2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
bebeği 6 aylık olanlar 6.ayda bebeğiniz kaç gr aldı?Benimki 300 geam almış 7300/7400 gr olmuş,son zamanlar memede çok duruyordu,sütüm azalmış o yüzden mi az almış diye düşünmekteyim
20.hafta 7100
27.hafta 8 kg
bence seninki de normal 1 yaşında 10 kg anca oluyorlar dedi aile hekimi hemşiresi

doğum kilosu 2400 gr bir de bu ay 10 gündür masaj olunuyor,o da etki edermi

bebeği 6 aylık olanlar 6.ayda bebeğiniz kaç gr aldı?Benimki 300 geam almış 7300/7400 gr olmuş,son zamanlar memede çok duruyordu,sütüm azalmış o yüzden mi az almış diye düşünmekteyim
Benim bebeğim 5,5 aylık kilosu 8200 boyu 70 cm.
Bence dönemsel yavaşlayıp sonra büyüyorlar. çünkü kızım da 4. ayda 300 gr almış , 0,5 cm uzamıştı

9. Ayda kızamık, kızamıkçık, kabakulak aşısı var dedi aile hekimi bize, sanırım salgından dolayı 9. Da yapılıyor.

9. Ayda kıza
Emekleme bi gelişim basamağı değilmiş canım emeklemeden sürünmeden yürüyen çocuklar var, koltuk altlarından tutup koltuk kenarına falan tutundurmaya çalış adımlattırmaya çalış ama halı üzerinde, kucakta değil.

9. Ayda kızamık, kızamıkçık, kabakulak aşısı var dedi aile hekimi bize, sanırım salgından dolayı 9. Da yapılıyor.
Evet biliyorum , o ateş ağrı huzursuzluk yapmıyor ve çok acıtmıyor O yüzden yazmadım. Menenjit aşıları , zatürre aşıları çok acıtıyor. Karma aşısı da ateş huzursuzluk yapabiliyor o yüzden dedim

Benim ki ayakta durmayı çok istiyordu , koltuk kenarına tutturdum saniyelik oyuncak uzatayım derken sırt üstü düştü yavrum,tutamadım bile kafasını yere çarptı 4 saat acilde müşahade altında kaldık sizler dikkat edin

Benim bebeğim 5,5 aylık kilosu 8200 boyu 70 cm.
Bence dönemsel yavaşlayıp sonra büyüyorlar. çünkü kızım da 4. ayda 300 gr almış , 0,5 cm uzamıştı
boyu da az uzadı bu ay,inşallah dediğiniz gibi olur benim oğlumda da,65-66 cm ölçtük evde

Sağlıklı olsunlar da kilo ve boyu persentillerine yetişiyor sonrasında bu yüzden ben çok takılmamaya çalışıyorum

boyu da az uzadı bu ay,inşallah dediğiniz gibi olur benim oğlumda da,65-66 cm ölçtük evde
neresi az uzamış kız doğum kilosuna göre çok iyi almış senin bebiş. lütfen bu tarz şeylerde müthiş uçurumlar olmadığı sürece üzülmeyelim

Menenjit aşısını bebekken yaptırmak daha kolay. Çocuklukta daha zor geçiyor. Bebeğim 6 aylık oldu tüm özel aşılar ve sadece bir doz aşısı kaldı.
Kıyamam bebişe ya bacağını bile kaldıramıyorlar. bizimki de hep ağlamıştı calpol üç defa vermiştim. İkinci dozda bu kadar ağır geçmiyor. Hatta aşı olduğunu bile unutuyorsunuz. İlk doz zor.

d
neresi az uzamış kız doğum kilosuna göre çok iyi almış senin bebiş. lütfen bu tarz şeylerde müthiş uçurumlar olmadığı sürece üzülmeyelim
doğum kilosuna göre kilosu ve boyu iyi,ama geçen aya göre boyu 1cm uzadı ya da hiç uzamadı.6.ayda kilosunda en az 450 gr artış olması lazım diye okuduğum için tedirgin oldum

d

doğum kilosuna göre kilosu ve boyu iyi,ama geçen aya göre boyu 1cm uzadı ya da hiç uzamadı.6.ayda kilosunda en az 450 gr artış olması lazım diye okuduğum için tedirgin oldum
hiç de öyle belirgin kriterler yok canım. benim bebiş geçtiğimiz aylarda 5 haftada 300 gr aldı iki doktor ve hemşire hiç sorun yok her şey yolunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…