2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Benim ki 10 gün sonra dedi ama geçmiyor ya bu günler. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı, beyaz bir akinti ve kasikta sıkıntı , şişlik hissediyorum.. Normal mi
Tatlim bende ilk 5 gun hic belirti yoktu 5. Gunden sonra adet olcakmisim gibi bir agri hissettim . burdaki arkadaslari cok darlamisimdir :)sonra belirtisi olanda olmayan bir cok kisinin hamile oldugunu gordum.sizin belirtilerinizi yasayip hamile olan cok fazla bence sizde pozitifi gorceksiniz

Benim bugün daha bir sıkıntı basmaya , kasikta regli ağrısı ve baskısı hissetmeye başladım. Sıcakta etkili olabilir tabi, bilmiyorum.. İlk deneyim olunca bilemedim , bir de biri demişti bana taze transfer hep olumsuz oluyor niye yaptı doktorun diye ? Oda biraz stres yaptı beni , ağrıları regliye yorumluyorum ..

Valla kızlar ben o kadar belirti okudum ki benim ablam da bu yollardan geçti onda hiç belirti olmadı mesela bende de belirti yok denicek kadar az olucsğı varsa her türlü oluyo rahat olsun bence en önemlisi bu taze ve dondurulmuş transferin tek farklı opu da çok fazla yumurta toplandıysa onların hepsini tek tek iğneyle topluyolar rahimde çok işlem yapıldığı için embriyo dondurma yapıyolar yani burdaki asıl amaç rahimin dinlenmesi embriyoyla alakalı bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…