2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    202
Doktorum bana 4 aylıkken göz muayenesi yazmış ben hala götürmedim
Götüren var mı? 4. Ayda mı olmalı gerçekten
bugün 4.5 aylık oldu bebiş rapor almam gerekiyordu gitmişken bebişi de kontrol ettireyim dedim hiç bahsetmedi

Doktorum bana 4 aylıkken göz muayenesi yazmış ben hala götürmedim
Götüren var mı? 4. Ayda mı olmalı gerçekten
Biz geçen ay götürdük göz için. Basit bir muayene.

Demir için de önce deneyip sonra karar vericem bakalım. Elimdeki pompalardan birini temizleyip deneyebilirim. Ya da çay kasigina koyup denerim belki olur mu bakalım.

Kuru incir bana iyi geliyor

Bugün uyku konusunda benziyoruz. Doğdu doğalı düzenli uyuyan çocuk bugün naparsam yapayım uykuya geçemiyor, daha doğrusu uykuya geçiyor 5 dk sonra ağlayarak geri uyanıyor nesi var anlamadım

Ben tam anlamıyla yedirmiyorum sadece diline sürüp tattırıyorum çay kaşığının ucu kadar aşina olsun die

Bugün uyku konusunda benziyoruz. Doğdu doğalı düzenli uyuyan çocuk bugün naparsam yapayım uykuya geçemiyor, daha doğrusu uykuya geçiyor 5 dk sonra ağlayarak geri uyanıyor nesi var anlamadım
ay inşallah ataktır ve bugün hemencecik geçer

büyüme atağından olabilir biz aşıları yaptırmadık doktorun önerisiyle ona rağmen gece uykularımız bozuldu

4 ay atağı daha zormuş. Her geçen gün ne oluyor buna diyorum. Uyku reddi uyumak istemiyor, yatmak istemiyor, kucakta istemiyor.. Valla ne yapacağıma şaşırdım.

Bebek bezi meselesine yetişebildim mi bilmiyorum ama benim de bir sorum olacak
Doğduğundan beri baby turco kullanıyorum ve kalitesinden yumuşaklığından falan gayet memnunum ve tabi biraz da maliyet olarak diğerlerinden uyguna geliyor. Amma velakin; sürekli kaka taşırma sorunumuz var. Kızım doğduğundan beri mutlaka her gün 2-3 defa kaka yapıyor yapmadığı gün hiç olmadı. Ben hep çok kaka yapmasına bağlıyordum ama bu ara acaba bezden mi diye düşünmeye başladım. Çişte öyle bi sıkıntı yok. Bezin küçük ya da büyük gelmediğine de eminim. Cırtlar üst üste geliyor. Baby turco kullanan varsa yorum yapabilir mi

Sesler yeni mi gelmeye başladı bizim hep geliyordu, Osman gönülal normal kemiklerin arasındaki boşluktan geliyor demişti bi videosunda, benimki de memede uyuyor bırakınca uyanıyor kucağımda uyuya kalıyor ben de kıyamadığımdan duruyorum öyle, bir tek gece uykusunda emzirip yatağına koyunca uyuyor allahtan, ben ne denediysem olmuyor artık zamana bıraktım her şeyi, emerken de artık oturmaya çalışıyor memeyi bırakıp sonra seviniyor huyları sürekli değişiyor, 4. Ay atağından sonra eskiden uyuduğu yöntemlerle uyumayı bırakabilirlermiş diye okumuştum bi yerde

Eğer çok kaka yapıyorsa bizim Prima ve sleepy bio naturalden de taşıyor üstten yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…