2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Aynı şeyleri bende yaşıyorum.duzelwxegi günü bekliyorum ama nafile

Aynen gece 2-3 kez uyanıyordu. Hergün 21.30 da uyuyor uyku rutinimiz var ana kucağında sallıyorum hemen dalıyor sonra başlıyor bir saat sonra uyanıyor sabaha kadar saat başı ya da yarım saat emzir salla tekrar uykuya döndürüyorum. Bir de gün içinde ek gıda tadımı yapınca gece kaka da yapıyor alt değiştir derken uykusu kaçıyor. Uyku eğitimine de inanmıyorum ticaret tamamen. Bir aydır böyleyiz bakalım ne olacak ben herşeye razıyım yeterki sağlıkla büyüsün

avokado çok faydalı ya ben tüp bebek zamanında öyle çok yedim ki. bir şans verebilirsin hem pişmiyor çok pratik ve sağlıklı yağlar içeriyor
biliyorum,ama tek başına yiyemedim,maydanoz filan katıp yemişdim ziyan olmasın diye.
evettt damak çok sertleşti ve artık tam çıkacağı zaman diş halini almıştı orta iki tanesi
ben oğlumda önden damağın içerisinde ortada iki tane diş görüyorum,bunu mu kast ettin?Ne zaman sonra çıkar?Son günler gec uykuları çok kötü,sık-sık uyanıyor,emmese geri uyumuyor.
Ateş düşürücü soğuk algınlığı. Son tüketim tarihinden bahsetmiyorum. Yazsa sormam yada görebilsem sormam
Bazı ilaçlarda kapağı açıldıktan sonraki son tüketim tarihi,bazılarında ilaçın en uzun ne kadar(kaç gün,kaç hafta) kullanıla bilir olduğu yazıla biliyor.O yüzden öyle sordum.Hiç birisi yoksa demek ki son tükerim tarihine kadar zamanı var.

Selamlar pazartesi ek gıdaya başlayacağım inşallah. Instagram da 6 ay başlama listesi gördüm. Bu liste üzerinden gitsem nasıl olur sizce? Siz ne yaptınız kafanıza göre mi ayarladınız.
ben tek-tek tadım yaptırıyorum,böyle de devam etmek fikrim var

neden 3 gün kuralıyla gitmedin canım?1. gün az yediğini 2. ve 3.gün daha çok yiye biliyor.Ben bu 8 günde bunu gördüm.

Kızlar gaz ya da alerji yapan gıdayı 1 ay vermemeliymişiz,böyle bir şey okuyan,duyan oldu mu?

Kızlar selam.
Menenjit aşısı yaptırdınız mı?
Oğlum 5 ay 23 günlük, hemşire yapabiliriz dedi, ben 5. ay için süreyi kaçırdık sanıyordum.
Ben özellikle yaptırmadım çok acıtan aşılar olduğu için kıyamadım. 5.ayda kontrole götürmedim . Ay sonunda 6. Ay aşılarını olacak. Bu aşılardan sonra menenjit aşılarına başlayacağım. (risk faktörlerimiz az olduğu için böyle karar aldık . )

bilmem canım aslında birkaç sebzeyi 10 gündür karışık bir şekilde veriyorum önce hepsini tek tek verdim şimdi öğlen birini akşam birini şeklinde devam ediyorum. sadece yoğurdu hep denedim eskiye göre daha iyi yiyor
buraya yazdığım ilk günlerdi

evett ben de öyle görmüştüm ertesi gün çıkmıştı minik minik çıkıyor zaten

Ben de asi konusunda cok tedirginlm ates olmayan yerden duman cikmaz bu asi karsitlari hakli mi ne

Menenjit aşısını bebekken yaptırmak daha kolay. Çocuklukta daha zor geçiyor. Bebeğim 6 aylık oldu tüm özel aşılar yapıldı ve sadece bir doz aşısı kaldı.

Menenjit aşısını bebekken yaptırmak daha kolay. Çocuklukta daha zor geçiyor. Bebeğim 6 aylık oldu tüm özel aşılar yapıldı ve sadece bir doz aşısı kaldı.
Dün yaptırdık biz.
Çok huysuzlandı.
Çok ağladı.
Gece de uyandıktan sonra 4 saate yakın uyumadı, ilgisini dağıtmadıkça hep ağladı.
İlk kez dün calpol verdim 1 çay kaşığı kadar, hem yatmadan önce hem gece uyuyamadığında.
Sanırm onun sayesinde dalabildi uykuya ikisinde de.
Gerçi ilkinde sızdı artık resmen de.
Zormuş yani.
Bexero yapıldı sağ bacağından dün.

Evet , koruyuculuğu da daha fazla biliyorum , çok acıttığı için kıyamadım ben.
7. Ay dan itibaren başlayacağız menenjit aşısına. 6-12 ay arasında aşı olmadığı için bu aralığa denk getireceğim.

Merhaba şuan geçti mi bilmiyorum ama benim de kızım da aynı şekilde uyku geçişlerinde inanılmaz yoğun yaşıyordu başka belirti olmamasına rağmen ilk evladımız aşırı tedirgin etti eeg çektirdik çocuk norologa götürdük şükür bir soru yok git gide azaldı ama bende çok feci etkilenmiştim sakin kalın lütfen içiniz rahat edecekse üni hastanelerinde çocuk norologa götürün ama sevgiyle sarın şöyle deneyin size dönük kucaginiza yatırın irkilmesi yok oluyir ya da çok azalırsa sıkıntı yoktur inşallah çok da korkarktir kızım şimdi üç yaşına girecek hassa naif bir çocuk sesten vs hala korkar

Kızlar bir şey soracağım. Benim oğlum 20 haziran doğumlu şimdi internette bir video gördüm.6 aylıkken bebeler emekleme pozisyonunda oluyor. Benim bebegim karın üstü yatarken hala solucan gibi kıvranıyor. Sizlerinki nasıl. Ben karın üstü yatırmaya daha yeni başladım bunun etkisi mi var acaba sürekli kucakta tasiyoruz

Benimki de 24 Haziran doğumlu, bazen emeklemeye çalışıyor ama genelde dediğin gibi. Biraz da tombişiz nefes nefese kalıyor. Ben de 1 hafta olacak yere koyuyorum ondan önce hep kucaktaydı .

Ben daha önce 3 gün üst üste yumurta sarısı vermiştim bebeğime yarım çay kaşığı alerji yapmamıştı. Bugün tekrar verdim ağız çevresi kızardı kabardı . Sizde de oldu mu? Canım çok sıkıldı

selam canım benimki solucan gibiyken sürünüyor az az. yani emekleme pozisyonunda sürünecek diye bir kural yok bence

bebeği 6 aylık olanlar 6.ayda bebeğiniz kaç gr aldı?Benimki 300 geam almış 7300/7400 gr olmuş,son zamanlar memede çok duruyordu,sütüm azalmış o yüzden mi az almış diye düşünmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…