Her şeyin hayırlısı hakkınızda inşallah seninledir bebişlerin inşallahKızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan
Çift çizgi gördünüz mü kaset testlerde
4.gün embriyosu 5AA Kalite 6. Gün yaptım biraz silik bir pozitif gördüm bugün bi tık daha nettiÇıkıyor mu o zaman canım şuan yapmayayım madem kendimi üzmeyeyim
Erken gebelik testi yaptım ben evet gördümÇift çizgi gördünüz mü kaset testlerde
Evet erken Bencede benimki bile büyük riskti beklemelisin biraz dahaBenim 3. Gün canım ya çıkmaz diye düşünüyorum
Bence 6.gün çok erkenSelam kızlar bugün 6. Günüm henüz idrar yapmadım 6. Günde idrar yapan var mı
Öyle tabi , teyzeler sağlamYeni görüyorum bu çok iyiymiş her meslek dalından teyzeler var burda
Ay bunu ben de merak ediyorum ama keseye göre vs doktor haftasını söylüyor sanırım. Normalde 5.gün embriyosu zaten 5 günlük oluyor, transfer zamanından bugüne kadarki süreye 5 gün eklememiz gerekiyor düz mantık4.hafta tam galiba yarın 4+1 oluyomuş bende pek çmzemiyorım bu tüp bebekte ama doktorum 20 gün sonra kontrole çağırdı
Psikoloğum ben de gebeliğiniz boyunca danışmanlık verilirYeni görüyorum bu çok iyiymiş her meslek dalından teyzeler var burda
Psikoloğum ben de gebeliğiniz boyunca danışmanlık verilir
Ahahahah ücretsiz ise olur tüp bebekten sonra para kalmadı ona görePsikoloğum ben de gebeliğiniz boyunca danışmanlık verilir
Kaçıncı günündü kuzum bugün? Test gününde pozitif görenler de varmış??Arkadaşlar test yaptım tek çizgiteste negatif görüp kanda gebelik gören var mı
Önemli olan 2 gün sonra 2 katı artması diye okumuştum, inşallah sıkıca tutar bebikon seniKızlar ben kanda baktırdım test bugün 12. Gün 12. 34 çıktı düsük değilmi
İnşallah hepimizin öyleÖnemli olan 2 gün sonra 2 katı artması diye okumuştum, inşallah sıkıca tutar bebikon seni
Oooo süper arwen hangi şehirdeysin senPsikoloğum ben de gebeliğiniz boyunca danışmanlık verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?