- 30 Mayıs 2015
- 5.211
- 12.860
- 448
- 34
inşallah olmazsın 13 ayın birikmişi gidiyor sanki tuvalet kağıdını alıp bütün gün ağlayasım varBen de olucam galiba 2 gündür baş ağrısı depresif bi ruh hali var regl öncesi böyle olurdu, umarım olmam böyle baya rahat
ay o biraz gidiyor bak. yine de şişkinliği tercih ederdimKeske bende olsam adet
Şişkinliğim diner belki
ne güzelmiş o ninni ilk defa duydumBenim oğlum camlibelden çıktım yaya ninnisini çok severdi, onu söyledimmi uyur kalırdı, 4 yaşına kadar o ninniyi söyletti bana ama kızım pek anlamıyor, telefondan dandini dastanayi acarsam dikkatini çekip dinliyor, bizimki eeee eeee piş piş, hatta şuan kızımı sallıyorum, cevap yazarken sustum yari uykulu ıııı ııı ıh diyor, en sevdiği hoşuna giden eee ee eh, başka şarkı türküyü takmıyor
Bende çok seviyorum o ninniyi, çok duygulandiriyorne güzelmiş o ninni ilk defa duydumbenimki de kendi kendine söylüyor
Gerekli hijyene dikkat ettim muzu da kestim bir anda kesildi akıntı.. bu hafta içi idrarın almaya çalışacağım yine de baktırdım önlem amaçlı...Umarım bir daha hiç yaşamaz. Kan bile gelmişti bendenne yaptınız verdiniz mi tahlil
Vaaarkızlar goon bebek bezi aldım çiş göstergesi yok mu yaaaaağ
e bende o sandım bebeğim bi torba işemişti renk değişikliği olmadı
Benim bebeğiminde müziğe ilgisi yoktu başlarda.kızlar ben müziği hiç kullanamıyorum. birkaç ninni söylüyorum uyutacakken. eskiden müzik denemeleri yapardım seveceği bir şeyler olur mu diye ama hiç alıştıramadım. müzikle şarkılarla ilgili bi şeyler yapan var mı aranızda bana birkaç taktik verir misiniz
Var evet. O sarı çizgiler renk değiştiriyor.kızlar goon bebek bezi aldım çiş göstergesi yok mu yaaaaağ
Benim bebeğiminde müziğe ilgisi yoktu başlarda.
Şimdi gece ninnisi olarak olarak söylediğim bir ninni var onu uyurken söylüyorum ara ara ama o değil de emmek uyutuyor yine de :))
Müzik kulağı oluşsun diye de sözsüz müzikler açmaya başladım. Sözlü pek sevmiyor.
Arada saksafon açıyorum, geçen baby jazz diye bir seri buldum, onu açtım. Arka planda çalıyor bunlar.
Böyle olunca rahatsız olmuyor.
Var evet. O sarı çizgiler renk değiştiriyor.
O sarı çizgiler koyulaşıyore bende o sandım bebeğim bi torba işemişti renk değişikliği olmadı
bunu deneyeceğimBenim bebeğiminde müziğe ilgisi yoktu başlarda.
Şimdi gece ninnisi olarak olarak söylediğim bir ninni var onu uyurken söylüyorum ara ara ama o değil de emmek uyutuyor yine de :))
Müzik kulağı oluşsun diye de sözsüz müzikler açmaya başladım. Sözlü pek sevmiyor.
Arada saksafon açıyorum, geçen baby jazz diye bir seri buldum, onu açtım. Arka planda çalıyor bunlar.
Böyle olunca rahatsız olmuyor.
Var evet. O sarı çizgiler renk değiştiriyor.
Ben yedim haşlarken kimyon atıp ilk suyunu süzüp tekrar kaynatıyorum bi sorun yaşamadım şimdilikkızlar aranızda doğumdan sonra kuru fasulye yiyen var mı? yoksa sakın denemeyin
Şu sıralar hiç memeyi bırakmak istemiyor , ben çekiyorum o çekiyor sündü memeUyku eğitimi vermelisiniz,şimdi tam da zamanı,ben bir çok kaynak okudum,videolar izledim,şimdi oğlumu sallamadan yatırıyorum.Emziği sadece yatarken veriyorum,ilk 1 ay ben vermedim,meme reddi yapa bliyor diye,sonra da bebeğim istemedi,kaynanam beşiğe koyup sallayatak emziğe alıştırdı,ağlasa da,sonralar alıştı.Gündüzler emzirdikten sonra uyumasına izin vermeyin,oyun oynayın,dışarı çıkarın,bezini değişin vs.İstikrarlı olun.45 dk-dan fazla memede tutmayın.Benim bebeği ben artık 30 dk-dan fazla tutmuyorum artık,çünki fazlasını geri çıkarıyor,20 dk ideal şimdi,15-20 dk aktif emdiyi için çabuk doyuyor artık.
45 dk.dan az uyuduğu zaman ben uykuya geri döndürüyorum,önceleri 30 dk olan uykuları arttı.45 dk bitince bazen uyanıyor,geri uyutuyorum,toplam 1,5-2 saaat uyumuş oluyor.
Meksika fasülyesi yedim ben sıkıntı olmadıkızlar aranızda doğumdan sonra kuru fasulye yiyen var mı? yoksa sakın denemeyin
Meksika fasülyesi yedim ben sıkıntı olmadı
ayyy annem de suyunu epey süzdüm dedi ama ben de yavrucak da mahvoldukBen yedim haşlarken kimyon atıp ilk suyunu süzüp tekrar kaynatıyorum bi sorun yaşamadım şimdilik
4aydan sonra ye artık gaz yapmıyor diyenler oluyordu o zaman hiç bulaşmayım benkızlar aranızda doğumdan sonra kuru fasulye yiyen var mı? yoksa sakın denemeyin
Ben de bir gün karalahana yedim yemeğini . Yemez olaydım çocuk mahvoldukızlar aranızda doğumdan sonra kuru fasulye yiyen var mı? yoksa sakın denemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?