2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan

Çok zor stresli bir dönem hepimiz ne yapacağımızı bilmiyoruz sakin kalmaya çalış stres yapmamaya çalış inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın mübarek günler Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkes bayram sonuna kadar güzel haber alır inşallah

Amin inşaAllah dün erken gebelik testi yaptım 2.çizgi hafif silikti bugün böle olunca tutamadım kendimi ağladım yani sewincim 1 gün sürdü

Amin inşaAllah dün erken gebelik testi yaptım 2.çizgi hafif silikti bugün böle olunca tutamadım kendimi ağladım yani sewincim 1 gün sürdü

Bebeğiniz sıkı sıkı tutunur size inşallah ağlamamak elde değil stresiniz boşalmış diyelim yarın güzel haberler olacak inşallah burda bu kadar birbirini tanimayip aynı sebepten bir olmuş birbirine dua eden bir sürü insanız dualarımız sizinlede

Benim bir arkadaş 3 dondurulmuş yaptı tutmadı baska dra gitti taze transfer 1 kerede tuttu şimdi 1 kızı var böyle şeylere takılma o diyenleride hayatından çıkar

Benimde dualarım sizlerle Hepimiz güzel haberler alalım inşaAllah çok sağolun Allah razı olsun stresimi tedavi başından beri tutuyodum biraz rahatlamış oldum

Kızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan
Allahim bebeginin sana sıkı sıkı tutunmasini nasip etsin insallah korkma lutfen, stresini daha da arttirma, guzel seyler dusunmeye calis bence aglaman da iyi olmus, stresin bosalmis sakinlemistir ruhun. Dun ben de oyle bir aglama krizi atlattim, annemle babam tartismislar diye ama cok iyi geldi, kendime geldim yarin da bize cok guzel haberler ver hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…