Bende de oldu . Korkmana gerek yok . Benimde kasık ağrım çok oldu . Artık lavaboya gidip kontrol ediyordum. Şuan azaldı . Yani normal bir durumKarnım ağrıyor adet olcakmış gibi hissediyorum şu anda ama benim adet tarihime de var ayın 30 u bide bu kadar ilaç kullanıyorum olmam heralde
Teşekkür ederim rahatça uyuyabilirim o zamanBende de oldu . Korkmana gerek yok . Benimde kasık ağrım çok oldu . Artık lavaboya gidip kontrol ediyordum. Şuan azaldı . Yani normal bir durum
Merhaba embriyo kaliteniz neydi acaba ?Karnım ağrıyor adet olcakmış gibi hissediyorum şu anda ama benim adet tarihime de var ayın 30 u bide bu kadar ilaç kullanıyorum olmam heralde
Ya kızlar bir şey soracağım progestan felan göğüs hassasiyeti yapıyor muydu ? Göğsüme dokundukça sızlıyor. 3. Gün embriyosu 8. Günden sonra pozitife çevirmeyeceğine göre sanırım ilaçlardan yaBen de umutsuzdum canım hiç dinlenemedim, ortam çok gergindi hormonlarım tavandı zaten herkesle gerildim tartıştım oturdum ağladım sinir stres çok fazlaydı olmicak galiba dedim ama oldu. Tutunacağı varsa gerçekten oluyo bi şekilde allah hayırlısı neyse onu versin inşallah
Bende 15 haziranda transfer oldum 3. Gün embriyosu. 8. Gün negatifti erken gebelik testi sonucum, kan sonucum da 0,2 çıktıMerhaba kızlar 16 haziranda 3. Gün dondurulmuş transfer yapıldı.Bu sabah erken gebelik test yaptım negatif.Transfer hariç 7.gün.Erken mi bilemedim.Sebepsiz infertilite.1 tane oglum var normal yollarla olan ama bu olmuyor neden bilmiyorum
4bb 5.gün embriyosuMerhaba embriyo kaliteniz neydi acaba ?
Adet tarihine varmı daha ??Kızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün hem etken gebelikte hem kanda negatif çıkıp sonra pozitife dönme durumu olur mu ki ? Bugün aşırı mide bulantım var ve göğüs hassasiyeti başladı dün bugün daha da arttı. İlaçlardandır değil mi ?
3.gün embriyosu geç tutunuyomuş diye duymuştum sen ümitsizliğe kapılma dua et sabırla bekle.Kızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün hem etken gebelikte hem kanda negatif çıkıp sonra pozitife dönme durumu olur mu ki ? Bugün aşırı mide bulantım var ve göğüs hassasiyeti başladı dün bugün daha da arttı. İlaçlardandır değil mi ?
Merakimdan yaziyorum neden sordunuz bunuAdet tarihine varmı daha ??
Belki psikolojik olarak adet tarihine yakında belirti olabilir diyeMerakimdan yaziyorum neden sordunuz bunu
He tamam acaba farkli birsey mi var dedimBelki psikolojik olarak adet tarihine yakında belirti olabilir diye
Zaman su gibi geçsin inşallah ama ilk 1 haftadan sonra sanki daha yavaş geçiyor gibi geliyor banaHanımlar bende test yapmadan sabırla bekliyorum transfer dahil 7.günüm olumlu olsun diye düşünüp bekliyorum eldende bişey gelmiyor zaten
Benimde 3. Gün embriyosuydu 12. Gün erken gebelik testinde çok çok silikti kaset testte hiç çıkmamıştıKızlar 3. Gün embriyosu 8. Gün hem etken gebelikte hem kanda negatif çıkıp sonra pozitife dönme durumu olur mu ki ? Bugün aşırı mide bulantım var ve göğüs hassasiyeti başladı dün bugün daha da arttı. İlaçlardandır değil mi ?
Aynen 30 haziran test günümZaman su gibi geçsin inşallah ama ilk 1 haftadan sonra sanki daha yavaş geçiyor gibi geliyor bana
Benim salı günü test günüm ama yarın akşam vericem ben zaten 5.gün embriyosu yarın 11.gün oluyoAynen 30 haziran test günümbugünden sonra hiç geçmez zaman birde etrafımda bilmiş çok
Ben de sdece duphaston kullandım, beta değerim iyi çıkınca bıraktımKızlar transfer sonrasında herkes bir sürü ilaç kullanıyor ama bana sadece duphaston ilacına devam et dedi .Başka bir ilaç kullanmama gerek yokmuş.
Yeterli mi bilemedim .. gerçi herkesin tedavi süreci ve hikayesi farklı
Canım bende şu an dahil hiç göğüs hassasiyeti olmadı, progestan sadece fitili kullanıyorum ben ama iğnesini değil. Senin transferin dondurulmuş muydu taze mi?Ya kızlar bir şey soracağım progestan felan göğüs hassasiyeti yapıyor muydu ? Göğsüme dokundukça sızlıyor. 3. Gün embriyosu 8. Günden sonra pozitife çevirmeyeceğine göre sanırım ilaçlardan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?