2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
ben de yatağın üzerine koyuyorum,salonumuz bir az daha soğuk,oyun matı sipariş verdim,o gelince onun üzerine koyacağım,çünkü mama sandalyesinde çok oturmuyor şu sıralar kucak istiyor.Ek gıdaya geçerken daha fazla kucak,meme istemesi normalmiş

Maraton başlıyor desene bakalım nasil bir süreç olacak. Allah kolaylık versin Darısı başıma ama bu gidişle 6 ay daha uzatacak gibiyim.
Aynen başlıyor . Bir yanım seviniyor. Çalışmak dinlenmek gibi olacak ama bir yanımda endişeli zor bir bebek uykusu yok huysuz

İlk dudukluye atıp sonra bir saatte ocakta normal kaynatsa
Ilikli kemik kaynatmak aslında hurafeymis, dr lar 12 saat kaynayan bişeyden hayır gelmez diyorlar, içerisinde faydalı faydasız bisey kalmazki gerçekten mantıklı düşününce, o yüzden ben ilikten ziyade kemikli eti duduklude 1 saat pişirip, suyunu buz torbalarına dolduruyorum. Pratik oluyor birer ikişer yemeklere atıyorum, yok 8 saat kaynat yok 12 saat kaynat, beni kaynatsan yok olurum o ilikten hayır gelirmi

aslında uzun süre kaynamaması gereken şey kemiğin üstündeki et. onun faydası ölüyor. kemik ve ilik ise uzun uzun kaynadığında daha faydalı hale geliyor. sonuçta kemiği yemiyoruz çıkan suyunu içiyoruz

düzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi

Teyzeleri oğlum dünden beri ateşli. Hep 38 civarıydı..4 saatte bir calpolla idare ettik. Akşama doğru öksürük başladı. Bugün de halsiz. Anlamadım niye böyle oldu. Hep evdeyiz.Evi Düzenli havalandırıyorum da.
Sadece banyo sonrası giydirirken üşütmüş olabileceği aklıma geliyor. Siz soba ısıtıcı açıyor musunuz. Ev kaloriferli 23° civarı. Ama giydirirken üşüdü galiba.
Doktora da götürsem antibiyotik başlamasından korkuyorum. Gerekliyse elbette başlanır tabi ama çok küçük daha

Aynen başlıyor . Bir yanım seviniyor. Çalışmak dinlenmek gibi olacak ama bir yanımda endişeli zor bir bebek uykusu yok huysuz
Anne mi bakacak ? Her şey yolunda olur inşallah
En son bebeğim 2.3 aylıkken damla şeklinde oldum. Ondan sonra bir kesildi hala bir şey yok. Zamanla düzelecek vücudumuz toparlanması 1 sene buluyormuş.
Geçmiş olsun. Öksürük varsa dr götürün daha fazla ilerlemeden.. hiç hasta olmasınlar olunca perişan oluyoruz.

Çok mantıklı aslında.

Allah korusunn kız Allah seni

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah. Çok küçük olduğu için doktorun görmesinde fayda var, ihtiyaç duymazlarsa zaten onlar da antibiyotik taraftarı değilker.

Kızlar buhün 6.ay kontrolü vardı benim paşa 8 buçuk kilo biraz toplu ben tadımlara başlamıştım şu 3 gün kuralıyla ama artık öle yapmıcam zatem bütün yiyecekleri öle başlasam 1 yaşına anca biter tadımlar doktor artık çorbalara geç dedi sabah yumurta arada yoğurt akşam çorba ver dedi tabi azar azar arada da meyve falan şimdi de ne yapsam derdi başlar üç gündür de su veriyorum çok seviyor

Aynen zaten oğlum aşırı seçici onu düşünürdüm, şimdi de kızıma ne yapsam derdine düşüyorum. Bi vardı geceden, bi de düştü bacadan atasözüne döndüm, akşama kadar yemek düşünüyorum . Birde tuz ile ilgili bisey dedi mi dr, sıfır tuzmu olacak yiyecekler acaba

Kızlar selamlar 6.ay aşı zamanı geldi yaptıran var mı ateş oldu mu acaba sanırım yeni bi aşı olucaklar bu ay
Pazartesi olduk 2 bacaktan birde ağızdan bizde bir sorun olmadı
3 Hafta önce oldum ilk kez bende merakla bir sonrakini bekliyorum olcak mıyım die ama düzensizlik olabilir normal diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…