- 17 Nisan 2021
- 152
- 204
- 53
Tez zamanda biz de böyle kalbi ve keseyi duymak için bekleriz İnşAynen galiba ikisini aynı anda görmek için öyle dedi neyse şimdi de ultrason gününü beklemece
Çok şükürKızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında
Kabak çekirdeği ceviz fındık çiğ olarak tüketiyorum zaten canım avokado yemedm ama yerim onudaKuzum suan en cok ihtiyacin olan umut olcak deebeslenmenede dikkat et avakado tutunmayi artiyor diyorlar ben kabak cekirdegi ceviz avakado Hergun yemeye calisiyorum
İnşaAllah cnm ya dinleniyorum şuan zatenGeçmiş olsun bak bebeğin seninle moralini yüksek tut dinlenmeye bak aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olmaya devam edicek
Kesinlikle öyle cnm inşaAllah sağlıklı bir şekilde artar şimdilik yek temennim buBnce Kan normal lütfen üzülme güzelce yat ve güzel beslen önemli olan sağlklı artması herkesin bünyesi farklı
şükür. değerin çok güzel çıkmış. biliyorum zor bu durumda ama lütfen olumlu düşünmeye çalış. aylarca kanaması durmayıp sağlıkla çocuğunu kucağına alan çok anne var. eminim senin de bebeğin seni hiç bırakmıcak, sen de olumlu düşünüp hem onu hem kendini telkin et. stres yönetimi tüp bebeğin her aşamasında çok önemli. kendini yorma, bol bol dinlen. bizim dualarımız seninle, eminim güzel ilerlicek gebeliğin =)Kızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında
Avokado mutlaka ye ben eziyorum içine peynir atarak birde badem kırıyorum içine ekmeğe sürüp yiyorum her sabahKabak çekirdeği ceviz fındık çiğ olarak tüketiyorum zaten canım avokado yemedm ama yerim onuda
İnşaAllah cnm ya dinleniyorum şuan zaten
maşallah çok güzel. allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin. darısı başımıza =)17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum 10.gün ve 12.gün değerlerim çok şükür iki kattan biraz fazla artmış ilkini öğlen 2 gibi ikincisini sabah 9da vermiştim bide mecburen farklı hastanelerdeTransferin 22-23.günü kontrole çağırdı doktor
Çok teşekkür ediyorumCok güzel artmş bnce hadi gözün aydın
Aminnn aminnnn canım benimmaşallah çok güzel. allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin. darısı başımıza =)
MaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum 10.gün ve 12.gün değerlerim çok şükür iki kattan biraz fazla artmış ilkini öğlen 2 gibi ikincisini sabah 9da vermiştim bide mecburen farklı hastanelerdeTransferin 22-23.günü kontrole çağırdı doktor
Güzel fikir bende deneyeyim bakalım fikirin için teşekkür ederim canımAvokado mutlaka ye ben eziyorum içine peynir atarak birde badem kırıyorum içine ekmeğe sürüp yiyorum her sabah
Selam çok sevindm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi gün transferr oldunuz ve test gününüz bu gün müydüKızlarr selam nasılsınız çok pozitif bi gün olsun bol pozitifliben dün predictor ve kaset testimi atmıştım bu sabah kan verdim 10. Gün beta 326 çıktı doktoru arayacağız şimdi çok heyecanlı muhtemelen iki gün sonra tekrar isteyecek umarım güzel bi artış olur hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin
Çok güzel. Hep güzel sonuçlar alırsınız inşallahKızlarr selam nasılsınız çok pozitif bi gün olsun bol pozitifliben dün predictor ve kaset testimi atmıştım bu sabah kan verdim 10. Gün beta 326 çıktı doktoru arayacağız şimdi çok heyecanlı muhtemelen iki gün sonra tekrar isteyecek umarım güzel bi artış olur hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsunSelam çok sevindm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi gün transferr oldunuz ve test gününüz bu gün müydü
Tekrar hayrlı olsn cooooook sevindm ay ne güzel gün bir sürü pozitif var maşşalhAmin inşallah Allah razı olsun19 haziranda olmuştum 10. Gün yani bugün test günümüzdü evet zor bekledim
Hayırlı olsun inşallah değerin kat kat artar canımKızlarr selam nasılsınız çok pozitif bi gün olsun bol pozitifliben dün predictor ve kaset testimi atmıştım bu sabah kan verdim 10. Gün beta 326 çıktı doktoru arayacağız şimdi çok heyecanlı muhtemelen iki gün sonra tekrar isteyecek umarım güzel bi artış olur hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin
Rica ederimGüzel fikir bende deneyeyim bakalım fikirin için teşekkür ederim canım
Çok şükürşükür. değerin çok güzel çıkmış. biliyorum zor bu durumda ama lütfen olumlu düşünmeye çalış. aylarca kanaması durmayıp sağlıkla çocuğunu kucağına alan çok anne var. eminim senin de bebeğin seni hiç bırakmıcak, sen de olumlu düşünüp hem onu hem kendini telkin et. stres yönetimi tüp bebeğin her aşamasında çok önemli. kendini yorma, bol bol dinlen. bizim dualarımız seninle, eminim güzel ilerlicek gebeliğin =)
çok sevindim, gözünüz aydın. inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. darısı biz bekleyenlerin başına =)Kızlarr selam nasılsınız çok pozitif bi gün olsun bol pozitifliben dün predictor ve kaset testimi atmıştım bu sabah kan verdim 10. Gün beta 326 çıktı doktoru arayacağız şimdi çok heyecanlı muhtemelen iki gün sonra tekrar isteyecek umarım güzel bi artış olur hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?