2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben de olucam galiba 2 gündür baş ağrısı depresif bi ruh hali var regl öncesi böyle olurdu, umarım olmam böyle baya rahat
inşallah olmazsın 13 ayın birikmişi gidiyor sanki tuvalet kağıdını alıp bütün gün ağlayasım var ama selimden sıra gelmiyor

ne güzelmiş o ninni ilk defa duydum benimki de kendi kendine söylüyor

Umarım bir daha hiç yaşamaz. Kan bile gelmişti benden ne yaptınız verdiniz mi tahlil
Gerekli hijyene dikkat ettim muzu da kestim bir anda kesildi akıntı.. bu hafta içi idrarın almaya çalışacağım yine de baktırdım önlem amaçlı...

kizlar Kan ilacı olarak bestirona başladım. Dün vermene rağmen akşamında bebegim kakasını yaptı. Biliyorsunuz benin bebe geç yapıyor tuvaletini. Eczacı arkadaşlarıma sordum bunu tavsiye ettiler.

Benim bebeğiminde müziğe ilgisi yoktu başlarda.
Şimdi gece ninnisi olarak olarak söylediğim bir ninni var onu uyurken söylüyorum ara ara ama o değil de emmek uyutuyor yine de :))

Müzik kulağı oluşsun diye de sözsüz müzikler açmaya başladım. Sözlü pek sevmiyor.
Arada saksafon açıyorum, geçen baby jazz diye bir seri buldum, onu açtım. Arka planda çalıyor bunlar.
Böyle olunca rahatsız olmuyor.
kızlar goon bebek bezi aldım çiş göstergesi yok mu yaaaaağ
Var evet. O sarı çizgiler renk değiştiriyor.

Benim bebeğim sadece emerek uyuyor bir de son günlerde uykuya direndiği zaman babası kucağına alıp ellerini kendi elinde birleştirip alnından öperek uyutuyor ama buna uyumak değil de sızmak diyeyim. O kadar direndikten sonra bu şekilde kucaklanınca uykuya dayanamıyor artık.

Emerek uyutup bunu değiştirebilen nasıl yaptı var mı aramızda

benmki değiştirmedi (

bunu deneyeceğim ben de müzikle büyüsün istiyorum hep ama. öyle ilgili davranmıyor bir de bildiğim hep üzücü şarkılar sözsüz daha iyi olur

Şu sıralar hiç memeyi bırakmak istemiyor , ben çekiyorum o çekiyor sündü meme, kucağımda uyumak istiyor , uyutmuyorum kesinlikle uyumuyor. Bugün 3. Gün bakalın her halde pes edecek bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…