- 28 Eylül 2022
- 479
- 466
- 33
- 35
Bende öyleCok kapsamli değil ara sira veriyorum cok az
Sesleri 1-1,5 aylıkken duyuyordum, sonra kesildi. Bir kaç gün oldu tekrar başlayalı. Ben de bıraktım. Artık nasıl isterse öyle davranıyorumSesler yeni mi gelmeye başladı bizim hep geliyordu, Osman gönülal normal kemiklerin arasındaki boşluktan geliyor demişti bi videosunda, benimki de memede uyuyor bırakınca uyanıyor kucağımda uyuya kalıyor ben de kıyamadığımdan duruyorum öyle, bir tek gece uykusunda emzirip yatağına koyunca uyuyor allahtan, ben ne denediysem olmuyor artık zamana bıraktım her şeyi, emerken de artık oturmaya çalışıyor memeyi bırakıp sonra seviniyor huyları sürekli değişiyor, 4. Ay atağından sonra eskiden uyuduğu yöntemlerle uyumayı bırakabilirlermiş diye okumuştum bi yerde
Her an her dakika emmek istiyor. 1 saat önce emzirdim dışarı çıkacağım için , şimdi deniz manzarası ile o süt keyfi ben çay keyfi yapıyoruz araba içindegece uykuları bozulan arkadaşlar bebekleriniz her uyandığında emmek istiyo mu emziriyor musunuz?
2,3 gündür bnm oğlum da aynı uykuları berbat oldu. Doktoru diş çıkarmaya başladığını söyledi. Alt damağı kontrol edin bence beyazlık varsa dişler gelmeye hazırlanıyor olabilir.Bugün uyku konusunda benziyoruz. Doğdu doğalı düzenli uyuyan çocuk bugün naparsam yapayım uykuya geçemiyor, daha doğrusu uykuya geçiyor 5 dk sonra ağlayarak geri uyanıyor nesi var anlamadım
Burnu tıkalı olduğunda zor emebilir, ben sağ tarafımda daha rahat emziriyorum ben rahat olunca o da daha kolay emiyor ya da süt akışı daha az olduğu için olabilir o memedeArkadaşlar 4 aylik oğlum gogsumun birini emmek istenior sebebi ne olabilir ya birde memeyi bazen zor emiyor
Benim oğlum da öyle emmek istemediği göğsümü uyku arasında veriyorumArkadaşlar 4 aylik oğlum gogsumun birini emmek istenior sebebi ne olabilir ya birde memeyi bazen zor emiyor
2 damla kullanıyorum doktorumuz öyle söyledi hatta alirken eczaci da günde 2 damla dedi. Şimdi yazinizi görünce şaşırdım.Bestiron damla kullananlar kilo başına 1 damla mi kullanıyorsunuz? Kilo başına 1 mg olması gerekiyormuş ben 7 damla damlatıyordum ama 17 18 olması gerekiyormuş, her Demir ilacının mg değeri 1 damlada aynı değilmiş
benmki de öyle ama bende o memede uç yok ve süt çok az sağımlarla arttırmaya çalışıyorumArkadaşlar 4 aylik oğlum gogsumun birini emmek istenior sebebi ne olabilir ya birde memeyi bazen zor emiyor
Mamada alsa çok erken degilmi, birde başka dr a mi danışsan acabaDoktorum 17 haftalık olunca baslamami söyledi senin ne güzel anne sütü alıyor benim almıyor mama iciyor
Ben kundakciyim,kundakla ama yarım kundak ayaklari serbest, tıngır tıngır salla, benimki uykusu gelince beşiğine bakıp ıııı ıı ıh diyor. Emziriyorum gazini çıkarıyorum, altına bakıyorum, beşiğine sarıyorum, tabi bunları bin panik yapmıyorum sakin sakin, bazen hafif şarkı söyleyerek bazen kızımla konuşarak, sakalasarak yapıyorum ki oda paniklemiyor. Ih mıh edecek olursa nooldu kız niye agliyon seeeen diyorum yüzüme bakıp gülüyor. Eskisi gibi çok ağlayan bi bebek degil, cunku sinirlenip çatlayacak kadar bile ağlasa gülen gözlerle baktım sakin sakin konuştum hep oda zaman içinde sakinleşti.benimki en fazla 10 dk duruyor memede. o yüzden bilemedim ne yapmalı canım. başka uyutma yöntemleri bulmalıyız bir yerde yanlış yapıyoruztecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim
Sut için kuru incir, duş almak ve yeni kesfim köme çok iyi geliyor, Zile de köme diyorlar ama diğer şehirlerde cevizli sucuk deniyor, geçen eşime hediye etmiş biri biraz yedim yattim göğüslerim dolmuştu iyiceBen rota asisi 1 ci dozu yaptırdıktan sonra bebeğinin kakasi mukuslu ve ara
Da kanli gelmeye başladı doktora gittik yumurta alerjisi çıktı 2 ci dozu yaptirmakta kararsızım rota asisi alerjik bebeklerin alerjisini tetikliyormus.
Birde süt artiran neler var bana yazarsanız sevinirim
Ben baby turco ile başladım çok memnundum, uygun fiyata goon buldum ondan da memnun kaldım, 3 numara kullanıyorum 4 aylık aşısında 6 buçuk kiloydu kızım gayette tasirmiyor geniş bir bezBebek bezi için yorumlar yapılmış, ben organik diye sleepy kullanıyordum doğduğundan beri, ama bir kaç kez taşırdı. Goonun memnuniyet oranı yüksek . Kullanan anneler taşma yaşadınız mı?
Kuru incir, cevizli sucuk ve dus çok iyi geliyor banaKuru incir bana iyi geliyor
Benim kızım bizi inceleme aşamasında, biz yerken napiyor diye bize bakiyor oyle, yesil biber veriyorum eline, bi yuzune sürüyor sonra agzini tutturuyor, kiyir kıyır dislerine sürüyor, damak sertleşmiş cikar yakinda dişi, biberde iyi geliyorBen 6aylik olmasını bekliyorum. Osman hoca ek gıda için de ağzına yaklastiridiginiz da ağzına almak istiyor mu diye kriter de soylemisti. Şimdi her şeyi ağzına götüren bebek yiyecekler de öyle bir şey yapmiyor
Ben ben ben dogdugu andan itibaren baby turco kullandım, hamileyken ikincisi 1 tl kampanyasından almıştım tesadüfen ama dokusu çok hoşuma gitti hiçte pişik yapmadı, ama baby turconun sorunu yapi olarak diğer bezlerden küçük, yani 2 numara 1 numara kadar, 3 numara 2 numara kadar o yüzden taşma yapıyor, geçen bi akrabamızın 1 buçuk yaşında çocuğuyla geldi elinde baby turco bez 5 numara goon un 3 numarasıyla hemen hemen aynı boyutta, 1 beden büyük al öyle dene, ben şuan goon aldım kampanyadan yine o da çok güzel ama Önlem tavsiye etmiyorum çok sert kazık gibi çocuğumun popisini pişik yaptıBebek bezi meselesine yetişebildim mi bilmiyorum ama benim de bir sorum olacak
Doğduğundan beri baby turco kullanıyorum ve kalitesinden yumuşaklığından falan gayet memnunum ve tabi biraz da maliyet olarak diğerlerinden uyguna geliyor. Amma velakin; sürekli kaka taşırma sorunumuz var. Kızım doğduğundan beri mutlaka her gün 2-3 defa kaka yapıyor yapmadığı gün hiç olmadı. Ben hep çok kaka yapmasına bağlıyordum ama bu ara acaba bezden mi diye düşünmeye başladım. Çişte öyle bi sıkıntı yok. Bezin küçük ya da büyük gelmediğine de eminim. Cırtlar üst üste geliyor. Baby turco kullanan varsa yorum yapabilir mi
Sağlık ocaginin verdigi kan damlasının pratik damlamasını söylüyorum canım, eğdin bi damla düştü geri çek tut ve tekrar eğ bi damla daha düşer tekrar dik tut sonra tekrar eğ, zor görünüyor ama kolay elin alışır zamanla, her damlada dik tut eğ hızlı hızlı, bi kere ağzına eğer beklersen damlamazSağlık ocağının verdiği Demir ilacını değiştireceğim
Bebeğe verene kadar canım çıkıyor her yer batıyo
Ocean marka iyi mi? Pompası varmış onun sanırım
Bir de kırmızı olmayanları da varmış diş için daha iyi ocean ne renk kullanan varsa
Ben tam anlamıyla yedirmiyorum sadece diline sürüp tattırıyorum çay kaşığının ucu kadar aşina olsun die
İlk bi yüzünü ekşitti sonra verince yapmadı bidaha öyle mandalinadan pek hoşlanmadık azıcık suyunu diline deydirdim yüzünü buruşturup istemedi zorlamadım bidaha da daha sonra tekrar denerim die biraz yoğurttan gidiyorum ben alışsın yoğurt önemli die üç gündür tattırıyorum herhangi bir alerjik belirtide yaşamadıkNe bileyim ben yine de bekleyim diye düşünüyorum. Nasıl tepki veriyor yoğurda filan
Ben başlamadım 6 aylik olunca baslacam insallahKızlar tadımlara başladınız mı? Ben ufaktan başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?