2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
benimki bu hafta 2 günde 1 yapıyor. ondan önce neredeyse her gün günde 1-2 defa yapıyordu

yaaaa hayırlı uğurlu olsun inşallah kolaylıkla çıkarır kuzucuk

Kızlar sizin bebekler göz teması kuruyor mu ya? Benimki çok az kuruyo böyle 3-5 saniye uzun uzun bakmıyo hiç
kuruyor hatta artık oyun oynayabiliyorum bazı saçma şeylere kahkaha atıyor. başka eşyalara dikkatli bakıyor mu?

2,3 gündür bnm oğlum da aynı uykuları berbat oldu. Doktoru diş çıkarmaya başladığını söyledi. Alt damağı kontrol edin bence beyazlık varsa dişler gelmeye hazırlanıyor olabilir.
doktor benimkinin de ağzına baktı ama bi şey demedi yaaa korkuyorum dişten

Teşekkür ederiiiz inşallah bundan sonra patır patır gelir arkası ikisi birden patlamış zaten Allah yardımcımız olsun
Fonda zehir oluyor geceleeer çalıyor
ay ben korkuyorum yaaaa sizin nasıldı zehir oldu mu gerçekten offf zor bi süreç bebişlere de kıyamıyorum canları acıyordur

Benimki de çıkarmaya başladı. Aşırı huzursuz. Dün gece saat bası uyandı hala daha diş yok.

kuruyor hatta artık oyun oynayabiliyorum bazı saçma şeylere kahkaha atıyor. başka eşyalara dikkatli bakıyor mu?
Evet oyuncaklarıyla oynuyor eline alıp bakıyor
Babasıyla bakışıyormuş uzun uzun eşim öyle diyor ama benleyken uzun bakışmamız olmuyo hiç
Öyle oyun oynarken bakıp gülüyo ama gözünü hemen gözümden kaçırıyo

Akıntı küçükken oluyor mu ya. Bir doktora sorsan keske
Yok olmuyordu hiç sağlık ocağındaki doktor muayene etti. Özel bölgesinin alt kısımda kızarıkl gördü hijyene dikkat et dedi. O yapabilir yine de sen buraya idrar numunesi getir bir de orda görelim dedi. Bunlar büyüdükçe sorunlar da çıkıyor.

Anneler bebekler her ay 1 kilo alır mı.

Her ay 1 kilo alması lazım mı?

Sizinkiler ortalama kaç kilo aldı?

Yazabilir misiniz?

Yenidoğan:

1.ay
2.ay.
3.ay.
4.ay.

Kilolarını. Bı ortalama bilmek istiyorum. Mamaya başlamak istemiyorum. Ortalamanın icindeysek

İlla bir kilo alacak diye bişey yok 500 gr ve üzeri alıyorsa doyuyor kabul ediyorlar

En az 500 gr alıyosa artık yeterli bebek büyüdükçe hareketlendiği için kilo alımı ilk aylardaki gibi çok olmicak artık

benim bebeğim geçen ay 200 gr aldı doktor ve sağlık ocağı gayet iyi dediler

o zaman sorun olmaz canım hareketli diye bakışmıyordur bence

3650
4560
5700
6500
6700

Hanımlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün. Bu zamana kadar çok huzurlu bir bebekti hiç ağlamazdı. 2 3 gündür aşırı huzursuz devamlı ağlama halinde hatta bazen susturamıyoruz kucakta bile susmuyor çok ağlıyor bir yeri ağrıyor gibi yarın doktora götüreceğim artık o derece. Gece deliksiz uyurdu şimdi sürekli ağlayarak uyanıyor. Uyurken de rahat değil. Doktora götüreceğim ama sizlere de sormak istedim

Benimki de 2-3 gündür bi tuhaf
Gece hiç ağlamazdı mız mız sesleri olurdu sütünü içer geri uyurdu
2 gündür gece 12 de zorla uyuyo ben dişe bağladım bu durumu ama ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…