Beyaz akıntı bende de oluyordu normal takılma hiçBenim ki 10 gün sonra dedi ama geçmiyor ya bu günler. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı, beyaz bir akinti ve kasikta sıkıntı , şişlik hissediyorum.. Normal mi
Tatlim bende ilk 5 gun hic belirti yoktu 5. Gunden sonra adet olcakmisim gibi bir agri hissettim . burdaki arkadaslari cok darlamisimdir :)sonra belirtisi olanda olmayan bir cok kisinin hamile oldugunu gordum.sizin belirtilerinizi yasayip hamile olan cok fazla bence sizde pozitifi gorceksinizBenim ki 10 gün sonra dedi ama geçmiyor ya bu günler. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı, beyaz bir akinti ve kasikta sıkıntı , şişlik hissediyorum.. Normal mi
4 temmuzda test günüm, 24 ünde transfer oldumSenin test günün ne zamandı canım?
İnşallah olmaz ama olursa ilk adres sensinBen hemşireyim inşallah bana ihtiyacınız olmaz diyelim
5 temmuz test gunu . 23 Haziran transferSenin test günün ne zamandı canım?
Kırmızıdan daha iyidir diyerek kendimi avutuyorumBeyaz akıntı bende de oluyordu normal takılma hiç
30 Haziran'da test yapsak cikarmi ki biseylerKırmızıdan daha iyidir diyerek kendimi avutuyorum
Benim bugün daha bir sıkıntı basmaya , kasikta regli ağrısı ve baskısı hissetmeye başladım. Sıcakta etkili olabilir tabi, bilmiyorum.. İlk deneyim olunca bilemedim , bir de biri demişti bana taze transfer hep olumsuz oluyor niye yaptı doktorun diye ? Oda biraz stres yaptı beni , ağrıları regliye yorumluyorum ..Tatlim bende ilk 5 gun hic belirti yoktu 5. Gunden sonra adet olcakmisim gibi bir agri hissettim . burdaki arkadaslari cok darlamisimdir :)sonra belirtisi olanda olmayan bir cok kisinin hamile oldugunu gordum.sizin belirtilerinizi yasayip hamile olan cok fazla bence sizde pozitifi gorceksiniz
Bende 1 inde yapayım diye düşünmedim değil, çünkü 1 adet gebelik testim var , çıkar mı da bilmiyorum30 Haziran'da test yapsak cikarmi ki biseyler
İnşallah bizde gorelim pozitifiBende 1 inde yapayım diye düşünmedim değil, çünkü 1 adet gebelik testim var , çıkar mı da bilmiyorum
Erken gebelik testi olmadığı için, tekrarlama şansım da olmayacak, çıkarsa ben 30 unda okey im
Valla gönlüm pamuk oldu , çok teşekkür ederimEğer doktorun taze trasnfer yaptıysa senin için en iyi odur öyle düşün zaten hep embriyo için en iyi yer anne rahmi derler öyle düşünün
İyi düşünelim iyi olsunValla gönlüm pamuk oldu , çok teşekkür ederim
nereden alıyorsunuz acaba o testleri? markası var mıdır şu iyi gibisinden?Öyle de denilebilir hani şu minnak beyaz testler varya anam babam usulü
Kuzuu çok sevindimBenim sonucum çıktı kızlar ilk beta 560 dı bugünkü 1359 çıkmışdarısı bekleyen isteyen herkese inşallah
İnşallah, inşallah 1 i sabahı yapsak çıkar mı acaba ?İnşallah bizde gorelim pozitifi
İnşallahİyi düşünelim iyi olsun
Banada cok iyi gelmisti B_NurValla gönlüm pamuk oldu , çok teşekkür ederim
Yok ben herhangi bi marka almıştım, eczaneden :)nereden alıyorsunuz acaba o testleri? markası var mıdır şu iyi gibisinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?