2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kan testi ya da idrar testi yapmış mıydın, anladığım kadarıyla miktarı az ve bu durumlar 5. günü ve 12. günleri arasında normal olarak kabul ediliyor. Yerleşme esnasında bu tarz şeyler olabiliyor ki benim kardeşim 2 kere bu tarz durum yaşayıp koşa koşa hastaneye gitmesine rağmen çok şükür oğlu 1 yaşında. Umut vermeyeyim ama bence telaşlanma doktoruna bildir

Tebrikler tatlim saglikla kucagina almak nasip olsun

Dün idrar testi yapmıştım bu şekil çıkmıştı miktarı az kan testime 2 gün var ama hemşireme yazdım sanırım daha görmedi umarım bi sorun yoktur

Eklentiler

• 20230627_120255.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar hemşirem yazdı proluton depot iğne yaptırıyormusunuz dedi evet son dozu dün yaptırmıştım dedm kanamayı takip et tekrar olursa haber ver istirahat edin temizlik vs. Yapmayın dedi kanama az miktarda devam ediyor öğlene kadar ara ara kontrol edicem

Teşekkürler amin hepiniz için dua ediyorum

Günaydın var gibi görünüyor ama kan verin yada erken gebelik testi ile deneyin tekrar

Kızlar selam herkese iyi bayramlar
Ben 19 haziran transfer oldum bugün 9. Gün, doktor 10. Gün yani yarın test yapmamı söylemişti ama dayanamadım bu sabah bayram hediyesi olsun istedim biraz da belirti hissetmeye başladım evde miratech kaset test vardı yapıp bıraktım 5 dakika sonra baktım resimdeki gibi silik 2. Çizgi var ama çok silik durdukça da nerdeyse kayboldu predictor aldım az önce onu yaptım 2. İdrarla ve anında 2. Çizgi belirdi oldukça da net görünüyo anlamadım hassasiyeti yüksek bir test ama kaset neden bu kadar silik insan endişelenmeden edemiyor

Eklentiler

• A0DEC473-A9B0-40BC-A33A-B603C50F011F.webp
    19 KB · Görüntüleme: 55
  • F2035AD1-B5E3-42B9-99F5-B26E152F9261.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 59
Herkese iyi bayramlaar canım bence çifte bayram sevinci yaşayabilirsin çünkü iki teste göre de pozitif prodictor testler çok hassas beta hcg 10 15 bile olsa onu gösteriyor zaten seninkidi baya net çıkmım eminim çok çok daha yüksektir ama kaset testler baya bi sonra net çizgi gösteriyor. Bence kan testi yap hayırlı olsun

Hay masalllah saglikla gel bebisss

Canımm çok teşekkürlerkan için yarını bekleyeyim diyorum şimdi predictor hassasiyeti 10 falan ya o kadar düşük bi sonuç almaktansa biraz sabrediyim gerçekten çok düşüğü bile gösteriyo diyolar ama çok da net olunca bu teste gçre beta kaçtır diye merak etmiştim kaseti tekrarladım bak artımed böyle çıktı o da çok silikkk

Eklentiler

• 4A2D3D3B-8ABA-49FC-B8EB-68A15D39D0D2.webp
    5 KB · Görüntüleme: 56
Benim bi arkadaşım predictor ile test yaptı çift çizgi çıktı aynı gün kan verdi değeri 12 falan çıkmıştı ama onun predictor de bile bu kadar net değildi silikti kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap ama kaset teste takılma onlar genelde adetti geçtikten 1 hafta sonra falan net çift çizgi gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…