2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
o zaman sorun olmaz canım hareketli diye bakışmıyordur bence
İnşallah sorun yoktur ya otizmden çok korkuyorum çünkü çevremde 2-3 tane var çok yorucu bi süreç
Hep gözüme baktırmaya çalışıyorum bakıp hemen kafayı sağ sol yapıyor doktoruna sorcam ama daha önce bu aylarda asla tanı koyulamayacağını söylemişti

Benimki de 2-3 gündür bi tuhaf
Gece hiç ağlamazdı mız mız sesleri olurdu sütünü içer geri uyurdu
2 gündür gece 12 de zorla uyuyo ben dişe bağladım bu durumu ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ağlıyor mu bağırarak? Anlamadım ilk defa böyle oluyor. Ama öyle böyle ağlamak değil

ay ben korkuyorum yaaaa sizin nasıldı zehir oldu mu gerçekten offf zor bi süreç bebişlere de kıyamıyorum canları acıyordur
15 20 gündür uykuları bozulmuştu gece sık uyanıyodu hemen uyuyamıyodu geri sürekli kucak istiyodu odadan çıksam ağlıyodu atak haftasıdır dedim herkese de gösteriyodum dişleri geliyo mu herkes yok daha var diyodu şişlik falan olmadı hiç dün hiç bişey yoktu sabah baktım patlamış

Evet akıntı bizde de oluyor gece bezlerinde. Susuz mu kalıyor enfeksiyon mu ben de anlayamadım. Genel durumu nasıl huysuzluk var mı?

Ya 4.ay atağı ya da diş sancısı

Bende zileliyim

Bebekler daha uyarana maruz kalınca göz teması kurmaktan kaçınırmış. Benimki de yeni uyanınca iyi hoş ama zaman geçtikçe bakmayı reddediyor

Sürekli seninleys3 olabilir mi ? Mesela.benim bebegimde yeni yüz görünce çok mutlu oluyor. Bir de ben ilk başlarda bana gülmüyor diye stres yaptıkça o da sanki.stresw giriyordu.belki sende de öyle olabilir.

Valla canim idrar yolları enfeksiyonundan çok çekmiş biri olarak oğlum olduğunu duyunca iyi çok sık enfeksiyon çekmez demiştim kızlar kadinlar olarak daha çok dikkat etmek gerekiyor

Benimki debugun 4 aylık oldu. Acaba atak haftası olabilir mi ? Ya da gaz. Yine de goturmwkte fayda var

Bebekler daha uyarana maruz kalınca göz teması kurmaktan kaçınırmış. Benimki de yeni uyanınca iyi hoş ama zaman geçtikçe bakmayı reddediyor
Benimki de ilk uyanınca annecim falan diyorum bakıyo gülüyo evet dediğin gibi sadece uyandığında bakıyo en çok
Ama gün içinde çok kısa bakıyo acaba bi süresi
Var mı
Yani benimki 5 ayda mı uzun uzun bakacak acaba

Sürekli seninleys3 olabilir mi ? Mesela.benim bebegimde yeni yüz görünce çok mutlu oluyor. Bir de ben ilk başlarda bana gülmüyor diye stres yaptıkça o da sanki.stresw giriyordu.belki sende de öyle olabilir.
Evet geçen gün arkadaşım geldi ona dakikalarca baktı yani yüzüne baktı göz göze mi bilmiyorum da
Ya da asansörde mesela komşu görsün bakıp bakıp güler
Bana gelince 3-4 saniye göz göze gelsek kafa hemen sağda solda
Valla ben stres oluyorum bu göz olayı belki de en önemli şeylerden biri. İnşallah düzelir :/

Öyle oyun oynarken bakıyor benimki de ama seslenince falan 3 saniye bakıyor sonra hoop gözü başka yerlerde
Şu göz teması olayı beni çok korkutuyo da sürekli aklım o kısımda
Çok canını sıkma canım, öyle uzun uzun bakan bebek olurmu, şuan özellikle denedim kızımı, 2 sn gözlerime baktı sonra, saçına tisortume daha sola bakmaya başladı, merakli donemleri sabit kalmazlar
Bizimkide az kaldıepey sertleşti, oglum da 4 buçuk aylık çıkarmıştı, kızım 5 ayında çıkaracak gibi, bu arada ilk dışınız hayirli olsun
Her ay kilo alması lazım değil, bi ay kilosu artar bebeğin bi ay boyu artar, benim kızım 3200 doğdu,
1.ay 3500
2.ay 4700
3.ay 6300
4.ay 6500
4.aya kadar cok guzel kilo aldi ama 4.ayda sadece 200 gr aldi ama boyu 3 cm uzamıştı, emmesi gayet güzel ama kilo almamış, bi sonraki aya bakalım dedi ebe bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…