Olabilir vallaa ihtimali var çünküTeşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür
Aa maşallahh hayırlı olsunnay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta
Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam
Evet o da var artık tek olur ikiz olur ne olursa kabulümBenim ablam da çift trasnfer olmuştu 10.gün ilk beta hcg 940 gibi bişey çıktı ama tek kese gözüktü mesela
Haftaya randevum canımOlabilir vallaa ihtimali var çünküBenim doktorumun bir hastası çift embriyo ama bir bölünmüş 3 bebeği olmuş seninde bölünmüş olabilir Keseyi ne zaman görmeye gidecektin sen
Hadi bakalım güzel sağlıklı haberlerle gel insallahHaftaya randevum canım
Heee tamam bende de var ama benim daha 5. Günüm ya yapmıyım üzülmeyeyimÖyle de denilebilir hani şu minnak beyaz testler varya anam babam usulü
Hayırlı olsun . İnşallah kan testi de çok güzel çıkar . AminBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım
İnşallah canımmm çok sağolHayırlı olsun . İnşallah kan testi de çok güzel çıkar . Amin
Merhabaa lekelenme dışında benzer durumları yaşamışız az çok ben bugün pozitifi gördüm silikte olsa 6.günüm darısı başına umarımMerhaba arkadaşlar öncelikle pozitif gören herkesi tebrik ediyorum darısı göremeyenlere yada görmek için bekleyenlere inşallaharefe günü yapılan dualar kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim
Benimde 5 . Gün dondurulmuş embriyo transferi 19 Haziran'da yapıldı. 29 unda kan testi vereceğim evde test hiç yapmadım son iki günüm inşallah olumlu sonuçlanır hepimizin.
Transfer sonrası
İlk gün karın ağrım lekelenmem oldu çok az
İkinci üçüncü dördüncü beşinci gün
Ara ara hafif ağrı yorgunluk oldu
Altı yedi ağrılarım azaldı çok nadir batma gibi hisler oldu
Bugün göğüsler de hassasiyet ve hafif kasilmam var onun dışında birşeyim yok
Ama ilk günden beri saatte bir lavabodayim
Tuttu tutmadı hiçbir şey hissedemiyorum. Bir arkadaş delilikle akıllılık arasındayım yazmıştı gerçekten bende öyleyim .
Ağrılar çok normal çoğu kişide oluyorMerhabalar 22 haziranda embriyo transferimiz oldu(5.gün embriyosu)
Bugüne kadar ara ara kasık ağrım oluyordu bugün sol yumurtalık tarafım ağrıyor normal midir, yine kasık ve bacağa vuran ağrı da oluyor
Hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar öncelikle pozitif gören herkesi tebrik ediyorum darısı göremeyenlere yada görmek için bekleyenlere inşallaharefe günü yapılan dualar kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim
Benimde 5 . Gün dondurulmuş embriyo transferi 19 Haziran'da yapıldı. 29 unda kan testi vereceğim evde test hiç yapmadım son iki günüm inşallah olumlu sonuçlanır hepimizin.
Transfer sonrası
Tuttu tutmadı hiçbir şey hissedemiyorum. Bir arkadaş delilikle akıllılık arasındayım yazmıştı gerçekten bende öyleyim .
Benimde 5.gunum. pozitif sonuçları gördükçe saat başı yapasim geliyor.Heee tamam bende de var ama benim daha 5. Günüm ya yapmıyım üzülmeyeyim
İnşallah inşallahHakkınızda hayırlısı olsuninşallah tüm bunlar bebişin işaretidir
Tutmustur kuzum icin rahat olsun dualarimizdasinMerhaba arkadaşlar öncelikle pozitif gören herkesi tebrik ediyorum darısı göremeyenlere yada görmek için bekleyenlere inşallaharefe günü yapılan dualar kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim
Transfer sonrası
Kaçıncı gün embriyosu seninBenimde 5.gunum. pozitif sonuçları gördükçe saat başı yapasim geliyor.Gün sayan herkes pozitif görsün. Su mubarek arife günü hürmetine herkesin bebisi yada bebisleri tutunsun hayırlısıyla
Vücudumuzda hissettiğimiz hatta hissetmediğimiz tüm farklıklar normal canımMerhabalar 22 haziranda embriyo transferimiz oldu(5.gün embriyosu)
Bugüne kadar ara ara kasık ağrım oluyordu bugün sol yumurtalık tarafım ağrıyor normal midir, yine kasık ve bacağa vuran ağrı da oluyor
3.gun embriyosuKaçıncı gün embriyosu senin
Beklemelisin bence benimde 4. Gün embriyosu silik çıktı bugün 6.günüm çıkmayadabilirdi deli cesareti geldi resmen oysaki negatif çıksa çok üzülürdüm erken çünkü3.gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?