- 30 Mayıs 2015
- 5.215
- 12.861
- 448
- 34
benimki bu hafta 2 günde 1 yapıyor. ondan önce neredeyse her gün günde 1-2 defa yapıyorduKizlar demir damlasini bu ayın 13unde kullanmaya başladık en son salı günü kakasini yaptı bugun de yapmazsa 3. Gün olacak. Her gün hatta hemen hemen her bezinde kaka olunca biraz bocaladim bisey yapmam lazim mi sizce bestiron kullanıyorum damla olarak.
yaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah kolaylıkla çıkarır kuzucukKızlar bebeğinin dişi çıkan var mı?
Bizimki bu sabah birden patlattı
Daha önce yazmıştım buraya ben 4,5 aylıkken çıkarmışım diye kızım da 4,5 aylıkken patlatmış oldu çok huysuz çok ağrısı var sabah biraz parol verdim ama zorlayacak gibi
Teşekkür ederiiiz inşallahyaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah kolaylıkla çıkarır kuzucuk
kuruyor hatta artık oyun oynayabiliyorum bazı saçma şeylere kahkaha atıyor. başka eşyalara dikkatli bakıyor mu?Kızlar sizin bebekler göz teması kuruyor mu ya? Benimki çok az kuruyo böyle 3-5 saniye uzun uzun bakmıyo hiç
doktor benimkinin de ağzına baktı ama bi şey demedi yaaa korkuyorum dişten2,3 gündür bnm oğlum da aynı uykuları berbat oldu. Doktoru diş çıkarmaya başladığını söyledi. Alt damağı kontrol edin bence beyazlık varsa dişler gelmeye hazırlanıyor olabilir.
ay ben korkuyorum yaaaa sizin nasıldı zehir oldu mu gerçektenTeşekkür ederiiiz inşallahbundan sonra patır patır gelir arkası ikisi birden patlamış zaten Allah yardımcımız olsun
Fonda zehir oluyor geceleeer çalıyor
Benimki de çıkarmaya başladı. Aşırı huzursuz. Dün gece saat bası uyandı hala daha diş yok.Kızlar bebeğinin dişi çıkan var mı?
Bizimki bu sabah birden patlattı
Daha önce yazmıştım buraya ben 4,5 aylıkken çıkarmışım diye kızım da 4,5 aylıkken patlatmış oldu çok huysuz çok ağrısı var sabah biraz parol verdim ama zorlayacak gibi
Evet benim bebeğimin sünnetiydi. Önümüzdeki çarşamba prof, cocuk cerrahına götürecegimCanım benimki sadece akşam 10da uyuyor onun dışında bazen sicriyor. Bu arada Sünneti sorunlu olan senin bebegin miydi
Evet oyuncaklarıyla oynuyor eline alıp bakıyorkuruyor hatta artık oyun oynayabiliyorum bazı saçma şeylere kahkaha atıyor. başka eşyalara dikkatli bakıyor mu?
Yok olmuyordu hiç sağlık ocağındaki doktor muayene etti. Özel bölgesinin alt kısımda kızarıkl gördü hijyene dikkat et dedi. O yapabilir yine de sen buraya idrar numunesi getir bir de orda görelim dedi. Bunlar büyüdükçe sorunlar da çıkıyor.Akıntı küçükken oluyor mu ya. Bir doktora sorsan keske
İlla bir kilo alacak diye bişey yok 500 gr ve üzeri alıyorsa doyuyor kabul ediyorlarAnneler bebekler her ay 1 kilo alır mı.
Her ay 1 kilo alması lazım mı?
Sizinkiler ortalama kaç kilo aldı?
Yazabilir misiniz?
Yenidoğan:
1.ay
2.ay.
3.ay.
4.ay.
Kilolarını. Bı ortalama bilmek istiyorum. Mamaya başlamak istemiyorum. Ortalamanın icindeysek
En az 500 gr alıyosa artık yeterli bebek büyüdükçe hareketlendiği için kilo alımı ilk aylardaki gibi çok olmicak artıkAnneler bebekler her ay 1 kilo alır mı.
Yazabilir misiniz?
Yenidoğan:
1.ay
2.ay.
3.ay.
4.ay.
Kilolarını. Bı ortalama bilmek istiyorum. Mamaya başlamak istemiyorum. Ortalamanın icindeysek
o zaman sorun olmaz canım hareketli diye bakışmıyordur benceEvet oyuncaklarıyla oynuyor eline alıp bakıyor
Babasıyla bakışıyormuş uzun uzun eşim öyle diyor ama benleyken uzun bakışmamız olmuyo hiç
Öyle oyun oynarken bakıp gülüyo ama gözünü hemen gözümden kaçırıyo
3650Anneler bebekler her ay 1 kilo alır mı.
Yazabilir misiniz?
Yenidoğan:
1.ay
2.ay.
3.ay.
4.ay.
Merhaba diş çıkaracağını nereden anlıyorsunuz? Benim bebeğim tam 4 aylık 2 gündür aşırı huysuz sürekli ağlıyorBenimki de çıkarmaya başladı. Aşırı huzursuz. Dün gece saat bası uyandı hala daha diş yok.
Benimki de 2-3 gündür bi tuhafHanımlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün. Bu zamana kadar çok huzurlu bir bebekti hiç ağlamazdı. 2 3 gündür aşırı huzursuz devamlı ağlama halinde hatta bazen susturamıyoruz kucakta bile susmuyor çok ağlıyor bir yeri ağrıyor gibi yarın doktora götüreceğim artık o derece. Gece deliksiz uyurdu şimdi sürekli ağlayarak uyanıyor. Uyurken de rahat değil. Doktora götüreceğim ama sizlere de sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?