2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benim bebeğiminnde benzer. Sadece 20.30 sonrası 22 de geçiyor gece uykusuna.
Büyüme hormonlarından neden mahrum kalsın ki? Akşam saatlerinin çoğunda uyuyor gibi bebeğin canım
yaaa sanki bi yazı görmüştüm en geç 10da uyumalıymış çocuklar. bebekler daha erken uyuyor gördüğüm kadarıyla 7-8de uyuyan bebekler var yanlış hatırlamıyorsam 10 gibi melatonin salgılanıyormuş. büyüme hormonu. ben en iyi halini yazdım geçen günler 1 de uyuduğu olmuştu öyle olunca üzülüyorum yoksa uykusuz kalmıyor.

Ben de aynı saatlerde de uyutuyorum. Öncede şaha geç yatıyordu. Erken uyuması ve uykuya dalması çok zor. Bestiron 7 damla veriyorum. Kilo başı 1 damla dedi eczacı bana
Biz daha başlamadık yarın alıcaz da bestiron dişte ve kıyafetlerde leke yapmayan damla mı

Yaa bizim de öyle 12-1 di yatma saatlerimiz sürekli değişti. İnşallah istikrarlı gideriz bu sefer

Biz daha başlamadık yarın alıcaz da bestiron dişte ve kıyafetlerde leke yapmayan damla mı
Çoğu demir ilaçları yapiyor. Dişler çıktıktan sonra demiri verdikten hemen peşine az su verirsek dişler korunuyormus. Bu markadan memnun kaldım. Kabızlık yapmadı bizde kaka olayı 1 haftayı buluyordu. Bağırsaklarını güzel çalıştırdı ve içerisinde c vitamini natürel zeytin yağ var. Başta tuhafına gitti alıştı gibi su an

Bizim de kakalarla sorunumuz büyük, inşallah bize de şifa olur

Kesintisiz gece uykusu olan bebeklere maşallah. Benim bebegim gece iki saattebir uyanıyor. Gunduz sadece beş dakikadan iki uc kere uykusu var. Böyle bir çocuğa uyku eğitimi ya da düzeni nasıl verilir bilmiyorum. Sadece gece 22.de uykusu gelir. Yarım saatte uyuturum. Onun dışında çok rezil durumdayız.

Doğum kilosuna göre değerlendiriyor doktorlar, persentili nasıl? %50 ve üzerinde ise iç güdülerinize güvenin. Deneyimli annesiniz .
Üç hafta erken dogurttular şeker ve tansiyon vardı bende kilolu bebek diye 2900 gr doğdu.

Üç hafta erken dogurttular şeker ve tansiyon vardı bende kilolu bebek diye 2900 gr doğdu.
Doğum kilosuna göre persentili %50 nin üstüne denk geliyor. Nasıl uygun görürseniz öyle yapın bence . Olmazsa 15 günde bir aile hekimliğinde tartı kontrolü yaptırın ona göre karar verin. Artık ilk aylar gibi fazla kilo almayacaklar aylık 300-500 gr en fazla.

1 saattir uyku reddi yaşadık. Yatağıma koydum konuştu kendi kendine ben arkamı döndüm
Baktım kendi kendine dalıp uyudu. Her geçen gün daha da zorlaşıyor. Her uyku saatti geldinde yıpratıcı saatler geçiyorum.
Yorumlarda herkes kilo başı 1 damla kullanmış. Kullanıp kan değerlerin de düşme olmamış. Bilemedim şimdi

Ya hiç sorma .Bir buçuk saattir çığlık çığlığa şu an zor uyuttum.her şeyi geçtim mosmor oluyor artık ağlarken banyo yaptır. Nazar duası oku .dış kasiyici veriyoruz bana misn demedi

Ben yurtdisinda yaşıyorum burda istediğin zaman gidemiyorsun onların belirlediği tarihlerde gidiliyor zaten artık takmıyorum çünkü çokta zayıf bir bebek değil. Teşekkürler verdiğin cevaplar için

ayyy çok iyi yapmışsın valla maşallah ben hep ona bıraktım uykusu geldikçe yattı sonuç böyle. buna şükür ama benim dinlenmeme hiç zaman kalmıyor. biraz erken uyusa süper olacak

Uykusu gelince uyumayınca daha sinirli oluyor benim bebeğim. O yüzden esnedigi an uyutmaya çalışıyorum.. uyut gitsin kız bekletme
ablam da öyle söyledi bugün tekrar denedim yine uyandı akşam. 30 dk kestirip kalkıyor sanki gündüz vakti ya deli bu oğlan

ben de birkaç ebe ve doktorda görüyorum artık kesintisiz uyuyabilir diye. benimki de uyanıyor geceleri bence böyle daha iyi ya. gündüz uykuları benimkinin de maks 1 saat ama inşallah senin kuzu da alışır. 1 saat de olsa bir nefes alıyorsun. youtube a falan baktın mı önerisi olan doktor yok mu uyku konusunda

Ya hiç sorma .Bir buçuk saattir çığlık çığlığa şu an zor uyuttum.her şeyi geçtim mosmor oluyor artık ağlarken banyo yaptır. Nazar duası oku .dış kasiyici veriyoruz bana misn demedi
Uyumak istemiyor mu bırakacağım yatağa dönücem sırtımı bak o zaman yine uyayacak. Bu teknigi deneyim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…