Benimki 4 aylıkken 6 buçukta şimdi olsa olsa 7 kilo olmusturNe bilim kafam allak bullak yavaştan başladım ek gıda vermeye bakalım ne olacak.5 aylık 6 kilo kızım cokmu düşük kilosu.bence normal diğer cocuklarimda böyleydi ama doktor iyice strese soktu beni
Önerileriniz çok güzel teşekkür ederim Ama ben Çok emzik aldım ucuzundan pahalısına, kauçuk silikon .hiç birini tutmadı. İki gündür farklı teknik uyguluyorum. Uyku saat yaklaştığını hissettiğimde yürüyüşe çıkarıyorum biraz zor oluyor ama yorulup uyuyor.,havalar soğuduğunda ne yaparım bilmiyorumMemeyi çıkarıp emzik verin belki alır.Ben de ilk kucakta sallayarak uyutuyordum,bazen kucağımda gezdiriyordum,bir çocuk şarkısı var,onu söylüyordum,onu duyunca ağlamıyordu,sakinleşiyordu,sonra bir az uyuyunca yatağına koyuyordum,uyanıp kötü ağlarsa tekrar kucağıma alıyordum,az ağlıyordusa,"Atillanın uykusu var,Atilla uyumak istiyor" diye-diye sakinleştirmeye çalışıyordum.Sakinleşmezse kucağıma alıp uyutuyordum.Eylül ayımız böyle geçti diye bilirim.İstikrarlı olmalıyız alışacak.Şimdi uykusu gelince mızmılanıyor,yatağına koyuyorum,emzik veriyorum,yine uyksu var,uyumak istiyor diyorum,emziği çıkartıp oynuyor,sonra uykuya geçiyor.Benim oğlum 2 ay köyde olduğumuz için yatağından,bebek arabasından uzak kalmıştı,başta yatağını yadırgadı diye biliriz, yatağa koyunca çığlığı basıyordu,sanki etini kesiyorlar öyle kötü ağlıyordu,yavaş-yavaş alıştı.Bebek arabasına koyunca şimdi de çoğu zaman ağlamaya bsşlıyor,eline oyuncak verip sakinleştiriyorum.
çok geçmiş olsun ya ateşten ben de çok korkuyorum. ama sizinki kontrol altındaymış artık hiç üzülmeyin bir iki güne geçerCok sagol canım bugun biraz daha iyi gibi en azindan atesi çıksa da 38i gecmedi.
Cok sagolun.. Ay Allahim sizin daha zormuş cok korktum bisey olacak diye normalde soguk kanliyimdir ama ateş olunca panik oldum.
Cok sagolun. Şimdi biraz daha iyi, idrar baktırdık temiz çıktı antibiyotige gerek yok atesi ara ara çıkabilir dort saatte bir ates düşürücü verebilirsin dedi. Eger atesi düşünce bebek biraz da olsa kendine geliyorsa hastalığın sebebi virustur dedi bizde öyle olduğumuz icin antibiyotik baslamadi.
aynen ya hiç böyle ağrılarım olmazdı. yerde oturup bebişle ilgilendiğimde bi kalkıyorum popomun üstü bele doğru çok acıyorBizmde omuz ve kollar mahvoldu
Arada gogus agrisida cekiyorum
Randevu bulursam gidecem dahiliye
benim bebişim de emerken uyuyor çoğu zaman. ya da emzik verip kucakta gezdiriyoruz. çok emmediği için sorun etmiyorum inşallah sorun değildirMemeyi çıkarıp emzik verin belki alır.Ben de ilk kucakta sallayarak uyutuyordum,bazen kucağımda gezdiriyordum,bir çocuk şarkısı var,onu söylüyordum,onu duyunca ağlamıyordu,sakinleşiyordu,sonra bir az uyuyunca yatağına koyuyordum,uyanıp kötü ağlarsa tekrar kucağıma alıyordum,az ağlıyordusa,"Atillanın uykusu var,Atilla uyumak istiyor" diye-diye sakinleştirmeye çalışıyordum.Sakinleşmezse kucağıma alıp uyutuyordum.Eylül ayımız böyle geçti diye bilirim.İstikrarlı olmalıyız alışacak.Şimdi uykusu gelince mızmılanıyor,yatağına koyuyorum,emzik veriyorum,yine uyksu var,uyumak istiyor diyorum,emziği çıkartıp oynuyor,sonra uykuya geçiyor.Benim oğlum 2 ay köyde olduğumuz için yatağından,bebek arabasından uzak kalmıştı,başta yatağını yadırgadı diye biliriz, yatağa koyunca çığlığı basıyordu,sanki etini kesiyorlar öyle kötü ağlıyordu,yavaş-yavaş alıştı.Bebek arabasına koyunca şimdi de çoğu zaman ağlamaya bsşlıyor,eline oyuncak verip sakinleştiriyorum.
Benim bebeğiminnde benzer. Sadece 20.30 sonrası 22 de geçiyor gece uykusuna.benim bebişim de emerken uyuyor çoğu zaman. ya da emzik verip kucakta gezdiriyoruz. çok emmediği için sorun etmiyorum inşallah sorun değildir
ben gece erken uyutamıyorum. dün gündüz olan uykulardan en son 6da uyandı. 8 gibi uykusu geldi uyutmadım. gece erken yatsın diye. 9.5a kadar zorla oyaladık uyuttuk 10da geri kalktı sanki sabah uyanmış gibiyine 12 gibi zorla uyudu. bunu nasıl çözebilirim ya
aşağı yukarı şöyle bir düzen oluşturdu hatta
gece 12 -3 uyku
3.5-6.5 uyku
7.5-9.00 uyku
11-12 uyku
14.5-15.00 uyku
17.00-18-00 uyku
uyutursam 20.00-20.30 uyku
ben daha erken uyuyup uyansın yoksa büyüme hormonlarından mahrum kalıyor diye endişeliyim
kızlar aranızda doğumdan sonra kuru fasulye yiyen var mı? yoksa sakın denemeyin
Uykusu gelince uyumayınca daha sinirli oluyor benim bebeğim. O yüzden esnedigi an uyutmaya çalışıyorum.. uyut gitsin kız bekletmebenim bebişim de emerken uyuyor çoğu zaman. ya da emzik verip kucakta gezdiriyoruz. çok emmediği için sorun etmiyorum inşallah sorun değildir
ben gece erken uyutamıyorum. dün gündüz olan uykulardan en son 6da uyandı. 8 gibi uykusu geldi uyutmadım. gece erken yatsın diye. 9.5a kadar zorla oyaladık uyuttuk 10da geri kalktı sanki sabah uyanmış gibiyine 12 gibi zorla uyudu. bunu nasıl çözebilirim ya
gece 12 -3 uyku
3.5-6.5 uyku
7.5-9.00 uyku
11-12 uyku
14.5-15.00 uyku
17.00-18-00 uyku
ben daha erken uyuyup uyansın yoksa büyüme hormonlarından mahrum kalıyor diye endişeliyim
Doğum kilosuna göre değerlendiriyor doktorlar, persentili nasıl? %50 ve üzerinde ise iç güdülerinize güvenin. Deneyimli annesinizNe bilim kafam allak bullak yavaştan başladım ek gıda vermeye bakalım ne olacak.5 aylık 6 kilo kızım cokmu düşük kilosu.bence normal diğer cocuklarimda böyleydi ama doktor iyice strese soktu beni
Bizim gibisiniz. Uykusu gelince açık havaya çıkınca uyuyor. Bebek arabasını sevmediği için çok zor oluyor. Uykusu gelince kanguruya da girmek istemiyor. Kucakta sokağı turlamak çok zorÖnerileriniz çok güzel teşekkür ederim Ama ben Çok emzik aldım ucuzundan pahalısına, kauçuk silikon .hiç birini tutmadı. İki gündür farklı teknik uyguluyorum. Uyku saat yaklaştığını hissettiğimde yürüyüşe çıkarıyorum biraz zor oluyor ama yorulup uyuyor.,havalar soğuduğunda ne yaparım bilmiyorum
Ağırlaştılar artık, kucakta 5-10 dk fazlası yoruyor artık.Bizim gibisiniz. Uykusu gelince açık havaya çıkınca uyuyor. Bebek arabasını sevmediği için çok zor oluyor. Uykusu gelince kanguruya da girmek istemiyor. Kucakta sokağı turlamak çok zor
Ağırlaştılar artık, kucakta 5-10 dk fazlası yoruyor artıkBizim gibisiniz. Uykusu gelince açık havaya çıkınca uyuyor. Bebek arabasını sevmediği için çok zor oluyor. Uykusu gelince kanguruya da girmek istemiyor. Kucakta sokağı turlamak çok zor
Ben bu gün 3. Gün. en geç 8 de uyutuyorum, sabah 8 e kadar uyutuyorum. Gece uyanmasını beklemeden kalkıp 3 saatte bir emziriyorum. Sabah 6 dan sonra hareketleniyor ama 8 e kadar uyuyor. Öğleden sonra Dışarda iyice yoruyorum , 6.30 -7 gibi duş , emzirme - uyku . Rahat ettim inşallah bozulmaz, bir de gündüz memesiz dalabilse tam olacakbenim bebişim de emerken uyuyor çoğu zaman. ya da emzik verip kucakta gezdiriyoruz. çok emmediği için sorun etmiyorum inşallah sorun değildir
gece 12 -3 uyku
3.5-6.5 uyku
7.5-9.00 uyku
11-12 uyku
14.5-15.00 uyku
17.00-18-00 uyku
Ben de çeşit çeşit emzik aldım tutmayınca tutmuyor, şu an yürüyen emziğim resmen, çocuğun açlık belirtisi bile olmadı hiç az çok hep dolu karnı, gece uyandığında hızlı hızlı boşaltıyor memeyi sadece, 5 ay bitti hiç değişecek gibi değil.Önerileriniz çok güzel teşekkür ederim Ama ben Çok emzik aldım ucuzundan pahalısına, kauçuk silikon .hiç birini tutmadı. İki gündür farklı teknik uyguluyorum. Uyku saat yaklaştığını hissettiğimde yürüyüşe çıkarıyorum biraz zor oluyor ama yorulup uyuyor.,havalar soğuduğunda ne yaparım bilmiyorum
Ben normal doğum yaptım ama 3 Ay ağrıdı kaydı kırıldı falan zannettim ama geçti.kızlar benim kuyruk sokumu kısmı çok ağrıyor yasezaryen sonrası mı oldu acaba
D vitamini kullanıyor musunuz?kızlar benim kuyruk sokumu kısmı çok ağrıyor yasezaryen sonrası mı oldu acaba
Ben de kendimi sayılı gün çabuk geçer diye teselli ediyorumBen de çeşit çeşit emzik aldım tutmayınca tutmuyor, şu an yürüyen emziğim resmen, çocuğun açlık belirtisi bile olmadı hiç az çok hep dolu karnı, gece uyandığında hızlı hızlı boşaltıyor memeyi sadece, 5 ay bitti hiç değişecek gibi değil.
Ben de aynı saatlerde de uyutuyorum. Öncede şaha geç yatıyordu. Erken uyuması ve uykuya dalması çok zor. Bestiron 7 damla veriyorum. Kilo başı 1 damla dedi eczacı banaKızlar harikasınız uyku düzeni oluşturmaya baslamissiniz. Ben hala kızıma göre haareket ediyorum. Gece uykusuna 10.30 da geçiyor ertesi gün dokuza kadar uyuyor. Gün içerisinde de uykusu geldikçe memede uykuya geçiyor.
Bestiron damladan kaç damla veriyosunuz bebislerde? Kilo başı iki buçuk damla diyolar doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?