- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
Iki uyku arası aşağı-yukarı belli oluyor, mesela şuan kızımda 10 da uyandıysa, 11 buçuk 12 civarı uyku sinyalleri veriyor yani gereksiz ağlıyor uyutuyorum, 45 50 dk ortalama uyuyor, uyandığında yine 1 buçuk 2 saat sonra uyutuyorum. Ilerleyen aylarda iki uyku arası biraz daha açılıyor, 3 saat uyanık kalıyor, daha sonra 4 saat 5 saat derken yaş ilerledikçe 3 veya 4 yaşına kadar günde 1 defa öğlen uykusuna kadar düşüyor. 3 4 yaştan sonra sabah çok erken kalkmadıysa gün boyu uyumuyor, akşam uykusu gelince uyuyor. Oglum şuan 7 yaşında, okula gittiği için 22 de hadi oğlum yatma saati diyorum gidip yatıyor. Kızım 4 aylık oldu şu ana kadar aynı düzen gidiyorum. Bana ne yapmam gerektiğini çocuk anlatıyor zaten beden diliyle. Yanı şuan en geç 2 saat boşluk bırakabiliyor, zaman içinde 2 saatte uyumak istemezse haa artık bi tık büyümüşüz deyip 2 buçuk 3 saat aralığa çıkarıyorum. Çocuğa göre evet bi düzen oluşturulmalı güzel bisey, benim karşı olduğum, çocuğu yatağa bi başına bırakıp çıkıyorlar aglata aglata kendi başına uyumayı öğretiyorlar ya o durum işte, ona dayanamiyorumNe zaman oluşuyor o düzen?Oğlunuzda gündüz uykuları nasıldı?Kızınızda nasıl?
Kimse gerektiği kadar yeterli değil, derin bi nefes al evlâdım için kendine gel, sonra birde bunun için pişmanlık yaşama, herşeye yetemezsin zaten, çocuğunun altının temizlenmesine, beslenmesine genel ihtiyaçlarına yetiyor birde en önemlisi sevgini verebiliyorsan sen harika bir annesin demektir. Dobarlan gendine gelkızlar ben depresyondayım sanırım
sürekli ağlamaklıyım
kendimi yorgun ve yetersiz hissediyorum, hem de öyle böyle değil..
kafam allak bullak.
çok üzülüyorum bebeğimin bu günlerinde böyleyim diye.
Benimki de aynı. Günde 15 saat uyumuyor. Doktora sordum. Gün içinde uyuduğu bes dklik uyku yetiyordur ona dedi .Ne alaka anlmdimBenimki de doğdu doğalı öyle malesef 10 dj 15 dk hem kendi yoruluyor uyumadigi için hem de ben
Yeni normalimiz bu değil mikızlar ben depresyondayım sanırım
sürekli ağlamaklıyım
kendimi yorgun ve yetersiz hissediyorum, hem de öyle böyle değil..
kafam allak bullak.
çok üzülüyorum bebeğimin bu günlerinde böyleyim diye.
2 görümcem var. Diğeri çok fena onu şutladım. Kayinvalide ne yapiyor? Oğluna akil vermesi şart. Bebeğimin 40 çıktığı dönem Eşimle küstük bizi 3 gün görmezlikten geldi aynı evdeydim. Hemen annesini aradim beni destekledi oğluna kızmıştı. Şu erkekleri anlamak çok zor. Sıkma canınıBenim gibi lanet gorumcesi olan var mı? Kendi kendine benle tartisiti. Kocamı da gaza getirdi. Çocuğunu görmeye bile gelmiyor.koca umurumda değil de. Çocuk baba sevgisinden eksik kalmasın derdindeyim 3 aydir
Hepsi birbirinden beter. Hepsi aynı düşüncede. Böyle bir adamla çocuk yaptığım için üzgünüm. Çocuğuma haksızlık yaptim.2 görümcem var. Diğeri çok fena onu şutladım. Kayinvalide ne yapiyor? Oğluna akil vermesi şart. Bebeğimin 40 çıktığı dönem Eşimle küstük bizi 3 gün görmezlikten geldi aynı evdeydim. Hemen annesini aradim beni destekledi oğluna kızmıştı. Şu erkekleri anlamak çok zor. Sıkma canını
pütürlü sulu kahverengi sarı cıvık kaygan hepsi normal canım kan görmediğin sürece lütfen dert etmebebeğime geçen hafta biogaia kullandık ilk defa gaz sıkışması oldu.
3.aydan sonra herkeste düzelme olur biz başa döndük sanki
biogaidan sonra kakası sulu ve kahverengi
pütür de yok artık
yaşayan oldu mu bu durumu
dün gece 1.5 a kadar uyumadı gezdirmekten kollarımız ağrıdı kendi de yoruldu. en son bi çığlık attı meğer gözünün altını yaralamış kanadı birazBenimki de aynı. Günde 15 saat uyumuyor. Doktora sordum. Gün içinde uyuduğu bes dklik uyku yetiyordur ona dedi .Ne alaka anlmdimsürekli ayakta disa dönük gezmek istiyor. Banyo yapyirdiktan sonra bile uyumuyir.Uyumadikca daha da huzursuz. Çözüm bulan beni de haberdar etsin
terbiyesizler şöyle bir ortamda kendimize bile odaklanamazken bizi ne hale sokuyorlar. ben biraz da kendi yanlışlarımla büyük olaylar çıkardım ve hepsini engelleyip sildim. ara sıra üzülüyorum ama rahat ettim. kendilerini bir şey sanıyorlar biz aile olmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz onlar ne derdindeler. hiç yalnız değilsin üç aydır ayrılma planları bile kuruyorum hatta dediğim gibi ben olmasam herkes daha mı mutlu olurdu diye bile düşünüyorum. biraz uzak durup bizi kendi halimize bırakmalılardı. yarın bir gün yine görüşmek zorunda kalsam bile artık iyi yüzümü hiç göstermeyeceğim onlara. bana ve dolayısıyla bebeğime yaşattıklarını unutmayacağım.Benim gibi lanet gorumcesi olan var mı? Kendi kendine benle tartisiti. Kocamı da gaza getirdi. Çocuğunu görmeye bile gelmiyor.koca umurumda değil de. Çocuk baba sevgisinden eksik kalmasın derdindeyim 3 aydir
Ne diyim canım işte hepimiz imtihandayız. Doğumdan sonra lahusaya biz değil eşler giriyor bence bu kesin...Hepsi birbirinden beter. Hepsi aynı düşüncede. Böyle bir adamla çocuk yaptığım için üzgünüm. Çocuğuma haksızlık yaptim.
Bende ayrılma planları kuruyorum. Ayrilinca daha iyi olacak diye dusunuyorum. Herkes boyle rahatlayacsk. Konuşmadığım için tartistti bu kez de . Resti çektim artık. Gorecez bakalım.terbiyesizler şöyle bir ortamda kendimize bile odaklanamazken bizi ne hale sokuyorlar. ben biraz da kendi yanlışlarımla büyük olaylar çıkardım ve hepsini engelleyip sildim. ara sıra üzülüyorum ama rahat ettim. kendilerini bir şey sanıyorlar biz aile olmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz onlar ne derdindeler. hiç yalnız değilsin üç aydır ayrılma planları bile kuruyorum hatta dediğim gibi ben olmasam herkes daha mı mutlu olurdu diye bile düşünüyorum. biraz uzak durup bizi kendi halimize bırakmalılardı. yarın bir gün yine görüşmek zorunda kalsam bile artık iyi yüzümü hiç göstermeyeceğim onlara. bana ve dolayısıyla bebeğime yaşattıklarını unutmayacağım.
Orası kesin. Halden anlamayan adamla olmuyormuşNe diyim canım işte hepimiz imtihandayız. Doğumdan sonra lahusaya biz değil eşler giriyor bence bu kesin...
Uykusuzluktan gözlerini ovusturuyor. Benim bazen gözünü çıkaracak diye korkuyorum. Şimdi 15 saat uyumayan 4.ayda napardün gece 1.5 a kadar uyumadı gezdirmekten kollarımız ağrıdı kendi de yoruldu. en son bi çığlık attı meğer gözünün altını yaralamış kanadı birazallahtan gözüne gelmedi. sanırım 4 ay gümbür gümbür geliyor
Cok sukur gorumcemle abla kardeş gibiyiz ama var öyleleri duyuyorum, benimde kaynanam görümcem iyi ama eltim lanet, konusmuyoruz zaten, it gibi kapinin önune geliyor it gibi gidiyor, eşinde aranızda köprü olacağına çocuğunun annesini çocuğunu terk edip gidiyor öylemi, ne diyim doğru yolu bulur insallahBenim gibi lanet gorumcesi olan var mı? Kendi kendine benle tartisiti. Kocamı da gaza getirdi. Çocuğunu görmeye bile gelmiyor.koca umurumda değil de. Çocuk baba sevgisinden eksik kalmasın derdindeyim 3 aydir
Hep mi böyleydi düzelir inşallah yuvanız kurtulurOrası kesin. Halden anlamayan adamla olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?