- 13 Kasım 2022
- 2.141
- 4.716
- 63
Hayırlı olsun günden güne koyulaşmış, sağlıklı kan testi sonucu alırsınız inşallahCanım teyzeler günaydınbi bakarmısınız testlere herşey yolunda mıdır sizce ?
Hayırlı olsun seninki de göz kırpıyor, doğar doğmaz üniversiteye başlayacağım, diyor.Soldaki dün yaptığım, sağdaki bugünkü testim. Kaset test dışında elimde test yok çıkıp alamadım ama belli oluyor değil mi, bir daha söyleyinben de öğretim üyesiyim bu arada, üniversite yıllarına gelen çocuklarınıza yardımcı olurum
Ben dayanamamış 6. Gün idrar testinde pozitif görmüştüm, 21. Gün de ilk kez kese görmek için ultrasona gittim.Pozitif sonuç alan kızlar doktorunuz kaç gün sonra ultrason için çağırdı
Bende de oluyor demekki normal oh maşallah güzelce yerleşsinBazen akıntım oluyo ben zaten emin olmak için günlük ped le geziyorum kaç gündür akıntı kanama falan olursa anlıyım diye. Benim de karın ağrım var 2 gündür ama doktor normal rahmin büyüyo bebek yerleşiyo dedi
anladım çok teşekkürler.Sen gebelik testi dedinmi zaten kaset test veriyolar. Erken gebelik testi dersen o ayrı oluyo. Markaları farklıdır sadece .
Amin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun günden güne koyulaşmış, sağlıklı kan testi sonucu alırsınız inşallah
Ben 11. Ve 13.gün kan testi verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi ama 20 gün sonra çağırdı biraz geç gibi geldi sanırım hem kese hem kalp atışı için 20 gün sonra çağırdıBen dayanamamış 6. Gün idrar testinde pozitif görmüştüm, 21. Gün de ilk kez kese görmek için ultrasona gittim.
Ben hergun progestan ıgne 3 ay boyınca 4000 liık kan sulandırıcı vuruluyodum doguma kadar devam ettı aspırın de alıyodum ayrıcaCokca sevindm benim doktr coraspirini önceden başlatıp enox u sbah akşam verdi
Hayırlı olsun seninki de göz kırpıyor, doğar doğmaz üniversiteye başlayacağım, diyor.
Hadi ya doğuma kadar mı bende de aynısı olur kesin günde şuan 2 kez vuruyorum prolutex vuruyorum her gün sbah akşm progestron için ayrıca fitil felan vermedi doktr sadece iğne verdi coraspirin balık yağı estrofem duphasyon bunlrı da ek kullanıyorumBen hergun progestan ıgne 3 ay boyınca 4000 liık kan sulandırıcı vuruluyodum doguma kadar devam ettı aspırın de alıyodum ayrıca
ben de çevirmenim kızlar =DBelli olmaz bilelim de lazım olur belki
Ne çeviriyorsun dermişimben de çevirmenim kızlar =D
Çok güzelBuda bugun yaptigim test bebisim hala benimle
Ay çok güzeeeel sen kan vermedin mi daha yaBuda bugun yaptigim test bebisim hala benimle
Tahmini olarak ben de o günlere denk gelecek şekilde kalp atışı görmeye gideceğim.Ben 11. Ve 13.gün kan testi verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi ama 20 gün sonra çağırdı biraz geç gibi geldi sanırım hem kese hem kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı
günaydııın. maşallah gayet güzel koyulaşmış allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah =)Canım teyzeler günaydınbi bakarmısınız testlere herşey yolunda mıdır sizce ?
maşallah gayet güzel. allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah =)Soldaki dün yaptığım, sağdaki bugünkü testim. Kaset test dışında elimde test yok çıkıp alamadım ama belli oluyor değil mi, bir daha söyleyinben de öğretim üyesiyim bu arada, üniversite yıllarına gelen çocuklarınıza yardımcı olurum
Bence çıkar . Bende 9 günde vermiştim gayet nettiMerhaba kızlar 21 haziranda 5.gün embriyosu transfer oldum. 9. Günüm bugün ve ilk transferim idrar testinde çıkar mı alıp yapsam yapanınız var mı 3 temmuzda kan test ver dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?