2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Önerileriniz çok güzel teşekkür ederim Ama ben Çok emzik aldım ucuzundan pahalısına, kauçuk silikon .hiç birini tutmadı. İki gündür farklı teknik uyguluyorum. Uyku saat yaklaştığını hissettiğimde yürüyüşe çıkarıyorum biraz zor oluyor ama yorulup uyuyor.,havalar soğuduğunda ne yaparım bilmiyorum

çok geçmiş olsun ya ateşten ben de çok korkuyorum. ama sizinki kontrol altındaymış artık hiç üzülmeyin bir iki güne geçer

benim bebişim de emerken uyuyor çoğu zaman. ya da emzik verip kucakta gezdiriyoruz. çok emmediği için sorun etmiyorum inşallah sorun değildir
ben gece erken uyutamıyorum. dün gündüz olan uykulardan en son 6da uyandı. 8 gibi uykusu geldi uyutmadım. gece erken yatsın diye. 9.5a kadar zorla oyaladık uyuttuk 10da geri kalktı sanki sabah uyanmış gibi yine 12 gibi zorla uyudu. bunu nasıl çözebilirim ya
aşağı yukarı şöyle bir düzen oluşturdu hatta
gece 12 -3 uyku
3.5-6.5 uyku
7.5-9.00 uyku
11-12 uyku
14.5-15.00 uyku
17.00-18-00 uyku
uyutursam 20.00-20.30 uyku
ben daha erken uyuyup uyansın yoksa büyüme hormonlarından mahrum kalıyor diye endişeliyim

Benim bebeğiminnde benzer. Sadece 20.30 sonrası 22 de geçiyor gece uykusuna.
Büyüme hormonlarından neden mahrum kalsın ki? Akşam saatlerinin çoğunda uyuyor gibi bebeğin canım

Uykusu gelince uyumayınca daha sinirli oluyor benim bebeğim. O yüzden esnedigi an uyutmaya çalışıyorum.. uyut gitsin kız bekletme

Ne bilim kafam allak bullak yavaştan başladım ek gıda vermeye bakalım ne olacak.5 aylık 6 kilo kızım cokmu düşük kilosu.bence normal diğer cocuklarimda böyleydi ama doktor iyice strese soktu beni
Doğum kilosuna göre değerlendiriyor doktorlar, persentili nasıl? %50 ve üzerinde ise iç güdülerinize güvenin. Deneyimli annesiniz .

Bizim gibisiniz. Uykusu gelince açık havaya çıkınca uyuyor. Bebek arabasını sevmediği için çok zor oluyor. Uykusu gelince kanguruya da girmek istemiyor. Kucakta sokağı turlamak çok zor

Bebekleriniz alnını kaşıyor mu? Dünden beri kaşıyor benimki, tırnaklarını kestim , törpüledim ama hala kaşıyor kedi tırmalamış gibi alnı, kanatıyor resmen. Biz öpmeye kıyamıyoruz o kendini kılıçtan geçirmiş resmen. Bu da atak mı?

Bizim gibisiniz. Uykusu gelince açık havaya çıkınca uyuyor. Bebek arabasını sevmediği için çok zor oluyor. Uykusu gelince kanguruya da girmek istemiyor. Kucakta sokağı turlamak çok zor
Ağırlaştılar artık, kucakta 5-10 dk fazlası yoruyor artık.

Ağırlaştılar artık, kucakta 5-10 dk fazlası yoruyor artık
Ben bu gün 3. Gün. en geç 8 de uyutuyorum, sabah 8 e kadar uyutuyorum. Gece uyanmasını beklemeden kalkıp 3 saatte bir emziriyorum. Sabah 6 dan sonra hareketleniyor ama 8 e kadar uyuyor. Öğleden sonra Dışarda iyice yoruyorum , 6.30 -7 gibi duş , emzirme - uyku . Rahat ettim inşallah bozulmaz, bir de gündüz memesiz dalabilse tam olacak

Kızlar harikasınız uyku düzeni oluşturmaya baslamissiniz. Ben hala kızıma göre haareket ediyorum. Gece uykusuna 10.30 da geçiyor ertesi gün dokuza kadar uyuyor. Gün içerisinde de uykusu geldikçe memede uykuya geçiyor.
Bestiron damladan kaç damla veriyosunuz bebislerde? Kilo başı iki buçuk damla diyolar doğrumu?

Ben de çeşit çeşit emzik aldım tutmayınca tutmuyor, şu an yürüyen emziğim resmen, çocuğun açlık belirtisi bile olmadı hiç az çok hep dolu karnı, gece uyandığında hızlı hızlı boşaltıyor memeyi sadece, 5 ay bitti hiç değişecek gibi değil.

Ben de kendimi sayılı gün çabuk geçer diye teselli ediyorum . Evet gece 10 -15 dk da bitiyor, gündüz saatlerce sürebiliyor

Ben de aynı saatlerde de uyutuyorum. Öncede şaha geç yatıyordu. Erken uyuması ve uykuya dalması çok zor. Bestiron 7 damla veriyorum. Kilo başı 1 damla dedi eczacı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…