Doktora gidince söylicek bizde üstüne saymaya devam edicez artıkAy bunu ben de merak ediyorum ama keseye göre vs doktor haftasını söylüyor sanırım. Normalde 5.gün embriyosu zaten 5 günlük oluyor, transfer zamanından bugüne kadarki süreye 5 gün eklememiz gerekiyor düz mantıkmesela ben 14 haziranda transfer oldum benimki 3 haftalık olması lazım ama gebelikte farklı oluyor bu hesaplama tüp bebekte farklı çok karışık işler
Ooo bence bunu burda söylememeliydinPsikoloğum ben de gebeliğiniz boyunca danışmanlık verilir
Belki geç döllenme olmuştur ondan böyledir beta yeni salgılanıyodur 2 günde bir 2 katıkadar artarsa sıkıntı yok demektir inşallah artar gönlünü ferah tutKızlar ben kanda baktırdım test bugün 12. Gün 12. 34 çıktı düsük değilmi
İnşallah òyledir hepimizin öyledirBelki geç döllenme olmuştur ondan böyledir beta yeni salgılanıyodur 2 günde bir 2 katıkadar artarsa sıkıntı yok demektir inşallah artar gönlünü ferah tut
E tabii kiminin parası kiminin duasıAhahahah ücretsiz ise olur tüp bebekten sonra para kalmadı ona göre
Ankara canımOooo süper arwen hangi şehirdeysin sen
Allah razı olsun kardeşim ben İstanbuldayım Online da olur dimiE tabii kiminin parası kiminin duasısiz duacı ekiptensiniz canım
Ankara canım
TabiiAllah razı olsun kardeşim ben İstanbuldayım Online da olur dimi
Benden pek fayda yok gibi. KatibimPsikoloğum ben de gebeliğiniz boyunca danışmanlık verilir
Belli olmaz bilelim de lazım olur belkiBenden pek fayda yok gibi. Katibim
Benden pek fayda yok gibi. Katibim
Eh madem ben de tasarimciyim. Mesela bebeginizin fotosunu bal kabagi icine yerlestiririmBelli olmaz bilelim de lazım olur belki
Klima ihtycımız var siz neredesinizBiz de klima beyaz eşya işi faydası olur mu
Sorma bu defa bende negatifi görmektense hiç bilmemeyi tercih ederim deyip sonuçtan hep kaçtımSelam kızlar iyi bayramlar
Bnde 21 haziran da transfer oldum ve korkudan test yapamıyorum doktor 1 temmuz da kan ver dedi nasıl geçicek bu günler bana da destek olun lütfenpoziitifleri gördükçe nasl mutlu oluyorum anlatamam.
Merhaba silik olarak gözüküyor bende gördüm zaten 3.gün embriyosu olduğu için bugün anca bu. Kadar çıkabilirdi bence eğer çatlatma iğnesi olmadıysanız bebiş geliyo gibiHerkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de
Var gibi duruyor kesin sonuç için kan vermelisiiin canım inanıyorumkiiii güzel sonuçlar alacaksınHerkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de
Allahım nasıl heyecanlıyım ki siz tahmin ediyorsunuzdur. Olmadım benim dondurulmuş bir embriyoydu çikolata kistim var baskılama tedavisi gördüm üç ayMerhaba silik olarak gözüküyor bende gördüm zaten 3.gün embriyosu olduğu için bugün anca bu. Kadar çıkabilirdi bence eğer çatlatma iğnesi olmadıysanız bebiş geliyo gibiinşallah 2 3 gün sonra daha da koyulaşır güzel haberi verirsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?