası var diye düşünse

Arkadaşlar, sağlık ocağının verdiği kan damlasını mı yoksa dışarıdan aldığınızı mı kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar bebeğimin kakasindaki mukusta kan var hafif şekilde. İki gündür de çığlık atarak ağlıyor. Acile gitsem mi yarın muyaneye mi.gotursem

Kırmızı ve biraz kabartılı bizimki, kırmızı olması normal mi bilmiyorum.

Arkadaşlar, sağlık ocağının verdiği kan damlasını mı yoksa dışarıdan aldığınızı mı kullanıyorsunuz?
benimki daha vermedi bugün aşı kartına baktım 4. ay kontrolüne 9 ekim yazmışlar. senin ne zaman doldu? aşıları oldunuz mu?

Kızlar bugun bebiş uyuduktan sonra ayağımda yastığın üstüne koydum uyanır gibi oldukça salladım öyle öyle biraz daha uzun uykular uyutabildim. Ama bu şekilde de nereye kadar sürekli başında beklemek gerekiyor bir süre sonra daha uzun uyumaya alışır mı acaba videoda dediği gibi

benimki daha vermedi bugün aşı kartına baktım 4. ay kontrolüne 9 ekim yazmışlar. senin ne zaman doldu? aşıları oldunuz mu?
Dün tam dört aylık olduk çarşamba günü aşıya çağırdılar damlayı da verdi o zaman bi kaç gün önce olmuş olduk aşıyı haftada Bi gün açıyorlarmış aşıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…