2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kuzum suan en cok ihtiyacin olan umut olcak dee beslenmenede dikkat et avakado tutunmayi artiyor diyorlar ben kabak cekirdegi ceviz avakado Hergun yemeye calisiyorum
Kabak çekirdeği ceviz fındık çiğ olarak tüketiyorum zaten canım avokado yemedm ama yerim onuda
Geçmiş olsun bak bebeğin seninle moralini yüksek tut dinlenmeye bak aklına kötü şeyler getirme bebeğin seninle olmaya devam edicek
İnşaAllah cnm ya dinleniyorum şuan zaten

Kızlar kan testi verdim 81.64 çıktı progestan iğne yaptır lavabo harici kalkma dedi lekelenmem devam ettiği için pek umutlu değildim aslında
şükür. değerin çok güzel çıkmış. biliyorum zor bu durumda ama lütfen olumlu düşünmeye çalış. aylarca kanaması durmayıp sağlıkla çocuğunu kucağına alan çok anne var. eminim senin de bebeğin seni hiç bırakmıcak, sen de olumlu düşünüp hem onu hem kendini telkin et. stres yönetimi tüp bebeğin her aşamasında çok önemli. kendini yorma, bol bol dinlen. bizim dualarımız seninle, eminim güzel ilerlicek gebeliğin =)

maşallah çok güzel. allah kucağınıza da sağlıkla almayı nasip etsin. darısı başımıza =)

MaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Darısı bekleyenlerin başına umarım benim sonucumda böyle güzel artar

Kızlarr selam nasılsınız çok pozitif bi gün olsun bol pozitifli ben dün predictor ve kaset testimi atmıştım bu sabah kan verdim 10. Gün beta 326 çıktı doktoru arayacağız şimdi çok heyecanlı muhtemelen iki gün sonra tekrar isteyecek umarım güzel bi artış olur hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin

Selam çok sevindm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi gün transferr oldunuz ve test gününüz bu gün müydü

Çok güzel. Hep güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Hayırlı olsun inşallah değerin kat kat artar canım

Çok şükür dinleniyorum şuan inşaAllah herşey yolunda gider çok teşekkür ederim canım desteğin ve vermiş olduğun moral için

çok sevindim, gözünüz aydın. inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. darısı biz bekleyenlerin başına =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…