İnşallah çok teşekkür ederim sizi de tebrik ederim. Kan da düşük çıkarsa takibinde stres olmayayım diye erteledim ama veririm bir iki güneVar gibi duruyor kesin sonuç için kan vermelisiiin canım inanıyorumkiiii güzel sonuçlar alacaksın
Sağlıkla kucağına alırsın yarabbim güzel günlerin hürmetineSorma bu defa bende negatifi görmektense hiç bilmemeyi tercih ederim deyip sonuçtan hep kaçtımErken gebelik falan yapmadım o yüzden hiç evde durmaya fırsatım olmadı alışveriş yazlığa taşın düğün derken kafamı çok güzel dağıttım hiç düşünmedim sonra kuzenimin eşinin hadi baktıralım demesiyle 10.günde kanda öğrendim insallah sende bu güzel haberi alırsın canım benim insan inanmakta güçlük çekiyor
Merhaba aynı gün trnaferi olmuşuz benim 5. Gün embriyosu ve test veremiyorum korkudan sizin var evet yarın ilk idrarla tekrar deneyin yada garanti olsun direk bu gün gidip kan verin derim sağlıkla kucağınıza alın inşHerkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de
Teşekkür ederim bence bir iki gün daha bekleyip kan verin hem biraz daha yükselmiş olur değerAllahım nasıl heyecanlıyım ki siz tahmin ediyorsunuzdur. Olmadım benim dondurulmuş bir embriyoydu çikolata kistim var baskılama tedavisi gördüm üç ayşükürler olsun sizi de tebrik ederim ayrıca
Ben de çok korkuyordum ama erken diye çıkmamıştır diye üzülmem diyordum. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. . Hayırlı olsun sizinde inşallah 2 gün var aralarında 5.günseMerhaba aynı gün trnaferi olmuşuz benim 5. Gün embriyosu ve test veremiyorum korkudan sizin var evet yarın ilk idrarla tekrar deneyin yada garanti olsun direk bu gün gidip kan verin derim sağlıkla kucağınıza alın inş
İnşallahTeşekkür ederim bence bir iki gün daha bekleyip kan verin hem biraz daha yükselmiş olur değer
EvetttttBen de çok korkuyordum ama erken diye çıkmamıştır diye üzülmem diyordum. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. . Hayırlı olsun sizinde inşallah 2 gün var aralarında 5.günse
Gerçekten öyle açıkçası benim çok umudum yoktu negatif çok faktör vardı bizde ama burda pozitifleri görünce Allahım dedim olur mu olurEvetttttbende cumartesi direkt kan vereceğim sizin kesin artık bnde İnş sevincimi yaşarım haziran cideen bereketli maşşalh pozitif imiz çok
Bende 21 haziran transfer oldum dun kaset test aldim cift cizgiyi gordum . Kan testini pazar yada pazartesi planliyorumSelam kızlar iyi bayramlar
Bnde 21 haziran da transfer oldum ve korkudan test yapamıyorum doktor 1 temmuz da kan ver dedi nasıl geçicek bu günler bana da destek olun lütfenpoziitifleri gördükçe nasl mutlu oluyorum anlatamam.
Bizde de şiddetli erkek faktörü var ve pıhtılaşma var bnde 1 kez hamile kaldım ama kalp duyamadık yine tüp bebekle cok az embriyo kalıyor ama neyse bakalm bu sefer neelr olucak herkese dua ediyorum ve burada sizleri görünce ağlıyorum bezen sişzn kadr mutlu oluyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşşGerçekten öyle açıkçası benim çok umudum yoktu negatif çok faktör vardı bizde ama burda pozitifleri görünce Allahım dedim olur mu olurinşallah beraber yaşayalım sevinçleriii
Ah ah ne gğzellll keşke bnde hu kdr cesaretli olsamBende 21 haziran transfer oldum dun kaset test aldim cift cizgiyi gordum . Kan testini pazar yada pazartesi planliyorum
Evet evet çok iyi düşünmüşsünüz sabredip beklemek en iyisi oluyorİnşallah çok teşekkür ederim sizi de tebrik ederim. Kan da düşük çıkarsa takibinde stres olmayayım diye erteledim ama veririm bir iki güne
Ben bu defa öyle transfer olmuş gibi davranmadım kiiiiiiSağlıkla kucağına alırsın yarabbim güzel günlerin hürmetinebende 10. Günü bekliyorum bilerek ama inan zamn geçmiyor deliricm aslında bizm de yazlık var korkudan gitmedik 2 saatlik mesafede idi eşim fazlaca dikkatli neyse şimdilik böyle ama çokca heycnlı rabbim hepimizin emeklerinin dualarının karşılığını kalabilmeyi bize nasip etsin tüp bebek zor bir süreç rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsn Aminnnnnn
O kdr cok sevindm ki senin adına anlatamam. Evet bnde bu transferde elim göbeğim de gezmedim 2 gün dinlendm vallahi üçüngü gün yemktr o dur budur yaptm evde günlk ama ağır kaldırmadm hiç eğilip bükülmedim.Ben bu defa öyle transfer olmuş gibi davranmadım kiiiiiiSadece ağır kaldırmadım o kadar ertesi gün komşuya gittim kendi kahvaltımı hep ben hazırladım 4. Gün kuaföre gittim bir iki alışveriş dediğim gibi işte valiz hazırlığı istanbuldan erdek’e eve yerleş derken iki gün sonra kütayaya düğüne geldim düğünde de hoplamadan zıplamadan oynadım falan eşime diyorum tutarsa mucize gerçekten Çok şükür allahıma kendimi transfer psikolojisinden bayaa uzaklaştırmıştım ben Umarım herkes pozitifi görür sağlıcakla bebeklerimizi alırız kucağımıza Bu arada ilk transferimde baya hep yattım annemden dolayı tabağımı bile götürmeme izin vermemişti ve sonuç negatif olmuştu 8.günümde direk regl olmuştım o yüzden bunda da yatmıycam dedim sağlıklıysa her şekilde zaten tutunuyor embriyo
Bende görüyorum gibi , inşallah Allahim tamamına erdirirHerkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de
Ne güsel teyzeler var burda yavEh madem ben de tasarimciyim. Mesela bebeginizin fotosunu bal kabagi icine yerlestiririmya da 1. Yas gunun kutlu olsun yazilari gorselleri falan hazirlarim size
Ahahahahaha sesli güldüm illaki olurBiz de klima beyaz eşya işi faydası olur mu
Evet varrrr hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahhhHerkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?