- 19 Ağustos 2022
- 493
- 600
- 53
İkinciyi oldum ben ikisi arası eskisi gibi hiç düzensizlik olmadıdüzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi
Gerekmedikçe başlamaz bence. Bize aile hekimimiz 1 sene boyunca sen bana hasta oldu diye getireceksin ben sana burnunu aç emzir diyeceğim dedi. Bir de Osman gönülal on ateş videosunu izlemenizi öneririm. Ateşi 38i geçmiyorsa ve ara ara kontrol edebilecek durumda iseniz vermeseniz de olabilir. Benim minnoş da viral enfeksiyon geçirdi birkaç kez birinde ateşi 38i geçti (kulak) gece verdim calpol yükselir de fark etmezsem diye 2 gün sonra ateşi geçti ama burun tıkanıklığı 1 ay sürdü. Artık büyüdü bebişler korkmayın siz de. Osman hoca diyor ki koltuk altı ile kulak için ateş değerleri farklı. O video bana çok yardımcı oldu o dönem. Geçmiş olsun.Teyzeleri oğlum dünden beri ateşli. Hep 38 civarıydı..4 saatte bir calpolla idare ettik. Akşama doğru öksürük başladı. Bugün de halsiz. Anlamadım niye böyle oldu. Hep evdeyiz.Evi Düzenli havalandırıyorum da.
Sadece banyo sonrası giydirirken üşütmüş olabileceği aklıma geliyor. Siz soba ısıtıcı açıyor musunuz. Ev kaloriferli 23° civarı. Ama giydirirken üşüdü galiba.
Doktora da götürsem antibiyotik başlamasından korkuyorum. Gerekliyse elbette başlanır tabi ama çok küçük daha
evettt damak çok sertleşti ve artık tam çıkacağı zaman diş halini almıştı orta iki tanesiDiş çıkarmaya yakın diş etinde kızarıklık be şişme oldu mu? Hergün dua ediyorum dişi çıksın diye
Evet evet cuma gününden beri sadece yatıyordum bugün ilk kez kendi kendime ayağa kalkabildim 31 haftalık hamileyim ben de :') peki küçülme olmuş muydu sizde daha önceden dediyseniz aklımda yok şuanAyy çok sevindim rahatlamanıza geçmiş olsun evet yaşamayan bilemez saçma sapan beklenmeyen müthiş bi ağrı bi anda buluyor sizi oturamıyodum ben o derece bi de hamileydimneyse gelmiş geçmiş olsun ilaçlarda bebişe hiçbişey yapmaz allahın izniyle onlar çok dayanıklı maşallah annenin sağlığı yerinde olsun ki onlarda mutlu olsun
Ateş düşürücü soğuk algınlığı. Son tüketim tarihinden bahsetmiyorum. Yazsa sormam yada görebilsem sormamne şurubu?Üzerinde yazmıyor mu?
Antibiyotik değil canım teşekkür ederimAntibiotikse 7-10 gün arası dr ne kadar önerdiyse verilir, diğer ateş düşürücü grubu uygun saklama koşullarında son tüketim tarihine kadar
Orta iki tanesini parmağımla kontrol ediyorum ama üzerine bir et tabakası var hala kızarıklık şişlik yok damak sert ama. Biz beklicez artık. Yarım saate saat başı uyanmaya devam ediyor yavrunun gün içinde keyfi yerinde gülücükler saçıyor tek belirti elline ne bulsa ağzına götürüyor salya akıyor. İki saate bir uyansa çok sevineceğim yaevettt damak çok sertleşti ve artık tam çıkacağı zaman diş halini almıştı orta iki tanesi
Bizim kızın da damaklarında hiç şişlik olmamıştı o yüzden anlayamadık huzursuzluğunun dişinden dolayı olduğunu. Bi sabah bi baktım patlamışOrta iki tanesini parmağımla kontrol ediyorum ama üzerine bir et tabakası var hala kızarıklık şişlik yok damak sert ama. Biz beklicez artık. Yarım saate saat başı uyanmaya devam ediyor yavrunun gün içinde keyfi yerinde gülücükler saçıyor tek belirti elline ne bulsa ağzına götürüyor salya akıyor. İki saate bir uyansa çok sevineceğim ya
ay hemen çıkıyor mu onlar da eyvahhhhBizim kızın da damaklarında hiç şişlik olmamıştı o yüzden anlayamadık huzursuzluğunun dişinden dolayı olduğunu. Bi sabah bi baktım patlamış
Şimdi üstler de mi şişlik olmadan çikacak bilmiyorum bu sefer de her huzursuzluğunu dişten sanıyoruz gelen giden yok1,5 aydır her sabah belki patlamıştır diye bakıyorum yok
açıkçası sakuranın dediği gibi ben de çok anlamadım. ama uykularında ciddi bir bozulma olmuştu bir haftadır falan daha iyi.. ben artık kesin başka bi derdi var diye düşünüyordum bir gün damağına bi baktım diş görünümü olmuş ertesi gün bir tanesi patlamıştıOrta iki tanesini parmağımla kontrol ediyorum ama üzerine bir et tabakası var hala kızarıklık şişlik yok damak sert ama. Biz beklicez artık. Yarım saate saat başı uyanmaya devam ediyor yavrunun gün içinde keyfi yerinde gülücükler saçıyor tek belirti elline ne bulsa ağzına götürüyor salya akıyor. İki saate bir uyansa çok sevineceğim ya
1,5-2 ay sonra çıkıyormuş geneldeay hemen çıkıyor mu onlar da eyvahhhh
Bizim uykular hala berbat halde. Doğduğundan beri çok fazla gündüz uykusu yapmıyordu zaten ama gece 8 buçuk 9 gibi uyuyordu 2 3 defa emmek için uyanıp geri uyuyordu hemen 4.ayda bir bozuldu ki aman Allah'ım. 2 gecedir 12de bağır çağır zorla uyutuyorum gece de sürekli uyanıp geri uyumak istemiyoraçıkçası sakuranın dediği gibi ben de çok anlamadım. ama uykularında ciddi bir bozulma olmuştu bir haftadır falan daha iyi.. ben artık kesin başka bi derdi var diye düşünüyordum bir gün damağına bi baktım diş görünümü olmuş ertesi gün bir tanesi patlamıştıbir ay kadar kötü oldu ama ateş vs olmadı çok şükür. inşallah sizinki de kolaylıkla çıkarır. bence uykularını en çok etkileyen şey diş
Oldu olmaz mı ciddi küçüldü ama hemen değil biraz sürdü yani 1 2 hafta gibi şimdi hala zorlanırsam şişer kendi kendine iner kanar falan takılıyo kafasına göreEvet evet cuma gününden beri sadece yatıyordum bugün ilk kez kendi kendime ayağa kalkabildim 31 haftalık hamileyim ben de :') peki küçülme olmuş muydu sizde daha önceden dediyseniz aklımda yok şuan
güzel bi liste olmuş canım ama bebeğe göre hareket etmek durumunda kalıyorsun. mesela benim bebiş yoğurdu sevmediği için ben yine her gün tattırıyorum ama çay kaşığının ucunu ancak yiyor. ben şöyle yaptımSelamlar pazartesi ek gıdaya başlayacağım inşallah. Instagram da 6 ay başlama listesi gördüm. Bu liste üzerinden gitsem nasıl olur sizce? Siz ne yaptınız kafanıza göre mi ayarladınız.
Çok g3cmis olsun. Kaç ay çektim. Bebeğim de kolikti .acimlq mi uğraşayım bebekle mi bilmiyordum.sicqk su banyosu da iyi geliyor.Yaaa size çok sarılmak istedim . dün genel cerrahiye göründüm günde 6 tane daflon ve bazı kremler verdi. özellikle anestol çok rahatlatıyor ve bana hemoridleri içeri sokmaya calis dedi bu koca şeyler içeri girecek gibi değildi ama duştan sonra kremlerle de yumuşatarak biraz denedim çok az da olsa giriyor.. Bunları neden yazıyorum benim gibi acı cekerken kocasına öldür beni diyecek kadar kötü durumda olan biri görür umitlenir diye :') acısı kalmadı sayılır daha ilk günden çok şükür inşallah bebeğim de bunca ilaca rağmen iyidir. cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah daha iyi oluruz Rabbim hastalarina acil sifalar versi n
Çok teşekkür ederim bilgilerin için yaşayıp göreceğiz. İnşallah severiz her şeyigüzel bi liste olmuş canım ama bebeğe göre hareket etmek durumunda kalıyorsun. mesela benim bebiş yoğurdu sevmediği için ben yine her gün tattırıyorum ama çay kaşığının ucunu ancak yiyor. ben şöyle yaptım
1.gün yoğurt (sevmedi)
2.gün yoğurt - avokado (farklı zamanlarda verdim mesela öğlen ve akşam) avokado çay kaşığının ucu yedi/sevdi
3.gün yoğurt - bal kabağı (eh işte)
4.gün yoğurt - tatlı patates (sevmedi)
5.gün yumurta (sevmedi) havuç (ehh) yoğurt
6.gün brokoli (hiçç tutmadı) yoğurt
böyle bazen sebzeyle yoğurdu hafif karıştırıp verdim. bazen yedi bazen yemedi yine çay kaşığı anca yemiştir.
dün avokadoyu tekrar verdim 2 çay kaşığına yakın yedi.
bal kabağını öğlen tekrar verdim yarım çay kaşığı bile yemedi
bu arada bazen meyve süzgeciyle elma mandalina ve muz verdim üçünü de sevdi.
ben çok ısrar etmiyorum her gün aynı şeyi vermemeye çalışıyorum. farklı tatlar tatsın istiyorum. yoğurdu tadına baktığı sebzelerle sunmaya çalışıyorum. birkaç hafta daha böyle gidip sonra belki karıştırarak verebilirim. şubat ayında da çorbaya falan başlayacağım işe başlamam gerektiği için. anneme kolaylık olsun diye çorba karışımları aldım. ama bir yandan süt sağıp bırakmayı düşünüyorum çünkü diş çıkarması sebebiyle sanırım, süte ayrı bir düşkünlüğü oldu.
diyeceğim o ki örnek liste kafa karışıklığını gidermek adına bulunsun ama bebişe göre de hareket etmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?