2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
saglik ocagi verdi dun bana kararsizim verip vermemekle
kabızlıkta yapıyormuş kan ilaci

Kan ilacı olarak kabızlık yapmayan hangisi acaba ? Biz zaten 1 hafta geçiyor tuvalete çıkmasi.. Kan ilacına başlarsak düşünemiyorum hangisini alıp kullansam düşünüyorum.

Bebeği benimki gibi gibi uyurken sıçrayan var mı? Hiç sırt üstü ya da yan yatıramıyorum hep sıçrıyo düşecek gibi. Uyandırıyor kendini. Mecbur yüz üstü yatırıyorum. Ya da sırt üstü yatarsa yanında durup ellerini tutuyorum.

Benimki ağzına bi kere geldi mi hemen kapatıyo sıkıntı orda bir de önlükleri hep kıpkırmızı oldu çıkmadı lekesi nasıl çıkar acaba bilen var mı?

Kızlar sizin bebekler göz teması kuruyor mu ya? Benimki çok az kuruyo böyle 3-5 saniye uzun uzun bakmıyo hiç

Kızlar bir de sağlık ocağının verdiği Demir 4 damlaydı
Eşim şimdi ocean almış Demir olarak. Günde 10 damla demişler çok değil mi?

Akıntı küçükken oluyor mu ya. Bir doktora sorsan keske

Benimki ağzına bi kere geldi mi hemen kapatıyo sıkıntı orda bir de önlükleri hep kıpkırmızı oldu çıkmadı lekesi nasıl çıkar acaba bilen var mı?
Valla bilmiyorum bulaşık deterjaniyla citileyip at makineye belki çıkar, boynuna peçete köy verirken damlayi

Eksi mandalina mi ki. kakada var mı degisiklik

Kızlar sizin bebekler göz teması kuruyor mu ya? Benimki çok az kuruyo böyle 3-5 saniye uzun uzun bakmıyo hiç
Benim kızım kuruyor hatta çok seviniyor onunla göz göze gelip sevince, ellerini yumruk yapıp cilveleniyor, gözü hp uzerimizde

Canım benimki sadece akşam 10da uyuyor onun dışında bazen sicriyor. Bu arada Sünneti sorunlu olan senin bebegin miydi

Ben 6 aydan önce taraftar değilim em gıdaya ama geçen dayanamadım karpuz tuttum ağzına, profesyonelmisin mübarek nasıl hoşuna gitti, birde eline yeşil biber veriyorum bi iki denemede ağzını buluyor, hem oyalanıyor hem dislerini kasiyor

Kızlar bir de sağlık ocağının verdiği Demir 4 damlaydı
Eşim şimdi ocean almış Demir olarak. Günde 10 damla demişler çok değil mi?
Sağlık ocağınn verdiği nasıl 4 damla oluyor bana kilo başı bir damla vereceksin demişti. Hoş kullanmadım da başka marka kullanıyorum

Benim kızım kuruyor hatta çok seviniyor onunla göz göze gelip sevince, ellerini yumruk yapıp cilveleniyor, gözü hp uzerimizde
Öyle oyun oynarken bakıyor benimki de ama seslenince falan 3 saniye bakıyor sonra hoop gözü başka yerlerde
Şu göz teması olayı beni çok korkutuyo da sürekli aklım o kısımda

Ben sağlık ocagindan hiç almadım doktora sordum bestiron damla dedi aldim ama işte hala kakasini yapmadi
10 gune kadar yapmaması normal
benim gecen ay 11 gün olmustu kakası yapmadi
acile goturdum ikinci fitilden sonra yapti

Sağlık ocağınn verdiği nasıl 4 damla oluyor bana kilo başı bir damla vereceksin demişti. Hoş kullanmadım da başka marka kullanıyorum
Bana eczacı öyle yazmış, her gün 4 damla diye ben de öyle kullanıyodum daha doğrusu kullanamıyordum
Şimdiki de kilo başı 2 damla demiş ocean için
Anlamadım ki herkes ayrı mı bi şey söylüyo
Ben kilo başı 1 damla verdim az önce

Bilmiyorum canım bana öyle söylemişti hemşire. Bestiron marka kullanıyorum kilo başı bir damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…