- 30 Mayıs 2015
- 5.220
- 12.871
- 448
- 34
geçmiş olsun yarasın kuzucuğaDün tam dört aylık olduk çarşamba günü aşıya çağırdılar damlayı da verdi o zaman bi kaç gün önce olmuş olduk aşıyı haftada Bi gün açıyorlarmış aşıyı
yaaaa ben de öyle hissediyorum çok karmaşık bu duyguBugün ek gıda için ilk alışverişi yaptım. Kaşık, tabak, önlük, meyve süzgeci vs
Çook duygulandım ayy ne ara büyüdü bunlar bu kadar
Bi yanım çok heyecanlı çok merak ediyorum yiyecek mi zevkleri ne anne dediğinde ne hissedeceğim falan…. Ama bir yandan da çoook üzülüyorum büyüdüğü için bu hallerine geri denememek kötü
Daha şimdiden ilk günlerini özlüyorum yavrum sürekli uyurdu ya vakit geçirmemişiz hiç gibi sanki…yaaaa ben de öyle hissediyorum çok karmaşık bu duyguhem ömür sayılı gün her anını görmek şahit olmak isterken hem hiç büyümesin kucağıma sığsın istiyorum
Nasıl oldu peki zamanla beslenme düzeni 6.ayda nasıl vermeye başladınızKızlar 4 aydan itibaren doyumluk değil tadımlık verebilirsiniz yoğurt veya kendi siktiginizeyve suları bağırsaklar yavaş yavaş ek gıdaya hazırlanır bu şekilde benim 3. Bebeğim elhamdülillah şuan 3,5 aylık önümüzdeki ay bnde bu şekilde yapacağım diğerlerinde böyle yapmıştım
He he dersen daha çok konuşurlar, ben yiyecek vereceğim zamanı biliyorum de sussunlarArtık bişeyler yedir diiyp duruyorlar bende He he tamam diyip geçiştiriyorum
Bazı çocuk dr lari uyku egitimine cok karsi cikiyor, sahsen benimde cok tercih edecegim bi durum degil bana hep soguk gelmiştir uyku eğitimiBebeğinin gündüz uykusu kısa olanlar mutlaka izlesin.Kim West metodu uyku eğitimi metodlarından biri.
Ikinci kez anneyim ama aralarini uzun tutunca unuttum, benim oğlum çok sıkıntı çekmeden çıkarmıştı galiba, 4 buçuk aylıktı 1 hafta arayla 2 alt dişide minik minik çıkmıştı, biz anlamamıştık bile diş çıkardığınıArkadaşlar aranızda ikinci kez anne olanlar, bebemizin diş çıkardığını nasıl anlarız? Bugün bebeğim çok huzursuzdu resmen emziği ağzına alıp alıp geri bırakıyor kaşırcasına salyası zaten durmuyor. Diş çıkarma dönemi böyle mi oluyor
Anladım canım inşallah yine anlamazsınIkinci kez anneyim ama aralarini uzun tutunca unuttum, benim oğlum çok sıkıntı çekmeden çıkarmıştı galiba, 4 buçuk aylıktı 1 hafta arayla 2 alt dişide minik minik çıkmıştı, biz anlamamıştık bile diş çıkardığını
Mukusu sormuştum ben normal demişti dr biz de gürültülü yapıyoruz ama ishal gibi demişsin onu pek bilmiyorumKızlar benim bebiş 3 gündür ishal gibi, güldür güldür şekilde yapıyor kakasini ve mukuslu, endişelenmem gerekiyormu, dr a gotursemmi. Cocuk huzursuz değil, her zamanki gibi ama kakasi bu şekilde, geçen gün dondurma yemiştim onunki zararı oldu acaba, yada gribim 3 gündür ondan olabilirmi, bilemiyorum suan
Ben uyandığı zaman videoda dediyi gibi yapıyorum,2 defa işe yaradı,uyudu bir az,ama kısa sürdü.Diğer zamanlarda bir az geçtikten sonra ağlamaya başladı.Şimdi de sizin yaptığınıza alışa bilir.O zaman da hep başında olmanız gerekir,o zaman diğer hiç bir işe vakit kalmazKızlar bugun bebiş uyuduktan sonra ayağımda yastığın üstüne koydum uyanır gibi oldukça salladım öyle öyle biraz daha uzun uykular uyutabildim. Ama bu şekilde de nereye kadar sürekli başında beklemek gerekiyorbir süre sonra daha uzun uyumaya alışır mı acaba videoda dediği gibi
Dr Osman Gönülal diyor ki,başın kontrol edemeyen,desteksiz oturmayan,siz yemek yerken yemeğe ağız açmayan bebeğe ek gida başlatmayın,ben 6.ayı bekleyeceğim.Kızlar 4 aydan itibaren doyumluk değil tadımlık verebilirsiniz yoğurt veya kendi siktiginizeyve suları bağırsaklar yavaş yavaş ek gıdaya hazırlanır bu şekilde benim 3. Bebeğim elhamdülillah şuan 3,5 aylık önümüzdeki ay bnde bu şekilde yapacağım diğerlerinde böyle yapmıştım
Evet haklısın benim kıza 25. Dakika bişeyler oluyo hep uyanıyo . Sürekli geri döndürmeye çalışıyorum mecbur bi şekilde hep yanındayım. Gerçekten hiç bi işe vaktim yok sürekli onunla ilgileniyorumBen uyandığı zaman videoda dediyi gibi yapıyorum,2 defa işe yaradı,uyudu bir az,ama kısa sürdü.Diğer zamanlarda bir az geçtikten sonra ağlamaya başladı.Şimdi de sizin yaptığınıza alışa bilir.O zaman da hep başında olmanız gerekir,o zaman diğer hiç bir işe vakit kalmaz
Bence bebeklerin bir düzeni olmalı,bunu küçükken yarata bilmek önemli,büyüdüğünde ona da, anneye de kolaylık olur.Sizin 2.bebeğiniz.Tecrübenizi paylaşır mısınız?He he dersen daha çok konuşurlar, ben yiyecek vereceğim zamanı biliyorum de sussunlar
Bazı çocuk dr lari uyku egitimine cok karsi cikiyor, sahsen benimde cok tercih edecegim bi durum degil bana hep soguk gelmiştir uyku eğitimi
Ikinci kez anneyim ama aralarini uzun tutunca unuttum, benim oğlum çok sıkıntı çekmeden çıkarmıştı galiba, 4 buçuk aylıktı 1 hafta arayla 2 alt dişide minik minik çıkmıştı, biz anlamamıştık bile diş çıkardığını
Bende 6. Ayı bekleyeceğim. Doktorların bir bildiği var sonuçta.Dr Osman Gönülal diyor ki,başın kontrol edemeyen,desteksiz oturmayan,siz yemek yerken yemeğe ağız açmayan bebeğe ek gida başlatmayın,ben 6.ayı bekleyeceğim.
Ben düzen felan yapmadım, akışına bırakıyorum, bi zararinida görmedimBence bebeklerin bir düzeni olmalı,bunu küçükken yarata bilmek önemli,büyüdüğünde ona da, anneye de kolaylık olur.Sizin 2.bebeğiniz.Tecrübenizi paylaşır mısınız?
Ne zaman oluşuyor o düzen?Oğlunuzda gündüz uykuları nasıldı?Kızınızda nasıl?Ben düzen felan yapmadım, akışına bırakıyorum, bi zararinida görmedimbi zaman sonra kendi düzenlerini olusturuyorlar zaten
Benimki de doğdu doğalı öyle malesef 10 dj 15 dk hem kendi yoruluyor uyumadigi için hem de benKızlar çok yoruldum inanın bu kız hiç uyumuyor 20 dakika 25 dakika en fazla ne oldu anlamıyorum. Zaten çok uzun uyumazdı ama en azından bir kere falan 1 saati geçerdi uyuduğu . Çok yoruldum… neden uyumuyor acaba. Rota aşısı olduk 15inde acaba ondan mı bir derdi var. Hafif ishal ve arada kusuyor 2 gündür. Ama rota aşısının etkisi bu kadar zaman sonra çıkar mı? Valla çok korkuyorum böyle olucak sürekli diye. Gündüz uykularını nasıl düzelticem bilmiyorumağlamaktan da mahvoldum bugun çok moralim bozuk
6 7 kere kalkıyor ama dediğin gibi emip yatıyor ama sabah ve her gün 6bucuk 7aradi uyaniyo gözü açık. almayınca agulayip ağlıyor oynasmak istiyor gündüz de 10 15 dklikuykulari var malesef çalışan da bı anneyim ve 5 yaşında bi kizim var uykusuzluktan git gel yapmaktan bitmek uzereyimBizim geceler de öyle en az 3-4 kere uyanıyoruz. Ama tabi emip uyuduğu için fazla zorlanmıyorum . Allah beterinden korusun gene dinleniyorum gece. Yoksa napardım bilmem. Valla gündüz sürekli oyalamaya çalışmaktan yoruldumağlayınca cinlerim tepeme çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?