2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İnternette hesaplanıyor 5. Gün embriyosu transfer tarihine göre 12 Haziran da transferim oldu 26 Şubat doğum gözüküyor ama tabi durum ne olur bilmem
İnternette son adet tarihine göre mi hesaplama yapcaz trasnfer tarihine göre mi ? e bazı sitelerde embriyo trasnfer tarihi var bide blastoksit transfer tarihi yazıyor hangisini yspcaz benim kafam karışıyor

Gözünüz aydın inşallah sağlıklı bir şekilde tutulmuştur bebiş
Sizle bizim aynı transfer test günümüz falan ben daha cesaret edip yapamadım evde test ama yarın regl günüm normalde hasta olacakmışım gibi hissediyorum hatta . İnşallah yarın sizin , benim ve bekleyen herkesin betası güzel çıkar bebisler Rabbimin bize bayram hediyesi olur

Ne güzel demişsiniz aminn inşallah hediye gibi gelsinler çok heyecanlı bi süreç insan dayanamıyor ben de yarın kan testi için bekleyeceğim inşallah yarın güzel haberler verelim

Ne güzel demişsiniz aminn inşallah hediye gibi gelsinler çok heyecanlı bi süreç insan dayanamıyor ben de yarın kan testi için bekleyeceğim inşallah yarın güzel haberler verelim
Amin inşallah yarın sabah ezaniyla hastaneye koşmayı düşünüyorum inşallah dönüşümde heyecanli güzel olur çünkü gerçekten on gün geçmek bilmedi cesaret edip evdede yapamadım test

Amin inşallah yarın sabah ezaniyla hastaneye koşmayı düşünüyorum inşallah dönüşümde heyecanli güzel olur çünkü gerçekten on gün geçmek bilmedi cesaret edip evdede yapamadım test
Bugün 10.günse akşam versen de çıkar akşamdan sabaha pek değişmez bence sonuç yani gazlamış gibi olmıyım ama

Hanımlar merhaba bir arkadaşım için yazıyorum 4. Gün embriyosu transferi oldu 8.gününde test yaptı bu sekıl cıkmıs bugun lekelenmesı olmus ama kan vermedı daha dr u cuma ver demıs basına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_5211.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 51
Yerleşme kanaması da olabilir başka bişey de bence doktoruyla konuşsun bu sonucu da atıp lekelenmesi olduğunu söylesin bazen iğne veriyorlar

Yerleşme kanaması da olabilir başka bişey de bence doktoruyla konuşsun bu sonucu da atıp lekelenmesi olduğunu söylesin bazen iğne veriyorlar
O arkadaş ben oluyorum sabahtan beri başını şişirdim bi ilacımın dozunu arttırdı sadece gününde test ver idrar testini kabul etmiyoruz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…