2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Arkadaşlar test yaptım tek çizgi teste negatif görüp kanda gebelik gören var mı
Canim ben de henuz test yapmadim ama buralardan okuduguma gore idrarda negatif, kanda pozitif gorenler olabiliyor. Onun icin sen yine umudunu kaybetme ve kendini cok uzme. İstersen bir idrar daha bak. İnsallah testin hata vermistir ve tutunmustur bebisin ama lutfen unutma Allahim dogru zamanini bilir. İnsallah o simdidir, ama degilse de sonuc her ne olursa olsun her seye hazir olmamiz lazim. Moralimizi dusurmek yok, sonraki maclara bakariz. Hepsinden en onemlisi kendi sagligimiz ve psikolojimiz

Evet ağlamak bazen iyi geliyor inşaAllah hemen haber vericem size zaten desteğiniz için teşekkürler

Arkadaşlar test yaptım tek çizgi teste negatif görüp kanda gebelik gören var mı
Hemen üzülme idrarda negatif görüp sonrasında kanda pozitif olan çok var kendini salma ağlamak iyi geliyor bu konuda hem fikirim ama çok değil. Umarım sende güzel haberler alırsın

Kuzuu çok sevindim kaç haftalık görünüyorsun şimdi son adete göre hesaplanıyor benim bildiğim, tek embriyo muydu?
4.hafta tam galiba yarın 4+1 oluyomuş bende pek çmzemiyorım bu tüp bebekte ama doktorum 20 gün sonra kontrole çağırdı

Kızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan
Kötü düşünme inşallah hiç bi sıkıntı olmıcak bu tarz kanamalar yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşan çok insan biliyorum yalnız değilsin unutma hep iyiyi düşün

Öncelikle herkese iyi bayramlar
Benim adetim 3 gün geçti günü gününe olurum normalde
20 Haziran da gebelik planladığım için muane ye gittim adetime 1 hafta vardı
Sol yumurtalığımda 3 cm kist olduğunu öğrendim ve doktor sağ taraftan tam yumurtlama günüm olduğunu 1 haftayı değerlendirmemi söyledi bende öyle yaptım
Yani şuan yumurtlama zamanımdan 8 gün geçmiş oluyo ama adetimde 3 gün gecikti
Testim negatif yumurtlama günüme göre erken mi yoksa ben boşuna mı hevesleniyorum yardımcı olur musunuz

Kötü düşünme inşallah hiç bi sıkıntı olmıcak bu tarz kanamalar yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşan çok insan biliyorum yalnız değilsin unutma hep iyiyi düşün
İnşaAllah cnm şuan daha iyiyim kafama takmamaya çalışıyorum umarım yarınıda sorunsuz atlatırım
Canım verdin mi test ? İnşallah herşey yolundadır yeni gördüm dualarım seninle stres yapma
Yarın sabahtan gidicem teste canım inşaAllah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…