2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayırlı olsun seninki de göz kırpıyor, doğar doğmaz üniversiteye başlayacağım, diyor.

Ben dayanamamış 6. Gün idrar testinde pozitif görmüştüm, 21. Gün de ilk kez kese görmek için ultrasona gittim.
Ben 11. Ve 13.gün kan testi verdim doktorum tekrar vermene gerek yok dedi ama 20 gün sonra çağırdı biraz geç gibi geldi sanırım hem kese hem kalp atışı için 20 gün sonra çağırdı

Ben hergun progestan ıgne 3 ay boyınca 4000 liık kan sulandırıcı vuruluyodum doguma kadar devam ettı aspırın de alıyodum ayrıca
Hadi ya doğuma kadar mı bende de aynısı olur kesin günde şuan 2 kez vuruyorum prolutex vuruyorum her gün sbah akşm progestron için ayrıca fitil felan vermedi doktr sadece iğne verdi coraspirin balık yağı estrofem duphasyon bunlrı da ek kullanıyorum

maşallah gayet güzel. allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah =)

Merhaba kızlar 21 haziranda 5.gün embriyosu transfer oldum. 9. Günüm bugün ve ilk transferim idrar testinde çıkar mı alıp yapsam yapanınız var mı 3 temmuzda kan test ver dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…