- 30 Mayıs 2015
- 5.216
- 12.861
- 448
- 34
benimki de 30 dk önce uyudu offf bu uykuları ne olacak böyle hiç bilmiyorum@hk
Ay evet benimki de 30 dk oluyor uyuyalı , inşallah geçicidirbenimki de 30 dk önce uyudu offf bu uykuları ne olacak böyle hiç bilmiyorum@hk
benimki en fazla 10 dk duruyor memede. o yüzden bilemedim ne yapmalı canım. başka uyutma yöntemleri bulmalıyız bir yerde yanlış yapıyoruzAy evet benimki de 30 dk oluyor uyuyalı , inşallah geçicidir
Sağlık ocağının verdiğinin tasarımını kim yapmış ya insan ona bi pompa koyar. Bebeğin ağzına damlatana kadar her yer batıyo benimki kaşıkla da versem çıkarıyo mecbur damlatmam lazımben ocean kullanıyorum ucu pompalı direkt ağzına sıkıyorum. beyaz renk tadı da çok güzelpahalı ama. 230 a almıştık
Çevreye ilgisi artmıştır, benimki de hiç memeden ayrılmak istemiyor. Sürekli ağzında tutmak istiyor. Sağı solu izlemek için saniyelik bırakıyor, sonra tekrar ağzında tutuyor . Emzik yerine kullanıyor..Hiç emmek istemiyor gerçekten emzirmeye çalışmaktan çok yoruluyorum üzülüyorum hem de biraz da sinir oluyorum
Benimki hep mukusludu. Fark var mı bilemedim. Sanki bende dereotu arttırdı sütü gibi hissetmistimBen rota asisi 1 ci dozu yaptırdıktan sonra bebeğinin kakasi mukuslu ve ara
Da kanli gelmeye başladı doktora gittik yumurta alerjisi çıktı 2 ci dozu yaptirmakta kararsızım rota asisi alerjik bebeklerin alerjisini tetikliyormus.
Birde süt artiran neler var bana yazarsanız sevinirim
Sleepy natural kullanıyorum bebeğim kaka yaptığında yandan sizdiriyordu arada denemek amaçlı goon sari paketinden aldim çok daha iyi bir bez beden olarak daha büyük iki markada da 4 numara kullanıyorum hatta sleepynin 4 numarası hafif dar gelmeye başlamıştı goon alirim artik hep hem iz de yapmıyor.Bebek bezi için yorumlar yapılmış, ben organik diye sleepy kullanıyordum doğduğundan beri, ama bir kaç kez taşırdı. Goonun memnuniyet oranı yüksek . Kullanan anneler taşma yaşadınız mı?
Mavi paket. Bebeğim şu an 7.6 kilo. 4 numara kullanıyorum.Goon hangi paket acaba? Sarı mı mavi mi? Bir de bebeğiniz kaç kilo kaç numara alıyorsunuz?
Ben de ocean alicam sanirim. Bi deneyeyim yarın bakalım nasıl olacak.ben ocean kullanıyorum ucu pompalı direkt ağzına sıkıyorum. beyaz renk tadı da çok güzelpahalı ama. 230 a almıştık
Ben daha başlamadım, yeni verdi sağlık ocağı.Sağlık ocağının verdiğinin tasarımını kim yapmış ya insan ona bi pompa koyar. Bebeğin ağzına damlatana kadar her yer batıyo benimki kaşıkla da versem çıkarıyo mecbur damlatmam lazım
Beyaz renk olması çok önemliymiş, o damlanın d vitamini de güzelmiş ama rengini bilmiyordum ona geçeyim hemen çok sağol
Goonda taşma yaşamadım ben ve çok beğeniyorum. Bundan sonra hep goon alırım sanırım.Bebek bezi için yorumlar yapılmış, ben organik diye sleepy kullanıyordum doğduğundan beri, ama bir kaç kez taşırdı. Goonun memnuniyet oranı yüksek . Kullanan anneler taşma yaşadınız mı?
Valla benim beceriksizliğim de olabilir ama ben her yeri batırıyorum. Bebeğim ağzını kapatıyo ondan 4 damla gelene kadar ohooBen de ocean alicam sanirim. Bi deneyeyim yarın bakalım nasıl olacak.
Dişlerinin kararmasini hiç istemiyorum özellikle.
Ben daha başlamadım, yeni verdi sağlık ocağı.
Hemşire bundaki demir oranı daha yüksek başka markalardan dedi.
Dişlerde kararma yapmaması için de geriye doğru damlatın dedi ama damlatmak zaten zor, bir de yorumlarda okuduğum kararma olayı ve şimdi de senin dediğin durumdan sonra ocean alabilirim.
Goonda taşma yaşamadım ben ve çok beğeniyorum. Bundan sonra hep goon alırım sanırım.
Bebeğimi çok fazla kucaklarsam sırtımda ağrı oluyor önceden böyle bi problemim yoktu ama sürekli de 5 kilo taşımıyordumMerhaba haziran anneleri sezeryanla dogum yapanlar epidural anesteziyle olanlar sirt yada kol ağrılarınız varmi?
Benim 15 gune yakin agrilarim var özellikle sol taraf agriyor sağ tarafında agri yok
Bende bebegimi cok taşıyorum ama ondan olduğunu sanmıyorum ik taraf ağrıda oyle derdim ama tek taraf agriyorBebeğimi çok fazla kucaklarsam sırtımda ağrı oluyor önceden böyle bi problemim yoktu ama sürekli de 5 kilo taşımıyordumbilmiyorum sezaryen kaynaklı mı
Sağlık bakanlığı 3. Aydan itibaren göz muayenesi istiyor. Ben 3. ayında muayeneye götürdümDoktorum bana 4 aylıkken göz muayenesi yazmış ben hala götürmedim
Götüren var mı? 4. Ayda mı olmalı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?