İnşallah sorun yoktur ya otizmden çok korkuyorum çünkü çevremde 2-3 tane var çok yorucu bi süreço zaman sorun olmaz canım hareketli diye bakışmıyordur bence
Alt damakta iç tarafta beyaz girinti çıkıntılar var. Tlf flaşıyla bi bakın isterseniz. Bu arada diş degilse atak da olabilir. 4.ay atagıMerhaba diş çıkaracağını nereden anlıyorsunuz? Benim bebeğim tam 4 aylık 2 gündür aşırı huysuz sürekli ağlıyor
Ağlıyor mu bağırarak? Anlamadım ilk defa böyle oluyor. Ama öyle böyle ağlamak değilBenimki de 2-3 gündür bi tuhaf
Gece hiç ağlamazdı mız mız sesleri olurdu sütünü içer geri uyurdu
2 gündür gece 12 de zorla uyuyo ben dişe bağladım bu durumu ama ne kadar doğru bilmiyorum
Biraz çukurluk var ama beyazlama falan yokAlt damakta iç tarafta beyaz girinti çıkıntılar var. Tlf flaşıyla bi bakın isterseniz. Bu arada diş degilse atak da olabilir. 4.ay atagı
Son ay 1 ayda 200 grammi aldı3650
4560
5700
6500
6700
15 20 gündür uykuları bozulmuştu gece sık uyanıyodu hemen uyuyamıyodu geri sürekli kucak istiyodu odadan çıksam ağlıyodu atak haftasıdır dedim herkese de gösteriyodum dişleri geliyo mu herkes yok daha var diyodu şişlik falan olmadı hiç dün hiç bişey yoktu sabah baktım patlamışay ben korkuyorum yaaaa sizin nasıldı zehir oldu mu gerçektenofff zor bi süreç bebişlere de kıyamıyorum canları acıyordur
Evet akıntı bizde de oluyor gece bezlerinde. Susuz mu kalıyor enfeksiyon mu ben de anlayamadım. Genel durumu nasıl huysuzluk var mı?Kızlar kızımın iftarında idrar gibi koku hiç almazdım. Son 2 gündür normal idrar kokusu almaya başladım. Herhalde büyüyor diye düşündüm. Bugün sarı şeffaf akıntı gelmiş az şekilde normal mi bu? Sizden böyle bir şey geldi mi hiç?
Bizim ki 4. Ayda 300 gr aldı mama başlayın dedi çocuk doktorubenim bebeğim geçen ay 200 gr aldı doktor ve sağlık ocağı gayet iyi dediler
Ya 4.ay atağı ya da diş sancısıHanımlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün. Bu zamana kadar çok huzurlu bir bebekti hiç ağlamazdı. 2 3 gündür aşırı huzursuz devamlı ağlama halinde hatta bazen susturamıyoruz kucakta bile susmuyor çok ağlıyor bir yeri ağrıyor gibi yarın doktora götüreceğim artık o derece. Gece deliksiz uyurdu şimdi sürekli ağlayarak uyanıyor. Uyurken de rahat değil. Doktora götüreceğim ama sizlere de sormak istedim
Öyle mi diyorsunuz atakmı bilmem ama diş değil gibi hiç diş yerinde değişiklik yokYa 4.ay atağı ya da diş sancısı
Uyandığında bağırıyo 2 gecedirAğlıyor mu bağırarak? Anlamadım ilk defa böyle oluyor. Ama öyle böyle ağlamak değil
Bende zileliyimSut için kuru incir, duş almak ve yeni kesfim köme çok iyi geliyor, Zile de köme diyorlar ama diğer şehirlerde cevizli sucuk deniyor, geçen eşime hediye etmiş biri biraz yedim yattim göğüslerim dolmuştu iyice
İnşallah sorun yoktur ya otizmden çok korkuyorum çünkü çevremde 2-3 tane var çok yorucu bi süreç
Hep gözüme baktırmaya çalışıyorum bakıp hemen kafayı sağ sol yapıyor doktoruna sorcam ama daha önce bu aylarda asla tanı koyulamayacağını söylemişti
İyi haberler bekliyorizEvet benim bebeğimin sünnetiydi. Önümüzdeki çarşamba prof, cocuk cerrahına götürecegim
Sürekli seninleys3 olabilir mi ? Mesela.benim bebegimde yeni yüz görünce çok mutlu oluyor. Bir de ben ilk başlarda bana gülmüyor diye stres yaptıkça o da sanki.stresw giriyordu.belki sende de öyle olabilir.Evet oyuncaklarıyla oynuyor eline alıp bakıyor
Babasıyla bakışıyormuş uzun uzun eşim öyle diyor ama benleyken uzun bakışmamız olmuyo hiç
Öyle oyun oynarken bakıp gülüyo ama gözünü hemen gözümden kaçırıyo
Valla canim idrar yolları enfeksiyonundan çok çekmiş biri olarak oğlum olduğunu duyunca iyi çok sık enfeksiyon çekmez demiştimYok olmuyordu hiç sağlık ocağındaki doktor muayene etti. Özel bölgesinin alt kısımda kızarıkl gördü hijyene dikkat et dedi. O yapabilir yine de sen buraya idrar numunesi getir bir de orda görelim dedi. Bunlar büyüdükçe sorunlar da çıkıyor.
Benimki debugun 4 aylık oldu. Acaba atak haftası olabilir mi ? Ya da gaz. Yine de goturmwkte fayda varHanımlar bebeğim tam 4 aylık oldu bugün. Bu zamana kadar çok huzurlu bir bebekti hiç ağlamazdı. 2 3 gündür aşırı huzursuz devamlı ağlama halinde hatta bazen susturamıyoruz kucakta bile susmuyor çok ağlıyor bir yeri ağrıyor gibi yarın doktora götüreceğim artık o derece. Gece deliksiz uyurdu şimdi sürekli ağlayarak uyanıyor. Uyurken de rahat değil. Doktora götüreceğim ama sizlere de sormak istedim
Benimki de ilk uyanınca annecim falan diyorum bakıyo gülüyo evet dediğin gibi sadece uyandığında bakıyo en çokBebekler daha uyarana maruz kalınca göz teması kurmaktan kaçınırmış. Benimki de yeni uyanınca iyi hoş ama zaman geçtikçe bakmayı reddediyor
Evet geçen gün arkadaşım geldi ona dakikalarca baktı yani yüzüne baktı göz göze mi bilmiyorum daSürekli seninleys3 olabilir mi ? Mesela.benim bebegimde yeni yüz görünce çok mutlu oluyor. Bir de ben ilk başlarda bana gülmüyor diye stres yaptıkça o da sanki.stresw giriyordu.belki sende de öyle olabilir.
Çok canını sıkma canım, öyle uzun uzun bakan bebek olurmu, şuan özellikle denedim kızımı, 2 sn gözlerime baktı sonra, saçına tisortume daha sola bakmaya başladı, merakli donemleri sabit kalmazlarÖyle oyun oynarken bakıyor benimki de ama seslenince falan 3 saniye bakıyor sonra hoop gözü başka yerlerde
Şu göz teması olayı beni çok korkutuyo da sürekli aklım o kısımda
Bizimkide az kaldıepey sertleşti, oglum da 4 buçuk aylık çıkarmıştı, kızım 5 ayında çıkaracak gibi, bu arada ilk dışınız hayirli olsunKızlar bebeğinin dişi çıkan var mı?
Bizimki bu sabah birden patlattı
Daha önce yazmıştım buraya ben 4,5 aylıkken çıkarmışım diye kızım da 4,5 aylıkken patlatmış oldu çok huysuz çok ağrısı var sabah biraz parol verdim ama zorlayacak gibi
Her ay kilo alması lazım değil, bi ay kilosu artar bebeğin bi ay boyu artar, benim kızım 3200 doğdu,Anneler bebekler her ay 1 kilo alır mı.
Her ay 1 kilo alması lazım mı?
Sizinkiler ortalama kaç kilo aldı?
Yazabilir misiniz?
Yenidoğan:
1.ay
2.ay.
3.ay.
4.ay.
Kilolarını. Bı ortalama bilmek istiyorum. Mamaya başlamak istemiyorum. Ortalamanın icindeysek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?