2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
mathildays mesela yedikten kaç saat sonra emzirdiniz ve kaç saat sonra etkisi başladı çocukta?
şimdi sen sorunca baktım da yedikten 30 dk sonra ve 3 saat sonra emzirmişim. ertesi gün fark ettim ki kıvranıyor iki gün kıvrandı bugün kaka yapabildi de rahatladı

kızlar benim kuyruk sokumu kısmı çok ağrıyor ya sezaryen sonrası mı oldu acaba

Şu sıralar hiç memeyi bırakmak istemiyor , ben çekiyorum o çekiyor sündü meme, kucağımda uyumak istiyor , uyutmuyorum kesinlikle uyumuyor. Bugün 3. Gün bakalın her halde pes edecek bir gün
Memeyi çıkarıp emzik verin belki alır.Ben de ilk kucakta sallayarak uyutuyordum,bazen kucağımda gezdiriyordum,bir çocuk şarkısı var,onu söylüyordum,onu duyunca ağlamıyordu,sakinleşiyordu,sonra bir az uyuyunca yatağına koyuyordum,uyanıp kötü ağlarsa tekrar kucağıma alıyordum,az ağlıyordusa,"Atillanın uykusu var,Atilla uyumak istiyor" diye-diye sakinleştirmeye çalışıyordum.Sakinleşmezse kucağıma alıp uyutuyordum.Eylül ayımız böyle geçti diye bilirim.İstikrarlı olmalıyız alışacak.Şimdi uykusu gelince mızmılanıyor,yatağına koyuyorum,emzik veriyorum,yine uyksu var,uyumak istiyor diyorum,emziği çıkartıp oynuyor,sonra uykuya geçiyor.Benim oğlum 2 ay köyde olduğumuz için yatağından,bebek arabasından uzak kalmıştı,başta yatağını yadırgadı diye biliriz, yatağa koyunca çığlığı basıyordu,sanki etini kesiyorlar öyle kötü ağlıyordu,yavaş-yavaş alıştı.Bebek arabasına koyunca şimdi de çoğu zaman ağlamaya bsşlıyor,eline oyuncak verip sakinleştiriyorum.

Bebegim hasta oldu ya dun gece ateşi 38.5 görünce soluğu acilde aldim ne kötü biseymis Allahim hiçbir bebek hasta olmasin
Geçmiş olsun. Bizde 39 dereceyi görmüştük kovit geçirdik atlattık.. sonraki hafta tekrar ateş çıktı üst solunum enfeksiyon geçirdi kafayı yemek üzereydim. Ateş çıktığı an korkular içinde oluyorum.

Gecmiş olsun bi an once iyilesir

Mamada alsa çok erken degilmi, birde başka dr a mi danışsan acaba
Ne bilim kafam allak bullak yavaştan başladım ek gıda vermeye bakalım ne olacak.5 aylık 6 kilo kızım cokmu düşük kilosu.bence normal diğer cocuklarimda böyleydi ama doktor iyice strese soktu beni

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Cok sagol canım bugun biraz daha iyi gibi en azindan atesi çıksa da 38i gecmedi.
Cok sagolun.. Ay Allahim sizin daha zormuş cok korktum bisey olacak diye normalde soguk kanliyimdir ama ateş olunca panik oldum.
Gecmiş olsun kuzucuga
Şuan nasil doktor ne dedi
Cok sagolun. Şimdi biraz daha iyi, idrar baktırdık temiz çıktı antibiyotige gerek yok atesi ara ara çıkabilir dort saatte bir ates düşürücü verebilirsin dedi. Eger atesi düşünce bebek biraz da olsa kendine geliyorsa hastalığın sebebi virustur dedi bizde öyle olduğumuz icin antibiyotik baslamadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…