ben de yatağın üzerine koyuyorum,salonumuz bir az daha soğuk,oyun matı sipariş verdim,o gelince onun üzerine koyacağım,çünkü mama sandalyesinde çok oturmuyor şu sıralar kucak istiyor.Ek gıdaya geçerken daha fazla kucak,meme istemesi normalmişBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
Bende anama yaptirayimTamam canım diğer arkadaş da kendin yap demiş deneyeceğim eve gidince
Amin canım. Zaten zor bir bebekYaa Allah yardımcınız olsun. Hem iş hem bebek yorucu olacak
Aynen başlıyor . Bir yanım seviniyor. Çalışmak dinlenmek gibi olacak ama bir yanımda endişeli zor bir bebek uykusu yok huysuzMaraton başlıyor desene bakalım nasil bir süreç olacak. Allah kolaylık versinDarısı başıma ama bu gidişle 6 ay daha uzatacak gibiyim.
EmiyorEmiyorsa tuza gerek yok diye biliyorum
Ilikli kemik kaynatmak aslında hurafeymis, dr lar 12 saat kaynayan bişeyden hayır gelmez diyorlar, içerisinde faydalı faydasız bisey kalmazki gerçekten mantıklı düşününce, o yüzden ben ilikten ziyade kemikli eti duduklude 1 saat pişirip, suyunu buz torbalarına dolduruyorum. Pratik oluyor birer ikişer yemeklere atıyorum, yok 8 saat kaynat yok 12 saat kaynat, beni kaynatsan yok olurum o ilikten hayır gelirmiİlk dudukluye atıp sonra bir saatte ocakta normal kaynatsa
Basi macun sonu siviydi canim.Dün fitil koydum ben yarım saat sonra yaptı gece tekrar yaptı baya macun kıvamındaydı ama tamamını yapamadı sanırım, siZinki de katı mıydı?
Anne mi bakacak ? Her şey yolunda olur inşallahAynen başlıyor . Bir yanım seviniyor. Çalışmak dinlenmek gibi olacak ama bir yanımda endişeli zor bir bebek uykusu yok huysuz
En son bebeğim 2.3 aylıkken damla şeklinde oldum. Ondan sonra bir kesildi hala bir şey yok. Zamanla düzelecek vücudumuz toparlanması 1 sene buluyormuş.düzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi
Geçmiş olsun. Öksürük varsa dr götürün daha fazla ilerlemeden.. hiç hasta olmasınlar olunca perişan oluyoruz.Teyzeleri oğlum dünden beri ateşli. Hep 38 civarıydı..4 saatte bir calpolla idare ettik. Akşama doğru öksürük başladı. Bugün de halsiz. Anlamadım niye böyle oldu. Hep evdeyiz.Evi Düzenli havalandırıyorum da.
Sadece banyo sonrası giydirirken üşütmüş olabileceği aklıma geliyor. Siz soba ısıtıcı açıyor musunuz. Ev kaloriferli 23° civarı. Ama giydirirken üşüdü galiba.
Doktora da götürsem antibiyotik başlamasından korkuyorum. Gerekliyse elbette başlanır tabi ama çok küçük daha
Çok mantıklı aslında.Ilikli kemik kaynatmak aslında hurafeymis, dr lar 12 saat kaynayan bişeyden hayır gelmez diyorlar, içerisinde faydalı faydasız bisey kalmazki gerçekten mantıklı düşününce, o yüzden ben ilikten ziyade kemikli eti duduklude 1 saat pişirip, suyunu buz torbalarına dolduruyorum. Pratik oluyor birer ikişer yemeklere atıyorum, yok 8 saat kaynat yok 12 saat kaynat, beni kaynatsan yok olurum o ilikten hayır gelirmi
Babası çok kucakladı şimdi de inkar ediyorBenim kollar yaptı valla, önceden üst kola dokununca direk kemik hissediliyordu şimdi edilmiyor. Hata mı yaptık acaba çok kucaklayarak
Allah korusunn kız Allah seniIlikli kemik kaynatmak aslında hurafeymis, dr lar 12 saat kaynayan bişeyden hayır gelmez diyorlar, içerisinde faydalı faydasız bisey kalmazki gerçekten mantıklı düşününce, o yüzden ben ilikten ziyade kemikli eti duduklude 1 saat pişirip, suyunu buz torbalarına dolduruyorum. Pratik oluyor birer ikişer yemeklere atıyorum, yok 8 saat kaynat yok 12 saat kaynat, beni kaynatsan yok olurum o ilikten hayır gelirmi
Hiç olmayan bendüzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah. Çok küçük olduğu için doktorun görmesinde fayda var, ihtiyaç duymazlarsa zaten onlar da antibiyotik taraftarı değilker.Teyzeleri oğlum dünden beri ateşli. Hep 38 civarıydı..4 saatte bir calpolla idare ettik. Akşama doğru öksürük başladı. Bugün de halsiz. Anlamadım niye böyle oldu. Hep evdeyiz.Evi Düzenli havalandırıyorum da.
Sadece banyo sonrası giydirirken üşütmüş olabileceği aklıma geliyor. Siz soba ısıtıcı açıyor musunuz. Ev kaloriferli 23° civarı. Ama giydirirken üşüdü galiba.
Doktora da götürsem antibiyotik başlamasından korkuyorum. Gerekliyse elbette başlanır tabi ama çok küçük daha
Daha hiç olmadım çok şükürdüzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi
Aynen zaten oğlum aşırı seçici onu düşünürdüm, şimdi de kızıma ne yapsam derdine düşüyorum. Bi vardı geceden, bi de düştü bacadan atasözüne döndüm, akşama kadar yemek düşünüyorumKızlar buhün 6.ay kontrolü vardı benim paşa 8 buçuk kilo biraz topluben tadımlara başlamıştım şu 3 gün kuralıyla ama artık öle yapmıcam zatem bütün yiyecekleri öle başlasam 1 yaşına anca biter tadımlar doktor artık çorbalara geç dedi sabah yumurta arada yoğurt akşam çorba ver dedi tabi azar azar arada da meyve falan şimdi de ne yapsam derdi başlar üç gündür de su veriyorum çok seviyor
Pazartesi olduk 2 bacaktan birde ağızdan bizde bir sorun olmadıKızlar selamlar 6.ay aşı zamanı geldi yaptıran var mı ateş oldu mu acaba sanırım yeni bi aşı olucaklar bu ay
3 Hafta önce oldum ilk kez bende merakla bir sonrakini bekliyorum olcak mıyım die ama düzensizlik olabilir normal diyorlardüzenli adet olan var mı? 1,5 ay önce adet oldum devamı gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?