2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Evet bende 12. Gün verdim 15.5 çıktı iki gün sonra verdim 33.2 çıktı 4 gün sonra verdim 68 lerde çıkmıştı yavaş ilerliyor benimde...
İnşallah sıkıca tutunur bebeğin. Şimdi bugün 10. Günüm erken gebelik yaptım yine tek çizgi. Benim ilk gebeliğimde 3. Gün embriyosuydu taze transferdi o. 10. Gün betam 161 çıkmıştı ve yüksek ilerlemişti.

İnsallah amin hepimizin.. Benimde taze 3. Gündü ptsi tekrar kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun

Bende sadece fitil kullanıyorum. Dondurulmuş transfer oldum
Allahallah çatlatma iğnesi falan da etkisi yok? Bilmiyorum valla hassasiyet yaşayan hanımlar cevaplasın. Benim ilk denememde taze transferdi o zaman hassasiyet yaşamıştım baya dokunamamıştım da o yüzden sordum

Progestron fitil sabah ogle aksam seklinde kullaniyorum sabah koyarken cok daha rahat koydum simdi koymakta zorlandim ayni durumu yasayan var mi

Kizlar, transferden sonra fitil kullananlara ozellikle bir sorum olacak. Vajina icinde sisme oldu mu? Benim transfer sonrasi 4. gunum. Gunde 3 kez kullaniyorum fitil ve bu sabah fark ettim baya bir sisme olmus.

Valla bana günler geçmiyor pazartesi günü kan vercem son iki üç gün o kadar uzun geldi ki bana
Ne zaman dı sizin transfer benim 16 haziran
Bende 15 haziranda transfer oldum 3. Gün embriyosu. 8. Gün negatifti erken gebelik testi sonucum, kan sonucum da 0,2 çıktı artmaz sanırım
Ben druma sordum 7. Gün kanda yükselmeye başlıyormuş.3. Gün embriyosu daha geç geçiyormus kana ben yapmayacağım tam test günümü bekleyeceğim bence sizde bekleyin.Daha erken gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…