Normaldir diye düşünüyorum endişelenme belirti olması güzel değil mi testi yapmasaydın belki de sevinecektin buna artık belirti de var diye sonuçtaKızlar benim bugüne kadar belirtim yoktu sadece bir iki kere sağ kasığımda batma gibi ağrı hissetmiştim anlık oluyordu zaten ama şu anda bi kaç saattir sol kasığımda baya bi ağrı var bugün 9.gün yerleşme ağrısı falan değildir diye düşünüyorum ama niye böyle oldu bilemiyorum
Ben çıktım valla ya umarım bir sorun olmaz iyi geldi banaBen daha hiç evden çıkmamıştım iğne yaptırmaya sağlık kabinine gittim geldim kardeşim arabayla götürdü onda bile korktum ya bişey olursa diye yeğenimi bile kucağıma alamadım ya belirti vs. Yok arada bir şişkinlik oluyor o kadar
Yaaa evet canım sen ablan nasıl yaptıysa öyle yapınca iyi olacağını düşünüyorsun. Bende genelde dinlenme taraftarıyım ama bugün canım çok tatlı istedi günlerdir yemiyorum eşimde gel yiyelim dedi çoktık öyle arabayla çok fazla yürümedim genelde oturdum ama o bile iyi geldi inanÇok iyi yapmışsın valla bende korkumdan dışarı çıkmıyorum doktorlar bişey olmaz diyor ama benim durumum başka ben ablamdan çok etkilendiğim için sürekli evde dinlenme halinde olmak istiyorum ama sonuç belli olsun kalp atışlarını duyduktan sonra bu günlerin acısını çıkarıcam
Bende pazartesi kan vermeye gidince biraz dışarda takılmayı düşünüyorum bakalımYaaa evet canım sen ablan nasıl yaptıysa öyle yapınca iyi olacağını düşünüyorsun. Bende genelde dinlenme taraftarıyım ama bugün canım çok tatlı istedi günlerdir yemiyorum eşimde gel yiyelim dedi çoktık öyle arabayla çok fazla yürümedim genelde oturdum ama o bile iyi geldi inan
Eve sigamiyiruz eşimle lutfen bize bisey onerin kendimi yikmak istemiyorum ne yapabilirizHakkınızda hayırlısı olsun bidahakine inşallah olumlu sonuç alırsınız
Takıl hayatım biraz enerci alBende pazartesi kan vermeye gidince biraz dışarda takılmayı düşünüyorum bakalım
Dünyanın sonu değil herseyin doğru bir zamanı var bence üzülmeniz çok doğal yılmayın gücünüzü toplayın ve tekrar deneyin biraz ara verin belki bi tatil olabilir iyi gelir birbirinize sarılın merhem olunEve sigamiyiruz eşimle lutfen bize bisey onerin kendimi yikmak istemiyorum ne yapabiliriz
Şöyle düşünün eğer tutunsaydı ama sağlıklı bi bebek olmasaydı emin olun şimdi olduğundan daha fazla üzülücektinizEve sigamiyiruz eşimle lutfen bize bisey onerin kendimi yikmak istemiyorum ne yapabiliriz
Herseyin hepsinin bilincindeyim ama bu gün duramiyorum göğsümün ortasinda sanki taş koyuldu birde doktor kesin konustu oda umutlandirdiDünyanın sonu değil herseyin doğru bir zamanı var bence üzülmeniz çok doğal yılmayın gücünüzü toplayın ve tekrar deneyin biraz ara verin belki bi tatil olabilir iyi gelir birbirinize sarılın merhem olu
Dogru soyluyosunuz bilincindeyim hepsinin ama maalesef insan uzuluyorŞöyle düşünün eğer tutunsaydı ama sağlıklı bi bebek olmasaydı emin olun şimdi olduğundan daha fazla üzülücektiniz
Benim ilk denemem daha önce hiç olumsuz denemem olmadığı için ne hissettiğinizi tahmin edebilirim ama tam olarak bilememHer
Herseyin hepsinin bilincindeyim ama bu gün duramiyorum göğsümün ortasinda sanki taş koyuldu birde doktor kesin konustu oda umutlandirdi
Bence bu kadar kasmayın kendinizi sevinci de üzüntüyü de yaşamak gerekiyor diye düşünüyorum tabikide üzülüceksiniz ama kendinize biraz zaman verin zamanla daha iyi hissediceksiniz benceDogru
Dogru soyluyosunuz bilincindeyim hepsinin ama maalesef insan uzuluyor
Benim de bi anda sancı giriyordu, hatta baya ağrı yapıyordu ve uzanmak zorunda kalıyordum. Bir kere bel ağrım çok oldu adet olucam sanıp ağlamıştım çok ama normalmiş hepsiKızlar benim bugüne kadar belirtim yoktu sadece bir iki kere sağ kasığımda batma gibi ağrı hissetmiştim anlık oluyordu zaten ama şu anda bi kaç saattir sol kasığımda baya bi ağrı var bugün 9.gün yerleşme ağrısı falan değildir diye düşünüyorum ama niye böyle oldu bilemiyorum
Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Bilirim o acıyı, hüznünüzü yaşayın ama inşallah sonra toparlanın. Rabbimin elbet bir bildiği vardır. İnşallah bir sonrakinde sıkı sıkı tutunur yavrunuzHer
Herseyin hepsinin bilincindeyim ama bu gün duramiyorum göğsümün ortasinda sanki taş koyuldu birde doktor kesin konustu oda umutlandirdi
Karnım ağrıyor adet olcakmış gibi hissediyorum şu anda ama benim adet tarihime de var ayın 30 u bide bu kadar ilaç kullanıyorum olmam heraldeBenim de bi anda sancı giriyordu, hatta baya ağrı yapıyordu ve uzanmak zorunda kalıyordum. Bir kere bel ağrım çok oldu adet olucam sanıp ağlamıştım çok ama normalmiş hepsi
Ilac kullandiginiz surece olmazsiniz merak etmeyinKarnım ağrıyor adet olcakmış gibi hissediyorum şu anda ama benim adet tarihime de var ayın 30 u bide bu kadar ilaç kullanıyorum olmam heralde
TeşekkürlerIlac kullandiginiz surece olmazsiniz merak etmeyin
Rabbim sabır versin daha önce başarısız tüp bebek deneyimim yok ama başarısız aşılama deneyimim var bu acıyı çok iyi biliyorum sabırla ve duayla tekrar kendinizi toplayıp denemenizi öneririm şahsen olumlu olsun diye düşünüyorum ama olumsuzu azda olsa düşünmek lazım olumsuz olursa 4 tane daha embriyom var kendimi toplayıp tekrar denemeyi düşünüyorum inşaAllah bi an önce toparlarsınız kendiniziHer
Rica ederim siz olumlu ve kesin sonuca ulaşın bizede umut ve duacı olunTeşekkür ederim
Yok yok Allahın izniyle olmazsınız, zaten pozitifi görmüşsünüz, bu kasık ağrıları bel ağrıları çok normalmiş onu diyorum. Benim gibi endişelenmeyin diye.Karnım ağrıyor adet olcakmış gibi hissediyorum şu anda ama benim adet tarihime de var ayın 30 u bide bu kadar ilaç kullanıyorum olmam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?