2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar kızımın iftarında idrar gibi koku hiç almazdım. Son 2 gündür normal idrar kokusu almaya başladım. Herhalde büyüyor diye düşündüm. Bugün sarı şeffaf akıntı gelmiş az şekilde normal mi bu? Sizden böyle bir şey geldi mi hiç?

Sesleri 1-1,5 aylıkken duyuyordum, sonra kesildi. Bir kaç gün oldu tekrar başlayalı. Ben de bıraktım. Artık nasıl isterse öyle davranıyorum

gece uykuları bozulan arkadaşlar bebekleriniz her uyandığında emmek istiyo mu emziriyor musunuz?
Her an her dakika emmek istiyor. 1 saat önce emzirdim dışarı çıkacağım için , şimdi deniz manzarası ile o süt keyfi ben çay keyfi yapıyoruz araba içinde , ( niyetim market gezip yürüyüş yapmaktı )

Bugün uyku konusunda benziyoruz. Doğdu doğalı düzenli uyuyan çocuk bugün naparsam yapayım uykuya geçemiyor, daha doğrusu uykuya geçiyor 5 dk sonra ağlayarak geri uyanıyor nesi var anlamadım
2,3 gündür bnm oğlum da aynı uykuları berbat oldu. Doktoru diş çıkarmaya başladığını söyledi. Alt damağı kontrol edin bence beyazlık varsa dişler gelmeye hazırlanıyor olabilir.

Arkadaşlar 4 aylik oğlum gogsumun birini emmek istenior sebebi ne olabilir ya birde memeyi bazen zor emiyor

Arkadaşlar 4 aylik oğlum gogsumun birini emmek istenior sebebi ne olabilir ya birde memeyi bazen zor emiyor
Burnu tıkalı olduğunda zor emebilir, ben sağ tarafımda daha rahat emziriyorum ben rahat olunca o da daha kolay emiyor ya da süt akışı daha az olduğu için olabilir o memede

Bestiron damla kullananlar kilo başına 1 damla mi kullanıyorsunuz? Kilo başına 1 mg olması gerekiyormuş ben 7 damla damlatıyordum ama 17 18 olması gerekiyormuş, her Demir ilacının mg değeri 1 damlada aynı değilmiş

2 damla kullanıyorum doktorumuz öyle söyledi hatta alirken eczaci da günde 2 damla dedi. Şimdi yazinizi görünce şaşırdım.

benimki en fazla 10 dk duruyor memede. o yüzden bilemedim ne yapmalı canım. başka uyutma yöntemleri bulmalıyız bir yerde yanlış yapıyoruz tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim
Ben kundakciyim,kundakla ama yarım kundak ayaklari serbest, tıngır tıngır salla, benimki uykusu gelince beşiğine bakıp ıııı ıı ıh diyor. Emziriyorum gazini çıkarıyorum, altına bakıyorum, beşiğine sarıyorum, tabi bunları bin panik yapmıyorum sakin sakin, bazen hafif şarkı söyleyerek bazen kızımla konuşarak, sakalasarak yapıyorum ki oda paniklemiyor. Ih mıh edecek olursa nooldu kız niye agliyon seeeen diyorum yüzüme bakıp gülüyor. Eskisi gibi çok ağlayan bi bebek degil, cunku sinirlenip çatlayacak kadar bile ağlasa gülen gözlerle baktım sakin sakin konuştum hep oda zaman içinde sakinleşti.

Sut için kuru incir, duş almak ve yeni kesfim köme çok iyi geliyor, Zile de köme diyorlar ama diğer şehirlerde cevizli sucuk deniyor, geçen eşime hediye etmiş biri biraz yedim yattim göğüslerim dolmuştu iyice

Bebek bezi için yorumlar yapılmış, ben organik diye sleepy kullanıyordum doğduğundan beri, ama bir kaç kez taşırdı. Goonun memnuniyet oranı yüksek . Kullanan anneler taşma yaşadınız mı?
Ben baby turco ile başladım çok memnundum, uygun fiyata goon buldum ondan da memnun kaldım, 3 numara kullanıyorum 4 aylık aşısında 6 buçuk kiloydu kızım gayette tasirmiyor geniş bir bez
Kuru incir bana iyi geliyor
Kuru incir, cevizli sucuk ve dus çok iyi geliyor bana
Benim kızım bizi inceleme aşamasında, biz yerken napiyor diye bize bakiyor oyle, yesil biber veriyorum eline, bi yuzune sürüyor sonra agzini tutturuyor, kiyir kıyır dislerine sürüyor, damak sertleşmiş cikar yakinda dişi, biberde iyi geliyor
Ben ben ben dogdugu andan itibaren baby turco kullandım, hamileyken ikincisi 1 tl kampanyasından almıştım tesadüfen ama dokusu çok hoşuma gitti hiçte pişik yapmadı, ama baby turconun sorunu yapi olarak diğer bezlerden küçük, yani 2 numara 1 numara kadar, 3 numara 2 numara kadar o yüzden taşma yapıyor, geçen bi akrabamızın 1 buçuk yaşında çocuğuyla geldi elinde baby turco bez 5 numara goon un 3 numarasıyla hemen hemen aynı boyutta, 1 beden büyük al öyle dene, ben şuan goon aldım kampanyadan yine o da çok güzel ama Önlem tavsiye etmiyorum çok sert kazık gibi çocuğumun popisini pişik yaptı

Sağlık ocaginin verdigi kan damlasının pratik damlamasını söylüyorum canım, eğdin bi damla düştü geri çek tut ve tekrar eğ bi damla daha düşer tekrar dik tut sonra tekrar eğ, zor görünüyor ama kolay elin alışır zamanla, her damlada dik tut eğ hızlı hızlı, bi kere ağzına eğer beklersen damlamaz

Ne bileyim ben yine de bekleyim diye düşünüyorum. Nasıl tepki veriyor yoğurda filan
İlk bi yüzünü ekşitti sonra verince yapmadı bidaha öyle mandalinadan pek hoşlanmadık azıcık suyunu diline deydirdim yüzünü buruşturup istemedi zorlamadım bidaha da daha sonra tekrar denerim die biraz yoğurttan gidiyorum ben alışsın yoğurt önemli die üç gündür tattırıyorum herhangi bir alerjik belirtide yaşamadık

Kizlar demir damlasini bu ayın 13unde kullanmaya başladık en son salı günü kakasini yaptı bugun de yapmazsa 3. Gün olacak. Her gün hatta hemen hemen her bezinde kaka olunca biraz bocaladim bisey yapmam lazim mi sizce bestiron kullanıyorum damla olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…