- 27 Haziran 2023
- 12
- 38
- 3
- 30
İnsallahhhh. Çok aminnn. Kayınvalidem dün gece kalkmış dua etmiş yaaaAy arka arkaya sizinkiinşallah sizin pozitifleri de görcez burda kızlar
Yapalım bence.İnşallah, inşallah 1 i sabahı yapsak çıkar mı acaba ?
Sen gebelik testi dedinmi zaten kaset test veriyolar. Erken gebelik testi dersen o ayrı oluyo. Markaları farklıdır sadece .anladım teşekkürler. kaset test diye mi soruyoruz? bende laboquick var ama eleştiren de çok olduğu için içime sinmedi.
Canim ben de henuz test yapmadim ama buralardan okuduguma gore idrarda negatif, kanda pozitif gorenler olabiliyor. Onun icin sen yine umudunu kaybetme ve kendini cok uzme. İstersen bir idrar daha bak. İnsallah testin hata vermistir ve tutunmustur bebisinArkadaşlar test yaptım tek çizgiteste negatif görüp kanda gebelik gören var mı
Evet ağlamak bazen iyi geliyor inşaAllah hemen haber vericem size zaten desteğiniz için teşekkürlerAllahim bebeginin sana sıkı sıkı tutunmasini nasip etsin insallahkorkma lutfen, stresini daha da arttirma, guzel seyler dusunmeye calis bence aglaman da iyi olmus, stresin bosalmis sakinlemistir ruhun. Dun ben de oyle bir aglama krizi atlattim, annemle babam tartismislar diye ama cok iyi geldi, kendime geldim yarin da bize cok guzel haberler ver hadi
Hemen üzülme idrarda negatif görüp sonrasında kanda pozitif olan çok var kendini salma ağlamak iyi geliyor bu konuda hem fikirim ama çok değil. Umarım sende güzel haberler alırsınArkadaşlar test yaptım tek çizgiteste negatif görüp kanda gebelik gören var mı
4.hafta tam galiba yarın 4+1 oluyomuş bende pek çmzemiyorım bu tüp bebekte ama doktorum 20 gün sonra kontrole çağırdıKuzuu çok sevindimkaç haftalık görünüyorsun şimdi son adete göre hesaplanıyor benim bildiğim, tek embriyo muydu?
Kötü düşünme inşallah hiç bi sıkıntı olmıcak bu tarz kanamalar yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşan çok insan biliyorum yalnız değilsin unutma hep iyiyi düşünKızlar benim lekelenmem çoğaldı dr.um yarın test yaptır dedi bana dua edin moral sıfır şuan
Bildirim gelmemiş yeni görüyorum mesajları kusura bakmayın evet tek embriyo transferi olmuştu4.hafta tam galiba yarın 4+1 oluyomuş bende pek çmzemiyorım bu tüp bebekte ama doktorum 20 gün sonra kontrole çağırdı
Kaçıncı günündü senin bilmiyorum ama güzel düşün testte negatif olup kanda pozitif gören çok insan var belki gel döllenme falan oluyordurArkadaşlar test yaptım tek çizgiteste negatif görüp kanda gebelik gören var mı
Yeni görüyorum bu çok iyiymiş her meslek dalından teyzeler var burdaÇok güzel olur ya hep beraber yola devam etsek , okul öncesi öğretmeniyim ben , sizlere etkinliklerde destek olurum
Canım verdin mi test ? İnşallah herşey yolundadır yeni gördüm dualarım seninle stres yapmaEvet ağlamak bazen iyi geliyor inşaAllah hemen haber vericem size zaten desteğiniz için teşekkürler
İnşaAllah cnm şuan daha iyiyim kafama takmamaya çalışıyorum umarım yarınıda sorunsuz atlatırımKötü düşünme inşallah hiç bi sıkıntı olmıcak bu tarz kanamalar yaşayıp sağlıkla bebeğine kavuşan çok insan biliyorum yalnız değilsin unutma hep iyiyi düşün
Yarın sabahtan gidicem teste canım inşaAllah herşey yolundadırCanım verdin mi test ? İnşallah herşey yolundadır yeni gördüm dualarım seninle stres yapma
Ben 9.günde yapmıştım CnmSelam kızlar bugün 6. Günüm henüz idrar yapmadım 6. Günde idrar yapan var mı
İnşallahİnşaAllah cnm şuan daha iyiyim kafama takmamaya çalışıyorum umarım yarınıda sorunsuz atlatırım
Yarın sabahtan gidicem teste canım inşaAllah herşey yolundadır
Çıkıyor mu o zaman canım şuan yapmayayım madem kendimi üzmeyeyimBen 9.günde yapmıştım Cnm
Ben 9.günde yapmıştım Cnm
BenSelam kızlar bugün 6. Günüm henüz idrar yapmadım 6. Günde idrar yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?