- 30 Mayıs 2015
- 5.207
- 12.854
- 448
- 34
20.hafta 7100bebeği 6 aylık olanlar 6.ayda bebeğiniz kaç gr aldı?Benimki 300 geam almış 7300/7400 gr olmuş,son zamanlar memede çok duruyordu,sütüm azalmış o yüzden mi az almış diye düşünmekteyim
Benim bebeğim 5,5 aylık kilosu 8200 boyu 70 cm.bebeği 6 aylık olanlar 6.ayda bebeğiniz kaç gr aldı?Benimki 300 geam almış 7300/7400 gr olmuş,son zamanlar memede çok duruyordu,sütüm azalmış o yüzden mi az almış diye düşünmekteyim
9. Ayda kızamık, kızamıkçık, kabakulak aşısı var dedi aile hekimi bize, sanırım salgından dolayı 9. Da yapılıyor.Evet , koruyuculuğu da daha fazla biliyorum , çok acıttığı için kıyamadım ben.
7. Ay dan itibaren başlayacağız menenjit aşısına. 6-12 ay arasında aşı olmadığı için bu aralığa denk getireceğim.
9. Ayda kızaEvet , koruyuculuğu da daha fazla biliyorum , çok acıttığı için kıyamadım ben.
7. Ay dan itibaren başlayacağız menenjit aşısına. 6-12 ay arasında aşı olmadığı için bu aralığa denk getireceğim.
Emekleme bi gelişim basamağı değilmiş canım emeklemeden sürünmeden yürüyen çocuklar var, koltuk altlarından tutup koltuk kenarına falan tutundurmaya çalış adımlattırmaya çalış ama halı üzerinde, kucakta değil.Kızlar bir şey soracağım. Benim oğlum 20 haziran doğumlu şimdi internette bir video gördüm.6 aylıkken bebeler emekleme pozisyonunda oluyor. Benim bebegim karın üstü yatarken hala solucan gibi kıvranıyor. Sizlerinki nasıl. Ben karın üstü yatırmaya daha yeni başladım bunun etkisi mi var acaba sürekli kucakta tasiyoruz
Evet biliyorum , o ateş ağrı huzursuzluk yapmıyor ve çok acıtmıyor9. Ayda kızamık, kızamıkçık, kabakulak aşısı var dedi aile hekimi bize, sanırım salgından dolayı 9. Da yapılıyor.
Benim ki ayakta durmayı çok istiyordu , koltuk kenarına tutturdum saniyelik oyuncak uzatayım derken sırt üstü düştü yavrum,tutamadım bile kafasını yere çarptı 4 saat acilde müşahade altında kaldık9. Ayda kıza
Emekleme bi gelişim basamağı değilmiş canım emeklemeden sürünmeden yürüyen çocuklar var, koltuk altlarından tutup koltuk kenarına falan tutundurmaya çalış adımlattırmaya çalış ama halı üzerinde, kucakta değil.
boyu da az uzadı bu ay,inşallah dediğiniz gibi olur benim oğlumda da,65-66 cm ölçtük evdeBenim bebeğim 5,5 aylık kilosu 8200 boyu 70 cm.
Bence dönemsel yavaşlayıp sonra büyüyorlar. çünkü kızım da 4. ayda 300 gr almış , 0,5 cm uzamıştı
neresi az uzamış kız doğum kilosuna göre çok iyi almış senin bebiş. lütfen bu tarz şeylerde müthiş uçurumlar olmadığı sürece üzülmeyelimboyu da az uzadı bu ay,inşallah dediğiniz gibi olur benim oğlumda da,65-66 cm ölçtük evde
Kıyamam bebişe ya bacağını bile kaldıramıyorlar. bizimki de hep ağlamıştı calpol üç defa vermiştim. İkinci dozda bu kadar ağır geçmiyor. Hatta aşı olduğunu bile unutuyorsunuz. İlk doz zor.Dün yaptırdık biz.
Çok huysuzlandı.
Çok ağladı.
Gece de uyandıktan sonra 4 saate yakın uyumadı, ilgisini dağıtmadıkça hep ağladı.
İlk kez dün calpol verdim 1 çay kaşığı kadar, hem yatmadan önce hem gece uyuyamadığında.
Sanırm onun sayesinde dalabildi uykuya ikisinde de.
Gerçi ilkinde sızdı artık resmen de.
Zormuş yani.
Bexero yapıldı sağ bacağından dün.
Böyle olunca ne zamana diş çıkar acababence yok bizde de durum öyleydi ama diş çıkardı. eğer hasta falan da değilse sanırım zamana bırakmak gerekiyor
Ayyy hic bir fikrim yok benimki de dahs belirti yokBöyle olunca ne zamana diş çıkar acaba
doğum kilosuna göre kilosu ve boyu iyi,ama geçen aya göre boyu 1cm uzadı ya da hiç uzamadı.6.ayda kilosunda en az 450 gr artış olması lazım diye okuduğum için tedirgin oldumneresi az uzamış kız doğum kilosuna göre çok iyi almış senin bebiş. lütfen bu tarz şeylerde müthiş uçurumlar olmadığı sürece üzülmeyelim
evet tepki veriyor ve gülüyor.Siz yine de devam edin,biz çoktan bu oyunu oynuyoruz.Kizlar bebekler cee eye tepki veriyor mu benim kiz acayip tepkisiz
Anladım kuzuAyyy hic bir fikrim yok benimki de dahs belirti yok
hiç de öyle belirgin kriterler yok canım. benim bebiş geçtiğimiz aylarda 5 haftada 300 gr aldı iki doktor ve hemşire hiç sorun yok her şey yolunda dedid
doğum kilosuna göre kilosu ve boyu iyi,ama geçen aya göre boyu 1cm uzadı ya da hiç uzamadı.6.ayda kilosunda en az 450 gr artış olması lazım diye okuduğum için tedirgin oldum
normal zamanda nasıl? gülüp eğleniyor mu hareketli bir bebiş miBizimki öyle bakiyor üzülüyorum acikcasi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?