2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
çok geçmiş olsun canım sanırım doktora götürmelisin

Merhaba kızlar brokoli sizin bebeğinizde de gaz yaptı mı?İlk kabakla başladım,3 gündür brokoliyi tatdırıyorum,hem gaz var,hem de kaka sayı arttı

Aynen annem.bakacak.

Tuzla ilgili bişey sormadım ama ben şuan için kullanmıcam kızımda da kullanmadım kullanmaya başladığımda da az kullandım hala bizi. Evde az tuz kullanılır hatta kaynanam hep söylenir tatsız tuzsuz bu çıcuğun yemeği diye

düzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi
1 defa temmuzda oldum,daha olmadım.
Allah şifa versin.Banyo sırasında oda sıcaklığını biz 24-25 dereceye kaldırıyoruz ki,üşümesin

Merhaba kızlar brokoli sizin bebeğinizde de gaz yaptı mı?İlk kabakla başladım,3 gündür brokoliyi tatdırıyorum,hem gaz var,hem de kaka sayı arttı
benimki brokoli yemedi boğazına yapışıyor gibi yaptı. ısrar etmedim ben de. ama müthiş gazı var sürekli zırt pırt.. kaka sayısı aynı gibi ama bir tık daha ıkınıyor
verdiklerim:
bal kabağı, avokado, tatlı patates, havuç
arada akşamları gün kurusu kayısı haşlayıp veriyorum
en çok beğendiği avokado

bu arada banyoyu salonda yaptırıyorum hala. banyodan önce biraz klimayı açıyorum normalde ev 21-22 derece
bence minik bi ısıtıcı iş görür tekrardan çok geçmiş olsun

adet güncellemesi geldi dün ölüm gibi bir sancım vardı mide bağırsak ağrısı. bugün adet oldum 1.5 ayın ardından

ben bir video izledim, 6 ay bitdiğinde tadıma başlayan bebeklerde orada 7. ve 8. aylar tadımlar olacak diyordu.5-6 sebze,5-6 meyve,sonra yoğurt ve tahıllar.Buna göre de 7.ay sebze ve meyve tadımıyla geçiyor.Sonra 2,sonra 3 meyve ve ya sebzeyi birleştirip veriyoruz,kaşık mamalarını meyve ve sebzeyle tatlandırıp veriyoruz, sonra da onlara başka yiyecekleri ekliyoruz.7 buçuk ay olduğunda bebeğin katı gıda öğünleri--sabah kaşık maması(tahıl gurubu),öğlen sebze püresi(sonralar çorba),ikindi meyve püresi,meyveli yoğurt(yani meyveli bir şey),akşam kaşık maması--şeklinde olacak diyordu.

benimki brokoliyi 2.gün iyi yedi,bu gün geç piştiği için uykusu geldiği için az yedi.
Avokadoyu ben sevmiyorum,yemiyoruz da,onu daha tatdırmayı düşünmedim.Sabah patates vereyim diyorum.

Çok çok çok geçmiş olsun geçiyor merak etmeyin ama doktor şart o tedavi yöntemlerini uygulayınca inanılmaz iyileşiyorsunuz şu an bende hala çıkıntılar var ama daha küçük ve kanama oluyor zorlanınca ama hamileyken yaşadığım gibi bi durum yok onu tedaviyle atlattım o kremleri sürmek şart kesinlikle doktora gidin

benimki brokoliyi 2.gün iyi yedi,bu gün geç piştiği için uykusu geldiği için az yedi.
Avokadoyu ben sevmiyorum,yemiyoruz da,onu daha tatdırmayı düşünmedim.Sabah patates vereyim diyorum.
avokado çok faydalı ya ben tüp bebek zamanında öyle çok yedim ki. bir şans verebilirsin hem pişmiyor çok pratik ve sağlıklı yağlar içeriyor

Yaaa size çok sarılmak istedim . dün genel cerrahiye göründüm günde 6 tane daflon ve bazı kremler verdi. özellikle anestol çok rahatlatıyor ve bana hemoridleri içeri sokmaya calis dedi bu koca şeyler içeri girecek gibi değildi ama duştan sonra kremlerle de yumuşatarak biraz denedim çok az da olsa giriyor.. Bunları neden yazıyorum benim gibi acı cekerken kocasına öldür beni diyecek kadar kötü durumda olan biri görür umitlenir diye :') acısı kalmadı sayılır daha ilk günden çok şükür inşallah bebeğim de bunca ilaca rağmen iyidir. cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah daha iyi oluruz Rabbim hastalarina acil sifalar versi n

Ayy çok sevindim rahatlamanıza geçmiş olsun evet yaşamayan bilemez saçma sapan beklenmeyen müthiş bi ağrı bi anda buluyor sizi oturamıyodum ben o derece bi de hamileydimneyse gelmiş geçmiş olsun ilaçlarda bebişe hiçbişey yapmaz allahın izniyle onlar çok dayanıklı maşallah annenin sağlığı yerinde olsun ki onlarda mutlu olsun

çok geçmiş olsun canım sanırım doktora götürmelisin
Çok teşekkür ederim canım. Ateşi 1 gün sürdü sonra çıkmadı çok şükür. Öksürük de azaldı. Dün soğuk buhar yaptım nebülizatör ile. Atlattık gibi bakalım
Brokoli aşırı bağırsak çalıştırmıştı oğlumda. Çok da yememişti bir iki kaşık ancak. pek sevmedi

Gaz yaptı bebişimde gece kıvrandı sağa sola dönüp durdu kaynı şişti ben de ikinci gün vermedim bazı doktorlar 8. Ayda verilmeli diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…